canım hangi değerinde sorun çıktı :/
Yediklerinden yada kediden falan geçen bi mikropmuşkediye yaklaşmam bile
Çocuğa geçiyormuş kör düşük sakat yada ölü olabiliyormuş
Benim de testimde çıktı şimdi Dr araştırıyorduyduğumdan beri ağlıyorum
Internet'ten baktım hamilelik düşünürken baktırmak gerekiyormuş tedavi ediliyormuş
eline sağlık canımbitince paylaş bizimle resmini
eline sağlıkben de kendim üretemiyorum model annemin göstermesi gerekiyor bana öyle anlıyorum ancak şimdiki modeli de internetten buldum da başladım.. tunus işi dediklerinden çok güzel dokuma gibi duruyor
Internet'ten baktım hamilelik düşünürken baktırmak gerekiyormuş tedavi ediliyormuş
Toxoplazma ıgm yüksek çıktı((( bugün bi kaç tane daha tahlil yaptı araştırıyor şimdi cumaya çıkacakmış sonuçlar
Canım benim daha işte yeni öğrendim 5 haftanin içindeyim, birden böle şeyler duyunca dayanamadım işteorcin hamilesin anladığım kadarıyla sakin ol canım bu stresin de bebebğe geçiyor unutma..kaç aylık hamilesin?
Haklısıncanım üzülmeAllah korur inşallah şifanızı verir... sen hemen olumsuza yönlendirme kendini.. herşey güzel olacak de nolur :/
Haklısınbiraz sulu gözlüğüm biraz da bebeğini kucağına alma isteği beni böle yaptı sanırım
Rabbim dermansız dert vermesin
Âmin canım inşallahcanım cok üzüldüm inş bebegine bişey olmamıstır ve sag salim kavusursun yavruna
Insallah canim ogluna kardes gelecek allahın izniylecanım yok üzmedin aksine bilgilendirdin cok saol hayatım
senin bünyenin masallahı var hemen bebek gösteriyor kendini bende istiyorum öle bünye banane
saka bir tarafa oglumuda 2gün önce ögrenmiştim
2gün sonra tekrar bakıyım ben belki tutmustur he benim bebegimede rabbim kardes nasip eyler inş
banane banane ya varsa ya pozitif cıkacaksa bilmek istemezmisin canımcım
hehe yok kız yapma heves meves kactı bende
Canım benim daha işte yeni öğrendim 5 haftanin içindeyim, birden böle şeyler duyunca dayanamadım işte
Ne olur baştan ne gerekiyorsa yaptırın kafanız rahat olsun
Çok teşekkür ederim , ben güçlü olursam bebeğimde olur ona bile olsun istememamin inşallah canım.. sen üzülürsen asıl bu üzüntün bebeğini kötü etkiler Allah korusunneler neler var.. sakat doğacak dedikleri bebek sapasağlam geliyor Allahın izniyle :)) sen içini ferah tut.. bol bol dua et :))) herşey güzel olacak inşallah
Eskiden beri mi varmış yoksa bu son üç ayda mı geçmiş diye bi test varmış onu yaptılar cumaya çıkacako kadar çok şey var ki hangi birini bilipte yaptıracağız bilmiyorum.. Ne olursa olsun kesin sonuç almadan kendini yıpratma .. ne zamn alıcaksın sonuçları
Çok teşekkür ederim , ben güçlü olursam bebeğimde olur ona bile olsun istemem
Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim , ben güçlü olursam bebeğimde olur ona bile olsun istemem
Allah yardımcımız olsun
Çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız insan bazen çıkmaza giriveriyo işteAllah yardimcin olsun cnm insallah allahin izniyle bebegine bisey olmaz icini ferah tut lutfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?