Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

eşleriyle ilişkilerini kısıtlayan ya da yapmayan vs. var mı?

ben ilkinde normal akışında bırakmıştım herşeyi son 1-2 aya kadar devam ettik haftada 1 gibi.
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden sonraki gün yapmıştım. Başka da yapmadık.
Korkuyoruz bir şey olur diye.
Doktora sorucam, ona göre bakıcaz artık.

eşleriyle ilişkilerini kısıtlayan ya da yapmayan vs. var mı?

ben ilkinde normal akışında bırakmıştım herşeyi son 1-2 aya kadar devam ettik haftada 1 gibi.

ben korkuyorum ya :26: yaparken ya çok tedirginim ya da korkudan hiç yanaşmıyorum.. çünkü bir seferinde, sonrasında tuvalet kağıdında pembelik gördüm iyice korktum :26: bunu salı günü gittiğimde doktora belirticem.. eşimi ihmal etmek istemiyorum

biz sormuştuk doktora eğer hamilelikle ilgili bir sıkıntınız yoksa ki doktor bunu anlayıp size söyler herşey normalse hayatı akışı gibi yaşayın dedi

son 1-2 ay da göbekten dolayı olmuyor zaten birleşemiyorsun :))

eşin sert hareketler yapmasın bişey olmaz inşallah

Son düzenleme:

anladım.. zaten ben uyarıyorum onu bence de şimdi ihmal edersem son aylar zaten mecburen olamayacak.. ay kıyamam canım kocacım

en beklemediğin anda olan şeyler daha tatlı oluyor :) inşallah canım inşallah Allah nasip etsin ne zaman çıkıyor sonucun?

16:00 dediler ama ben saat 13:00 başlarım aramaya..:26:

evet evt öyle diyorum zaten:) ama o kadar agrım var ki iyi düşünmek mümkün diil BAT 2 subat ama sanki bgun olacakmısım gibi agrım varr

aynen canım bende geldi geliyor diye düsünüyorum
suan hamileyimde diyemem degilimde diyemem
regl agrısını oglumdada yasadım ama reglde olabilir bu ikilem cok kötü yaaa

canım hosgeldin rabbim sanada nasip eylesin inş rüyan gerceklesir sende hamile haberini verirsin canım :)

kızlar rüyamda hamileydim hemde ikizmis biri erkekmiş biri kız eşim karnımı seviyodu karnım kocaman olmustu beyaz elbise giymiştim saçlarım acıktı evde kendime kocaman sandvisc yapıyodum yiyyodum yiyodum ama bitmiyodu sandivicim cok etkisinde kaldım

hoşgeldin canım :)

aynen canım bende geldi geliyor diye düsünüyorum
suan hamileyimde diyemem degilimde diyemem
regl agrısını oglumdada yasadım ama reglde olabilir bu ikilem cok kötü yaaa

az kaldı artık be cnm bu kadar bekledik bi 3 gün daha bekleyip görücez :) gercii tarcınn aklıma girdi ama neysee:)

ayy cok güzell yaaa beyazlar da giymişsinn hadi bakalım inşallah hayırlara cıksın:)

Canım senın sat hangi tarihdi ?

eşimle son olarak karar verdik ovulasyon testine başlıcaz ona sormadan almayım dedim ama hep unutuyodum sölmeyi acıklaması yaptım al sana ozaman dedi ne duruyosun o zannediyomuski benim yumurtlamam önemli dğil her zaman hamile kalabilirim sanıyomus öle değil işte böle oluyo diyince ozaman durdugun kabahat dedi şimdi size bişey sorucam bu ovulasyın testlerin sayılı olanı varmı yoksa hepsi böle çizgilimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…