slm kızlar benim 3.ayım bebk çalışmalarında bugün dayanamadım test yaptım ama erken gebelik testi ve kocaman tek çizgi çıktı((((((((bu erken gebelik testleri hk. bir bilginiz varmı buarada batım 2 şubat baktımda batı 2 şubat olan baya kişi var gibi:)
Slmlar
Adet oluyorum
İsyan etmiyorum ama günaşırı çalışmıştık hepsinde de ayaklarımı dikip bi saat yatmıştım.
temizlik yaparken dikkat etmiştim.sigara içmemstim..herşeyimi kısıtlamıştım...
olmadı ... Nasip ...
bana 5+5 te koymustu teshisi ama biçok insanın 7. hatta 8. haftalarda görünüyo bebişi merak etme cnm içini ferah tut sen ii bi dr bul bian önce
bende sata göre 7. haftamı bekliyorum bu pazartesi giderim herlade canım.. 5+5 de dedi aynen bana da:18:
bnimdeeeeeeeeee
Canim ben seni uzmek icin söylemedim. Eger uzduysem ozur dilerim.:26:Benim adete 5 gun kala hcg 43 ciktiginda doktor bana bekleyelim kimyasal olabilir demisti. En ufak bir kusur varsa bile bunye onu atiyormus. Iyi ki atiyor. Hamile kalabildigini biliyorsun. Bakma benim hcg erken yükseliyor sanirum. 4 gun erken. O test saatler sonra da sonuc verse ben dogru olduguna inaniyorum canim. Bir bak bakalim. Allah hakkinda hayirlisini versin
iyi akşamlar kızlar herkese nasılsınız ?
bende efulim gibi battaniye örmeye başladım :)
Hehehe evt cnm:) heyecanla pazari bekliyoruz hepimiz:)
test yaptım negatif ya heyecan falan kactı bende canım sen yapmısmıydın
Herkese iyi akşamlar kızlar hamile kaldığından beri bi sevinemedim
Kan değerlerimde sorun çıktı ve araştırdım hamile kalmayı düşünürken bastırmak gerekiyormuşeğer hamileyken değer yüksek çıkarsa Allahım korusun kötü şeyler olabiliyormuş
Hepiniz lütfen baktığın yaptırın
Toxo ıgm , toxo ıgg gidin hepiniz baktığın sonra benim gibi çekmeyin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Herkese iyi akşamlar kızlar hamile kaldığından beri bi sevinemedim
Kan değerlerimde sorun çıktı ve araştırdım hamile kalmayı düşünürken bastırmak gerekiyormuşeğer hamileyken değer yüksek çıkarsa Allahım korusun kötü şeyler olabiliyormuş
Hepiniz lütfen baktığın yaptırın
Toxo ıgm , toxo ıgg gidin hepiniz baktığın sonra benim gibi çekmeyin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bben de örüyorumhangi modelden yapıyorsun canım
ben de örüyorumhangi modelden yapıyorsun canım
Yok be cnm hic test yapip moralimi bozamam:) biliyorum ki hamile diilim amayine de boyle beklemesi heyecanli oluyo:)
Yediklerinden yada kediden falan geçen bi mikropmuşO yazdıkların ne canm tahliller.Sana noldu ki
b
ben de örüyorum bendeyelek yaptım bitti ama birleştirmesi ve süslemesi kaldı
haha canım ben çok anlamam ama internetten baktım öyle bir sıra ters bir sıra düz gidiyorum işte :) yarın annemin yanına gidicem belki farklı model başlar bana
b
ben de örüyorum bendeyelek yaptım bitti ama birleştirmesi ve süslemesi kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?