Günaydın hanımlar..
Herkese hayırlı günler..
Orcincim geçmiş olsun, moralini bozmadan sonuçları gör ve rahatla. İyi sonuç alacağına eminim..
Batdaşlarım son 3 gün. Hayırlı haberler almanızı dilerim. Tabiki diğer arkadaşlarımında
Allah gönlüne göre versin inşallah arkadasım hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah:)
hoşgeldin aramıza..inşALLAH RABBİM kısa zamanda nasip eder...
günaydın hadi inşALALH mutl haberlerini bekliyoruzz...
orçinncim ALLAH In iznile hiç olumsuz irşey olmayacak işler yolunda gidecek sağ salim kucağına alacaksın yavrucuğunu..
telefonla öğreniyorum zaten saat 16:00 dediler ben saat 13:00 başlarım aramaya..
eşimden habersiz gittim test yaptıgımdanda haberi yok
Oyyy belki kalp atışını da duyarımmmhayır yok. ben baktırdım kızımda.
zararı olsa ilişkinin de olurdu. rahim ordan cooook uzakta merak etmeyin
günaydın canım hoşgeldin..seninde gününü bereketli olsun.senden ne haber müjde veriyo musun?
halanlar geldi mi?
test için sabahı beklemene gerek yok , bu saatten sonra her an yapabilirsin.
yap artık lutfennnn
aynenn cnm yaaa ne sabırmıss tarcındaki de kaç gün gectii nasıl dayanıyo anlamıyorum:)
günaydın kızlar...
sabah test yaptım ve silik çıktı şimdi gittim kan vermeye öğleden sonra alıcam..
inşallah bu sefer olurr
Kalp atışını duymak için vajinal bile baktırırım..
Buna değer :)
Gerçekten zararı yok dimi?
İnşallah bebişini görürsünbende dün doktora gittim keseyi gördük çok şükür.Doktor 5+1 dedi. Ama kesenin içinde bebişi göremedik.10 gün sonrasına randevu verdi. Ama ben smear testi hiç yaptırmadım.Dr da bişi demedi.Korkuyorum ben smear testinden çok evhamlı biriyimdir de :26: siz kesenin için bebişi görmüşmüydünüz canım benimki normaldir heralde dr bişi demedi ama :/
yerimde olsaydınız 1000 kere yapmıştınız biliyorum :) gelmedi amcamlar halamlar :))
eşim bugün test alıyor 1000 kez tembihledim. şuan işteyim. geçen sefer de o almıştı :) ona aldırması çok zewkli :)) ne komiktir keşke görebilseydim :) ne şekle şemale giriyor nasıl istiyor acaba :))
hayırlısı inşallah güzel haberlerle gel :) çok heyecan verici.
nerisona sen ne zaman dokor kontrolüne randevu aldın? bir daha kan testi verecek misin? ne zaman?
okulum sen ne yaptın ?
first ya sen??
artık batlarınızı göremiyorum yaşlarınızı falan da. bence kötü bu oldu bu iş. şu yeni düzenlemeye ne zaman geçiyoruz?
günaydın hadi inşALALH mutl haberlerini bekliyoruzz...
Ayy çok güzel çok heycanlı
hayırlısı inşallah güzel haberlerle gel :) çok heyecan verici.
Teşekkür ederim canım:)yok cnm yok hiç merak etme aksinee herhangi bi ters durum varsa gebelikle ilgili daha erken teshisinin yapılabilmesi için basarılı bi yöntem:) bnde cok tedirgin olmustum ama o kdr cok dr a gttim ki hepsi aynı seyi söledi için rahat olsun:)
Teşekkür ederim canım:)
Bakalım ne duyacağım. Allahım hayırlı güzel şeyler duymamı nasip etsin. AMİN
canım walla bnm BAT 2 subat ama bgun regl sancılarım fena basladıı nerdeyse bugünn kırmızılar gelecek kadar yani:) kısmet bakalım test yapmıyorum ben kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmeyenlerdenim:)))
aslında umutsuzdum bu ay ve hiç düşünmedim evdeki tadilat telaşından gerçekten benim için bi mucize 3,5 yıldan beri beklediğim bi mucize..
3 gün kalmış yapsan çıkar o derece yani :) bi de bıdık karnındaymış :)
sen de sabırlısın ama bak kendini es geçme hiç yapmadıysan tabi :)
aslında yapabilirsin şuan biliyo musun
bana diyene bak sen:)) yaparım da canım daha önceki 2 gebeliğimde de BAT tan 1 önce önce yaptıgımda negatifti BAT günü pozitif oldu hoş kucagıma almak nasip olmadı ama olsun işte o çift çizgileri BAT günü görebildim o yüzden umutlarımı tüketmek istemiyorum son güne kadar:)
İnşallah. Allahım hepimize yaşatsın:)ben o pıt pıtları hiç duyamadım ama hamile kalanlardan cok dinledimm harika bi duyguymuss Allahım hepimize yasatsın inşallah bian önce:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?