İşallah canım inşallah kötü sonuç çıkmazay inşallah öyle bişey cıkar o zaman sen stres yapmamaya calıs içini ferah tut bol bol dua et bak Allahın izniyle bişeycik olmaz bebeginee
günaydın kızlar...
sabah test yaptım ve silik çıktı şimdi gittim kan vermeye öğleden sonra alıcam..
inşallah bu sefer olurr
Ben sadece hcg ölçtürdüm. Bide tiroid sorunum olduğu için o testleri yaptırdım.
Çarşamba ilk ultrason muayenemi yapırıcam. Bu testi de doktordan isticem.
Doktorlar da ne gerekiyorsa istesinler ya biz bunlara kendimiz mi söylicez bunu iste diye.
Günaydın canım
Âmin inşallah çıkmaz , daha doğrusu inşallah üç ay önce olan bişeydir
Güzel yüreğin ve meleğinin duası kabul olur inşallah
Günaydın canımmm. Kontrole ne zaman gidiyorsun.Birde keseyi gördüklerinde ne gibi testler yaptılar. Bana hiçbişi yapılmadı :26:
günaydın kızlar...
sabah test yaptım ve silik çıktı şimdi gittim kan vermeye öğleden sonra alıcam..
inşallah bu sefer olurr
Âmin bitanem inşallah Rabbim yanımızda olsunSıkma canını. Baktım ben tedavi edilebilen bir şeymiş. Allahım dermansız dert vermesin. Bir şey olmaz inşallah bebeğine..
Allah gönlüne göre versin inşallah arkadasım hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah:)
İnşallah bi sorun çıkmıcak canım. Ne kadar sıkıntı edersek o kadar kötü etkiliyoruz bebişlerimizi..Sende içini ferah tut canım benim Ogün ise yaptır hamilelik boyunca iki ayda bir felan yapılıyormuş
Yediğine içtiğine dikkat et hep elini yıka çiçeğe topraga dokunduğunda patatese ete falan dokunduğunda yani topraga dediğini düşündüğün ne varsa iste
Yok canım benim görmedim ayın beşinde rahimden görürüz dediİnşallah bi sorun çıkmıcak canım. Ne kadar sıkıntı edersek o kadar kötü etkiliyoruz bebişlerimizi..
Sen bebeğinin minik kesesini gördün mü?
O kadar çok kişi var ki aklımda tutamıyorum kusura bakmayın. Belki daha önce söylemişsindir ama:)
Seninle aynı dönemdeyiz bi de o yüzden soruyorum :)
günaydın kızlar...
inşallah bu sefer olurr
amin canım inşallahhiç sanmıyorum şu son zamanda olduğunu daha önceden olmuştur bağışıklığın vardır bence
günaydııınnnsalı günü gidicem canım kontrole umarım bebeğimin pıtpıtlarını görürüm ya da duyarım bana da yapılmadı.. kalp atımını gördükten sonra yapacağız.. yalnız benim şu açıdan biraz içim rahat, ben eylülün sonunda doktora gitmiştim zaten, çocuk düşünüyoruz diye.. doktorum o zaman kan testlerimi smear testimi falan yapmıştı, bir sorun çıkmamştı. şimdi de ona ek olarak yapılacak şeyler olacak sanırım, belki de aynı testleri yenileriz :)
hadi inşallah güzel haberler alalım
süper haberr:) sonucları bize de yaz olur mu:)
hadi inşallah güzel haberler alalım
Canmmm hayırlı olsunn. Sıra bizr geliyo inş
yazarım tabi.çok heycanlıyım inşallah hayırlı haberler alırız..rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu inşallah..
İnşallah hayırlı güzel haberler getireceksin bize canım:)Yok canım benim görmedim ayın beşinde rahimden görürüz dedi
Onbeşinde gelirsen ultrasonda görürüz dedi
Yarında bebişimle sonuçlarımızı öğrenmez Allah'ın izniyle
İnşallah hayırlı güzel haberler getireceksin bize canım:)
Ben de beşinde gidicem. Karından ultrasonla görülebiliyormuş.. Sonuçta 5+5'lik hamile oluyorum. Alttan gerek yok ki canım..
merhaba arkadaslar bende anne olmak ıstıyorum .23 yasındayım .5 aylık evlıyım belkı erkendır ama.olsun ben yıne istıyorum ben ayın 19 un da adet oldum 22 sınde bıttı ben ınternette baktım son adet tarıhın den hesapladım ovulasyon tarıhım ayın subat 1 de . bız adet bıttıkten sonra basladık calısmalara . dun gece ruyam da hamıle oldugumu karnımdakı cenını gordum karnıma doknuyorum sankı onu hıssedyorum sabah uyandım esımde dıyorkı uyurken karnını ovalıyordun dedı ayy ınsallah bu ay olur kendımı fazla kaptırmamaya calısıyorum umutlanmamaya calısıyorum ama bı yandan da dusunmeden olmuyorr sızınle paylasmak ben bu klube yenı katıldm
günaydın kızlar...
inşallah bu sefer olurr
İnternetten bak sonuçlara sürekli öğleden önce çıkar
Kalp atışını duymak için vajinal bile baktırırım..evet 5+5 te karından görebilirler keseyi ama belki kalp atısı için vaginal muayene istermisin diye sorabilir doktorun cnm bilgin olsun...vajinal muaynenin bebege hiçbi zararı yokmus merak etmeyin :)
Kalp atışını duymak için vajinal bile baktırırım..
Buna değer :)
Gerçekten zararı yok dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?