Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ay inşallah öyle bişey cıkar o zaman sen stres yapmamaya calıs içini ferah tut bol bol dua et bak Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeginee
İşallah canım inşallah kötü sonuç çıkmaz
Okalar çok dua ediyorum ki ;(
Sizin dualarınız içinde teşekkür ederim
Allah bin bir kere razı olsun sizden gönlünüze göre versin inşallah

günaydın kızlar...
sabah test yaptım ve silik çıktı şimdi gittim kan vermeye öğleden sonra alıcam..
inşallah bu sefer olurr

Sende içini ferah tut canım benim Ogün ise yaptır hamilelik boyunca iki ayda bir felan yapılıyormuş
Yediğine içtiğine dikkat et hep elini yıka çiçeğe topraga dokunduğunda patatese ete falan dokunduğunda yani topraga dediğini düşündüğün ne varsa iste

Günaydın canım
Âmin inşallah çıkmaz , daha doğrusu inşallah üç ay önce olan bişeydir
Güzel yüreğin ve meleğinin duası kabul olur inşallah

amin canım inşallah hiç sanmıyorum şu son zamanda olduğunu daha önceden olmuştur bağışıklığın vardır bence

Günaydın canımmm. Kontrole ne zaman gidiyorsun.Birde keseyi gördüklerinde ne gibi testler yaptılar. Bana hiçbişi yapılmadı :26:

günaydııınnn salı günü gidicem canım kontrole umarım bebeğimin pıtpıtlarını görürüm ya da duyarım bana da yapılmadı.. kalp atımını gördükten sonra yapacağız.. yalnız benim şu açıdan biraz içim rahat, ben eylülün sonunda doktora gitmiştim zaten, çocuk düşünüyoruz diye.. doktorum o zaman kan testlerimi smear testimi falan yapmıştı, bir sorun çıkmamştı. şimdi de ona ek olarak yapılacak şeyler olacak sanırım, belki de aynı testleri yenileriz :)

günaydın kızlar...
sabah test yaptım ve silik çıktı şimdi gittim kan vermeye öğleden sonra alıcam..
inşallah bu sefer olurr

hadi inşallah güzel haberler alalım

İnşallah bi sorun çıkmıcak canım. Ne kadar sıkıntı edersek o kadar kötü etkiliyoruz bebişlerimizi..

Sen bebeğinin minik kesesini gördün mü?
O kadar çok kişi var ki aklımda tutamıyorum kusura bakmayın. Belki daha önce söylemişsindir ama:)
Seninle aynı dönemdeyiz bi de o yüzden soruyorum :)

Yok canım benim görmedim ayın beşinde rahimden görürüz dedi
Onbeşinde gelirsen ultrasonda görürüz dedi
Yarında bebişimle sonuçlarımızı öğrenmez Allah'ın izniyle

İnşallah bebişini görürsün bende dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür.Doktor 5+1 dedi. Ama kesenin içinde bebişi göremedik.10 gün sonrasına randevu verdi. Ama ben smear testi hiç yaptırmadım.Dr da bişi demedi.Korkuyorum ben smear testinden çok evhamlı biriyimdir de :26: siz kesenin için bebişi görmüşmüydünüz canım benimki normaldir heralde dr bişi demedi ama :/

Yok canım benim görmedim ayın beşinde rahimden görürüz dedi
Onbeşinde gelirsen ultrasonda görürüz dedi
Yarında bebişimle sonuçlarımızı öğrenmez Allah'ın izniyle
İnşallah hayırlı güzel haberler getireceksin bize canım:)

Ben de beşinde gidicem. Karından ultrasonla görülebiliyormuş.. Sonuçta 5+5'lik hamile oluyorum. Alttan gerek yok ki canım..

İnşallah hayırlı güzel haberler getireceksin bize canım:)

Ben de beşinde gidicem. Karından ultrasonla görülebiliyormuş.. Sonuçta 5+5'lik hamile oluyorum. Alttan gerek yok ki canım..

evet 5+5 te karından görebilirler keseyi ama belki kalp atısı için vaginal muayene istermisin diye sorabilir doktorun cnm bilgin olsun...vajinal muaynenin bebege hiçbi zararı yokmus merak etmeyin :)

hoşgeldin aramıza..inşALLAH RABBİM kısa zamanda nasip eder...

günaydın kızlar...
inşallah bu sefer olurr

günaydın hadi inşALALH mutl haberlerini bekliyoruzz...

orçinncim ALLAH In iznile hiç olumsuz irşey olmayacak işler yolunda gidecek sağ salim kucağına alacaksın yavrucuğunu..

İnternetten bak sonuçlara sürekli öğleden önce çıkar

telefonla öğreniyorum zaten saat 16:00 dediler ben saat 13:00 başlarım aramaya..
eşimden habersiz gittim test yaptıgımdanda haberi yok

evet 5+5 te karından görebilirler keseyi ama belki kalp atısı için vaginal muayene istermisin diye sorabilir doktorun cnm bilgin olsun...vajinal muaynenin bebege hiçbi zararı yokmus merak etmeyin :)
Kalp atışını duymak için vajinal bile baktırırım..
Buna değer :)

Gerçekten zararı yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…