kızlar slm benımde bat 2 kaldı test yapsammı acaba cıkarmı acıl cvb beklıyorum
valla bende azimle calısıyorum desem yalan olur bu gün doktora gidicektim ertelemek zorunda kaldım gene bizim iş yer ortagımız ayrıldı onunla sıkıntılar oldu büroya geri dönmek zorunda kaldım uzattım pazartesi gününe almak zorunda kaldım tekrardan o yüzden canım skkn dogal olarak eşiminde ama dün kesin bir dille artık beyan etti oda bebek istiyorum dedi onceden seni kırmak istemiyordum olsada olur diyordum ama artık bebek yapmamızın zamanı geldi o gün beni yemege cıkardı acık ögretim sınavlarımın oldugu gün küzük kız cocugu yanımızdan gecti öle imrenerek baktıki anlatamam ayhhh içim b tuhaf oldu onu öle görünce
Bende 1 ay kaybettim işleri bırakıp gidemediğim için.. Reglinin 3. günü olunca koca 1 ay kaybettim az değil.
Sen yine pzrt aksatmamaya çalış.
Benim eşim henüz itiraf aşamasına gelemedi ama gözlerinde istekli olduğu belli oluyor. Ama ben kafama takmıyım diye de sürekli moral veriyor. Valla Allahım kimseyi çaresiz bıırakmasın, isteyen herkese için de bize de nasip etsin..
kızlar slm benımde bat 2 kaldı test yapsammı acaba cıkarmı acıl cvb beklıyorum
s.a kızlar..inşirah suresini her gün 1 kere okumakda fayda varmış...
ben elimden geldiği kadar okumaya çalışıyorum..meali..
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?
2. Yükünü senden alıp atmadık mı?
3. O senin belini büken yükü .
4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?
5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.
6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.
7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,
8. Yalnız Rabbine yönel.
yap tabi canım ben burada ne mucizlre şahit oldummmamin tatlım gercekten zor ama benim kafama takıldı şimdi arkadas kahve rengi akıntıdan bahsetti ya o bendede gelmişti test yapıp durdum ne gatf cıktı şimdide gögüslerim şiş anlamadım ama bidamı test yapsam kafam hiç değilse rahat olur :26:
yap tabi canım ben burada ne mucizlre şahit oldummm
teşekkürler canım zamana ihtiyacımız var biraz da.dua edelim birbirimize
yap tabi canım ben burada ne mucizlre şahit oldummm
evet canım..elimden geldiği kadar aklıma her geldiğinde kendimle beraber hepimize ediyorum..
rabbim o güzel duyguyu hepimize yasatsın inşallah..
cuma gününü iple çekiyorum çok değişik duygularım var
amin inşallah hayırlı ömürlü sağlıklı gebeliğimiz olur canım.
muradımıza ererz inş.
şunun şurasında ne kaldı ki cumaya
amin tatlım gercekten zor ama benim kafama takıldı şimdi arkadas kahve rengi akıntıdan bahsetti ya o bendede gelmişti test yapıp durdum ne gatf cıktı şimdide gögüslerim şiş anlamadım ama bidamı test yapsam kafam hiç değilse rahat olur :26:
valla bazılarının cıkıyo canım ama bnm 2 gebeliğimde de cıkmamıstı 2 gün öncesinden hep BAT günü pozitifi gördümm
issssssssssyyyyyyyaaaaaaaaannnnn bacım senin kaçıncı günün ne yaptın bakalım var mı değişiklik
ama isyan gögüslerimde şişkinlikten başka ne agrım var ne sızım nede migde bulantım sadece gögüslerim şiş onlarda hassas ble değil ayrıcada bana yokmus gibi geliyo ama kafam rahat olsun hiç değilse ne mucizesine sahit oldun tatlım anlat bakim kız merak ettim
neyse batı bekleyeyım ozaman rabbım bıze yardım etsın arkadaslar cok zor beklemek umıtlenmek
neyse batı bekleyeyım ozaman rabbım bıze yardım etsın arkadaslar cok zor beklemek umıtlenmek
hiç yapmamış olsaydım daha sabırla beklerdim ama dün yaptım 7,98 görünce sabırsızlanıyorum cuma için dayanamıyorum
Moral bozmayacaksan, gerçekten rahatlayacaksan yap. Bat ne zamandı?
bugün 14 yarın 28 cuma ise 56 olması lazım hayırlısı canım.cumartesi 112.benim ilk gebeliğimde 1112 idi 2 gün geçmişti.senin de uyuyor bu hesaba bekleyelim olur inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?