Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

orcin hamilesin anladığım kadarıyla sakin ol canım bu stresin de bebebğe geçiyor unutma..kaç aylık hamilesin?

güzel günlerde kullanalım inşallaahhh :)))

Tmm canm çok tşk ettim

Toxoplazma ıgm yüksek çıktı ((( bugün bi kaç tane daha tahlil yaptı araştırıyor şimdi cumaya çıkacakmış sonuçlar

canım üzülme Allah korur inşallah şifanızı verir... sen hemen olumsuza yönlendirme kendini.. herşey güzel olacak de nolur :/

orcin hamilesin anladığım kadarıyla sakin ol canım bu stresin de bebebğe geçiyor unutma..kaç aylık hamilesin?
Canım benim daha işte yeni öğrendim 5 haftanin içindeyim, birden böle şeyler duyunca dayanamadım işte
Ne olur baştan ne gerekiyorsa yaptırın kafanız rahat olsun

canım cok üzüldüm inş bebegine bişey olmamıstır ve sag salim kavusursun yavruna

canım üzülme Allah korur inşallah şifanızı verir... sen hemen olumsuza yönlendirme kendini.. herşey güzel olacak de nolur :/
Haklısın biraz sulu gözlüğüm biraz da bebeğini kucağına alma isteği beni böle yaptı sanırım
Rabbim dermansız dert vermesin

Haklısın biraz sulu gözlüğüm biraz da bebeğini kucağına alma isteği beni böle yaptı sanırım
Rabbim dermansız dert vermesin

amin inşallah canım.. sen üzülürsen asıl bu üzüntün bebeğini kötü etkiler Allah korusun neler neler var.. sakat doğacak dedikleri bebek sapasağlam geliyor Allahın izniyle :)) sen içini ferah tut.. bol bol dua et :))) herşey güzel olacak inşallah

Insallah canim ogluna kardes gelecek allahın izniyle

banane banane ya varsa ya pozitif cıkacaksa bilmek istemezmisin canımcım
hehe yok kız yapma heves meves kactı bende

Yaa ne biliyim bu ay pek hamile gibi hissetmiyorum ya kendimi heralde ondan test yapma geregi duymuyorum ama yaparsan sonucu ilk burdan duyurcam merak etme:))

Canım benim daha işte yeni öğrendim 5 haftanin içindeyim, birden böle şeyler duyunca dayanamadım işte
Ne olur baştan ne gerekiyorsa yaptırın kafanız rahat olsun

o kadar çok şey var ki hangi birini bilipte yaptıracağız bilmiyorum.. Ne olursa olsun kesin sonuç almadan kendini yıpratma .. ne zamn alıcaksın sonuçları

Çok teşekkür ederim , ben güçlü olursam bebeğimde olur ona bile olsun istemem
Allah yardımcımız olsun

o kadar çok şey var ki hangi birini bilipte yaptıracağız bilmiyorum.. Ne olursa olsun kesin sonuç almadan kendini yıpratma .. ne zamn alıcaksın sonuçları
Eskiden beri mi varmış yoksa bu son üç ayda mı geçmiş diye bi test varmış onu yaptılar cumaya çıkacak
Haklısın çok şey var insan şaşırıyo ama bunu 9 ay boyunca bi kaç ayda bir baktırıyolarmış dr lar
Ilk bebek düşünmeye başlayınca baktırıyolarmış

Orcincim geçmiş olsun. Toksoplazma iyi yikanmamis sebzeden, sebzeden( disarda salata yemeyeceksiniz, cig et veya yumurtadan, viruslu et yiyen asisiz kedinin diskisina temastan gecer.ben yillardir kedi besledigim icin bagisikligim var. Kedim de asili. 4.5 yıldır bizde. Kizim da onunla buyuyor. Allaha sukur karsima hayvansever kadin dogumcu ve cocuk doktoru cikti da bana destek oldular. Bence tokso salatadan geciyor. Hicbirimiz sokak kedisi kakasi ellemiyoruz. O yuzden kesinlikle salata yemeyin dışarda. Orcincim senin icin icime kotu bir sey asla dogmuyor. Bir sey cikmayacak allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…