Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

vay beeeeeeeeee ne kadar sevindm ya hemde ikiz bu doktorların gözleri körmü anacım Allah ın işine sual olmaz diye bosuna dememişler yahu eşiim yolda şimdi gelecek braya tuvalete gider yaparım ben bakalım değilmiyim hamilemiyim diye size sölerim ayyyy kız için cok sevindim ya Allah biz kullarımızında dualarımızı kabul eder inş

Rabbimden sual olunmuyor işte

Rabbimden sual olunmuyor işte

aynenn kızlar bizim işimiz Rabbimizle onun ol demesi ile herşey olur inş..birgün bizimde bebeğimze ol der ve nefesini verir inşşş

iğnenin 15.günü canım ilk 11 gün yapılmıyor çünkü iğnenin etkisi o kadar sürüyor senin ki 15.güntutması lazım bi şey yoksa.

ben iğnenin 18.günü hastalanmıştım ve silik çizgiyi iğnenin 17.günü bile görmedim.

aynenn kızlar bizim işimiz Rabbimizle onun ol demesi ile herşey olur inş..birgün bizimde bebeğimze ol der ve nefesini verir inşşş

kız bu haraketli avatarlar nasıl yükleniyo bitane ayıcıklı buldum yüklüyorum yüklüyorum olmuyo sinir oldum valla

doktor bana aynı zamanda progestanda kullandırıyor o yüzden o ilacı bırakmadan olamam regl sanırım:26:
iyi diyosun yani demi.:26:

Insaallah canım yaa..bakalım bu ay ne olucak..

doktor bana aynı zamanda progestanda kullandırıyor o yüzden o ilacı bırakmadan olamam regl sanırım:26:
iyi diyosun yani demi.:26:

progestana ne zaman başladın canım.progestan hcgyi etkilemiyor.doktor ne zamana kadar kullan dedi ona göre bakarsın sen değerine baktırdın yarın bile kan yaptrsan çıkar ortaya ne olduğu yükseldyse tamamdır

slm kızlar benim 3.ayım bebk çalışmalarında bugün dayanamadım test yaptım ama erken gebelik testi ve kocaman tek çizgi çıktı((((((((bu erken gebelik testleri hk. bir bilginiz varmı buarada batım 2 şubat baktımda batı 2 şubat olan baya kişi var gibi:)

bende onu kullandım bir ara onunla hamile kalmıştık düşük yapmadan önce bebege hiç bir zararıyok bebege hemde hamile kalmanı gerceken kolaylastırıyor doktora gittimde bende isticem

birazcık ağrı yapıyor mu progestan?

bende onu kullandım bir ara onunla hamile kalmıştık düşük yapmadan önce bebege hiç bir zararıyok bebege hemde hamile kalmanı gerceken kolaylastırıyor doktora gittimde bende isticem

inşallah hamiş kalmama yardımcı olsun yaaa

evett meselaaa benn:) 2 subatı bekliyoruz hep beraberr:)

cok meraktaysan yap cnm belli olmaz belki sende cıkar erkenden:)

aslında umıtlenmek ıstemıyorum sankı adet olucakmısım gıbı ara ara kasık arım var vajınam acıyor adetlıymısım gıbı pazartesı test yaptım negatıftı aslında pek umudum yok ama gelmeyen kırmızıdan ümit kesılmezzz

progestana ne zaman başladın canım.progestan hcgyi etkilemiyor.doktor ne zamana kadar kullan dedi ona göre bakarsın sen değerine baktırdın yarın bile kan yaptrsan çıkar ortaya ne olduğu yükseldyse tamamdır

zaten ben dayanamam ya yarın yaptırayım en iyisi..
bi süre vermedi canım yumurtam çatladığı günden itibaren başladım günde 2 tane içiyorum bide regl bittiği gibi asprin iç dedi onuda içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…