Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım az kaldı gercekten aminnnnn
bugunde bebek görmeye gidicem giremeyebilirim aksam gelirim canlarım

Allah gönlüne göre versin inşallah arkadasım hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah:)

ınsallah en kısa zaman da allah nasıp eder

günaydın canım hoşgeldin..seninde gününü bereketli olsun.senden ne haber müjde veriyo musun?
halanlar geldi mi?
test için sabahı beklemene gerek yok , bu saatten sonra her an yapabilirsin.
yap artık lutfennnn

aynenn cnm yaaa ne sabırmıss tarcındaki de kaç gün gectii nasıl dayanıyo anlamıyorum:)

yerimde olsaydınız 1000 kere yapmıştınız biliyorum :) gelmedi amcamlar halamlar :))

eşim bugün test alıyor 1000 kez tembihledim. şuan işteyim. geçen sefer de o almıştı :) ona aldırması çok zewkli :)) ne komiktir keşke görebilseydim :) ne şekle şemale giriyor nasıl istiyor acaba :))

günaydın kızlar...
sabah test yaptım ve silik çıktı şimdi gittim kan vermeye öğleden sonra alıcam..
inşallah bu sefer olurr

hayırlısı inşallah güzel haberlerle gel :) çok heyecan verici.

Son düzenleme:
Kalp atışını duymak için vajinal bile baktırırım..
Buna değer :)

Gerçekten zararı yok dimi?

yok cnm yok hiç merak etme aksinee herhangi bi ters durum varsa gebelikle ilgili daha erken teshisinin yapılabilmesi için basarılı bi yöntem:) bnde cok tedirgin olmustum ama o kdr cok dr a gttim ki hepsi aynı seyi söledi için rahat olsun:)

yok canım bebek görünmez zaten :) çok minik o zamanlarda, ben de 5+4 tüm gittiğimde sadece ufacık bi yolk sac belli oluyordu.. 14mm kesede sadece o vardı yani düşün :)) daha minnacıklar annesi üzülme yakında gösterecek kendini smear testinden de hiç korkma.. birşey hissetmiyorsun ki.. bana genel kontrol de yapmıştı, vajinal ultrasonla falan da bakmıştı, spekulum da kullandı haliyle, kadınlar genelde ondan korkuyorlar ama ben hiç acı ağrı falan hissetmedim :)) ayıptır söylemesi ama bence açıkcası eşinle yakınlaşmaktan pek de farkı yok yani o zaman nasıl acı çekmiyorsan o da acıtmıyor smear testinin de nasıl yapıldığını biliyor musun bilmiyorum ama ucunda böyle diş fırçasına benzeyen birşeyi birkaç kere sürtüyor, hiiiç korkulacak birşeyi yok yani rahat ol

nerisona sen ne zaman doktor kontrolüne randevu aldın? bir daha kan testi verecek misin? ne zaman?

okulum sen ne yaptın ?

first ya sen??

artık batlarınızı göremiyorum yaşlarınızı falan da. bence kötü bu oldu bu iş. şu yeni düzenlemeye ne zaman geçiyoruz?

Son düzenleme:

yaaa bari aksam yappp nasılsa kaç gün gecti BAT ın sabah da yapsan aksam da yapsan cıkacak 2. çizgi Allahın izniyle:)

canım walla bnm BAT 2 subat ama bgun regl sancılarım fena basladıı nerdeyse bugünn kırmızılar gelecek kadar yani:) kısmet bakalım test yapmıyorum ben kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmeyenlerdenim:)))

Teşekkür ederim canım:)
Bakalım ne duyacağım. Allahım hayırlı güzel şeyler duymamı nasip etsin. AMİN

3 gün kalmış yapsan çıkar o derece yani :) bi de bıdık karnındaymış :)

sen de sabırlısın ama bak kendini es geçme hiç yapmadıysan tabi :)

aslında yapabilirsin şuan biliyo musun

aslında umutsuzdum bu ay ve hiç düşünmedim evdeki tadilat telaşından gerçekten benim için bi mucize 3,5 yıldan beri beklediğim bi mucize..

en beklemediğin anda olan şeyler daha tatlı oluyor :) inşallah canım inşallah Allah nasip etsin ne zaman çıkıyor sonucun?

3 gün kalmış yapsan çıkar o derece yani :) bi de bıdık karnındaymış :)

sen de sabırlısın ama bak kendini es geçme hiç yapmadıysan tabi :)

aslında yapabilirsin şuan biliyo musun

bana diyene bak sen:)) yaparım da canım daha önceki 2 gebeliğimde de BAT tan 1 önce önce yaptıgımda negatifti BAT günü pozitif oldu hoş kucagıma almak nasip olmadı ama olsun işte o çift çizgileri BAT günü görebildim o yüzden umutlarımı tüketmek istemiyorum son güne kadar:)

eşleriyle ilişkilerini kısıtlayan ya da yapmayan vs. var mı?

ben ilkinde normal akışında bırakmıştım herşeyi son 1-2 aya kadar devam ettik haftada 1 gibi.

onun seninle değil test ile alakası var bence. başka bir marka test al bu kez çıkmaması imkansız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…