2 tane kurtajim var cnmyani kurtaj olmayip bekleseydim dusecekti ama kese buyuk oldugu icin zor olacagini soyledi dr bende korktum benimkiler bos gebelikti cnm yani kese var embriyo yok maalesef
benmkide ilki kimyasal gebelikdi kendi kendine düstü ikinci sekızinci hafta karnımda gelismadigi icin kürtasla alındıı suan tekrar düsünüyoruzz fakat kan pıltılasması yuzunden cok korkuorum bu sorunu olup kucagına alan cok az cunkusenin hangi genlerde pıltılasma var doktorlar ne dior?
bende bekliyorum ama bugün negatifi görünce birde erken gebelik testi ondan umudum kalmadınegatif olunca doktordan randevu aldım önümüzdeki salı gününe
birazcık ağrı yapıyor mu progestan?
agrı değilde böle nasıl desem insanı biraz uykuya düşkün yapıyo
benmkide ilki kimyasal gebelikdi kendi kendine düstü ikinci sekızinci hafta karnımda gelismadigi icin kürtasla alındıı suan tekrar düsünüyoruzz fakat kan pıltılasması yuzunden cok korkuorum bu sorunu olup kucagına alan cok az cunkusenin hangi genlerde pıltılasma var doktorlar ne dior?
bnde XIII V34L ve MTHFR C677T de heterozigot var cnm3 aydır coraspin ve folic plus kullanıyorum,hamile kaldıgımı anladıgım anda da test yapıp iğneye baslıcaz ve doguma kadar iğne kullanıcam
test yaptım negatif cıktı yani beklenen sonuc önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
testin markası ne cnm?
1 haftadır öğlene kadar uyuyorum nerden baksan 12_15 saat uyuyorum.bunalıma girdim sanmıstım
bende uyuyordum tatlım korkma insanı uyusturuyor bir süre alısıyor vücudun br süre sonra
laboquıck cnm..ovulasyon testinin yanında çıkmıştı...
bnde XIII V34L ve MTHFR C677T de heterozigot var cnm3 aydır coraspin ve folic plus kullanıyorum,hamile kaldıgımı anladıgım anda da test yapıp iğneye baslıcaz ve doguma kadar iğne kullanıcam
BENİM DOKTORUMDA VERMİŞTİ KIZIMA HAMİLEYKEN..CORASPİNİ...
yaa erken gebelik testleriyle ilgili de bisürü sey okudum kimisi dogru diyor kimisi bnmkini cıkarmadı diyor walla neye inanacagımızı sasırdık:)
ya bnm doktorum adet tarihinden bir hafta gecince gel dedi anlamdım gec kalmıss olmazmıyım?? bende doguma kadar igne kullanacam benimkide mthfr c 677t ve plasminogen paı 4g/5g heterozigot ya anlamadıgım birseyde bizimki heterozigot oldugu icin kan pıltılasmasımı var yoksa sadece tasıyıcımıyız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?