Allah razı olsun iyiki varsınızamin canım.. dualarımız seninle..
Eskiden beri mi varmış yoksa bu son üç ayda mı geçmiş diye bi test varmış onu yaptılar cumaya çıkacak
Haklısın çok şey var insan şaşırıyo ama bunu 9 ay boyunca bi kaç ayda bir baktırıyolarmış dr lar
Ilk bebek düşünmeye başlayınca baktırıyolarmış
Orcincim geçmiş olsun. Toksoplazma iyi yikanmamis sebzeden, sebzeden( disarda salata yemeyeceksiniz, cig et veya yumurtadan, viruslu et yiyen asisiz kedinin diskisina temastan gecer.ben yillardir kedi besledigim icin bagisikligim var. Kedim de asili. 4.5 yıldır bizde. Kizim da onunla buyuyor. Allaha sukur karsima hayvansever kadin dogumcu ve cocuk doktoru cikti da bana destek oldular. Bence tokso salatadan geciyor. Hicbirimiz sokak kedisi kakasi ellemiyoruz. O yuzden kesinlikle salata yemeyin dışarda. Orcincim senin icin icime kotu bir sey asla dogmuyor. Bir sey cikmayacak allahin izniyle
Âmin cümlemizin inşallah , düşünmemeye çalışıyorum ama işte...canım bak ben doktora gittiğimde ilk dıış gebelik dedi hemde kesin .. ne kadar ağladım yıprattım kendimi ama değilmiş.. gerçi hala ne olduğu meçhul ama sonuçta doktorlarda yanılıyor.. en azından sonuçlarını alana kadar güçlü ol kendini yıpratma.. eğer temiz çıkarsa sonuçlar(inşallah )) boşuna bu stresi bebeğine de yaşatmış olursun .. olumllu düşünü bol bol dua et inşallah bir sıkıntın yoktur Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin..
Âmin cümlemizin inşallah , düşünmemeye çalışıyorum ama işte...
Sanada kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Âmin canım inşallah
Sadece mantara onuda yemiyorum :44:Canm alerjin varmıydı senin.herhangi birşeye karşı
Sadece mantara onuda yemiyorum :44:
Yiyeceklerle alakalı diye okudum ama et çiğnerim sebze ve meyve falan çok dikkat et yememeye çalışAyyyyy benimde polenlere...o zaman bende de böyle birşey olabilir mi
Yiyeceklerle alakalı diye okudum ama et çiğnerim sebze ve meyve falan çok dikkat et yememeye çalış
Testi yaptır kafan rahatlasın , sonra gelsin inşallah bebişin
bat: beklenen adet tarih
sat son adet tarihi
Iyi geceler arkadaşlar biri bana yardımcı olsun lütfen benim bat 6 Şubat ama 4-5 gündür kasiklarimda özellikle sol yumurtaligimda hafif sancı gibi sizlama hissediyorum göğüslerimde damarlar belirginlesti ve arada bu sancı bacağımi da etkiliyor sanki çekiliyor gibi bu belirtiler bende hiçbi adet öncesi olmazdı hem yumurtlama dönemini verimli geçirdik bebek geliyo olabilir mi :) meraktan ve heyecandan ölcem :)
Iyi geceler arkadaşlar biri bana yardımcı olsun lütfen benim bat 6 Şubat ama 4-5 gündür kasiklarimda özellikle sol yumurtaligimda hafif sancı gibi sizlama hissediyorum göğüslerimde damarlar belirginlesti ve arada bu sancı bacağımi da etkiliyor sanki çekiliyor gibi bu belirtiler bende hiçbi adet öncesi olmazdı hem yumurtlama dönemini verimli geçirdik bebek geliyo olabilir mi :) meraktan ve heyecandan ölcem :)
Canım hayırdır neyin var?Yediklerinden yada kediden falan geçen bi mikropmuşkediye yaklaşmam bile
Çocuğa geçiyormuş kör düşük sakat yada ölü olabiliyormuş
Benim de testimde çıktı şimdi Dr araştırıyorduyduğumdan beri ağlıyorum
Internet'ten baktım hamilelik düşünürken baktırmak gerekiyormuş tedavi ediliyormuş
Günaydınlar
Allahım hayırlı bir gün nasip etsin..
Bebek isteyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?