Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım bak ben doktora gittiğimde ilk dıış gebelik dedi hemde kesin .. ne kadar ağladım yıprattım kendimi ama değilmiş.. gerçi hala ne olduğu meçhul ama sonuçta doktorlarda yanılıyor.. en azından sonuçlarını alana kadar güçlü ol kendini yıpratma.. eğer temiz çıkarsa sonuçlar(inşallah )) boşuna bu stresi bebeğine de yaşatmış olursun .. olumllu düşünü bol bol dua et inşallah bir sıkıntın yoktur Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin..

Allah razı olsun çok teşekkür ederim,kediden değilde belki dışarıdaki yiyeceklerdendir dediğin gibi
Duyduğumdan beri dualar ediyorum inşallah bizde atlatırız bebeğimle

Âmin cümlemizin inşallah , düşünmemeye çalışıyorum ama işte...
Sanada kucağına almayı nasip etsin Rabbim

herkese iyi geceler
arkadaşlar bebek istiyoruz diye düşüne düşüne hasta etcez kendimizi.
bence biraz rahat olalım tabi bende düşünmemeye calışıyorum
zormuş bu işler ya

Iyi geceler arkadaşlar biri bana yardımcı olsun lütfen benim bat 6 Şubat ama 4-5 gündür kasiklarimda özellikle sol yumurtaligimda hafif sancı gibi sizlama hissediyorum göğüslerimde damarlar belirginlesti ve arada bu sancı bacağımi da etkiliyor sanki çekiliyor gibi bu belirtiler bende hiçbi adet öncesi olmazdı hem yumurtlama dönemini verimli geçirdik bebek geliyo olabilir mi :) meraktan ve heyecandan ölcem :)

Son düzenleme:
kızlar yaa sizce ben eylül mu ekim annesiyim sat 23 aralık bat 19ocak doktor 4haftalık dedi benim hesaplarım daha cok cıkıyor anlamadım bu işten:26::44:

Günaydın canum.gögüslerle ilgili belirtini bilemem ama o bahsettiğin ağrı bende olmuştu.normalde adet olduğum gün ağrırdı ama hamile kaldığım ay 1 hafta öncesinden başlamıştı o dedğin ağrı

az kalmış 6 şubata inş. hamilesindir benimde bat 5 şubat birgün öncesine kadar şiddetli kasık ağrılarım vardı bacağıma vuruyordu dün itibariyle ağrılarım geçti,bende ilk defa böyle bir ağrı hissettim...inş. hamileyizdir.

Günaydınlar
Allahım hayırlı bir gün nasip etsin..
Bebek isteyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.

Canım hayırdır neyin var?

Günaydınlar
Allahım hayırlı bir gün nasip etsin..
Bebek isteyenlere güzel haberler nasip etsin inşallah.

Günaydınlar canım .Amin Kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hamilelerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…