onun seninle değil test ile alakası var bence. başka bir marka test al bu kez çıkmaması imkansız :)
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden sonraki gün yapmıştım. Başka da yapmadık.eşleriyle ilişkilerini kısıtlayan ya da yapmayan vs. var mı?
ben ilkinde normal akışında bırakmıştım herşeyi son 1-2 aya kadar devam ettik haftada 1 gibi.
:)) iyi gaza getiriyosunn hee biz beceremedik sende bu gaza getirme işini cnm:)
eşleriyle ilişkilerini kısıtlayan ya da yapmayan vs. var mı?
ben ilkinde normal akışında bırakmıştım herşeyi son 1-2 aya kadar devam ettik haftada 1 gibi.
inşallah hamilesindir
ben korkuyorum ya :26: yaparken ya çok tedirginim ya da korkudan hiç yanaşmıyorum.. çünkü bir seferinde, sonrasında tuvalet kağıdında pembelik gördüm iyice korktum :26: bunu salı günü gittiğimde doktora belirticem.. eşimi ihmal etmek istemiyorum
biz sormuştuk doktora eğer hamilelikle ilgili bir sıkıntınız yoksa ki doktor bunu anlayıp size söyler herşey normalse hayatı akışı gibi yaşayın dedi
son 1-2 ay da göbekten dolayı olmuyor zaten birleşemiyorsun :))
eşin sert hareketler yapmasın bişey olmaz inşallah
en beklemediğin anda olan şeyler daha tatlı oluyor :) inşallah canım inşallah Allah nasip etsin ne zaman çıkıyor sonucun?
hamişler ya da hamiş adayları hiç rüya gördünüz mü görüyor musunuz
evet evt öyle diyorum zaten:) ama o kadar agrım var ki iyi düşünmek mümkün diil BAT 2 subat ama sanki bgun olacakmısım gibi agrım varr
merhaba arkadaslar bende anne olmak ıstıyorum .23 yasındayım .5 aylık evlıyım belkı erkendır ama.olsun ben yıne istıyorum ben ayın 19 un da adet oldum 22 sınde bıttı ben ınternette baktım son adet tarıhın den hesapladım ovulasyon tarıhım ayın subat 1 de . bız adet bıttıkten sonra basladık calısmalara . dun gece ruyam da hamıle oldugumu karnımdakı cenını gordum karnıma doknuyorum sankı onu hıssedyorum sabah uyandım esımde dıyorkı uyurken karnını ovalıyordun dedı ayy ınsallah bu ay olur kendımı fazla kaptırmamaya calısıyorum umutlanmamaya calısıyorum ama bı yandan da dusunmeden olmuyorr sızınle paylasmak ben bu klube yenı katıldm
merhaba arkadaslar bende anne olmak ıstıyorum .23 yasındayım .5 aylık evlıyım belkı erkendır ama.olsun ben yıne istıyorum ben ayın 19 un da adet oldum 22 sınde bıttı ben ınternette baktım son adet tarıhın den hesapladım ovulasyon tarıhım ayın subat 1 de . bız adet bıttıkten sonra basladık calısmalara . dun gece ruyam da hamıle oldugumu karnımdakı cenını gordum karnıma doknuyorum sankı onu hıssedyorum sabah uyandım esımde dıyorkı uyurken karnını ovalıyordun dedı ayy ınsallah bu ay olur kendımı fazla kaptırmamaya calısıyorum umutlanmamaya calısıyorum ama bı yandan da dusunmeden olmuyorr sızınle paylasmak ben bu klube yenı katıldm
aynen canım bende geldi geliyor diye düsünüyorum
suan hamileyimde diyemem degilimde diyemem
regl agrısını oglumdada yasadım ama reglde olabilir bu ikilem cok kötü yaaa
kızlar rüyamda hamileydim hemde ikizmis biri erkekmiş biri kız eşim karnımı seviyodu karnım kocaman olmustu beyaz elbise giymiştim saçlarım acıktı evde kendime kocaman sandvisc yapıyodum yiyyodum yiyodum ama bitmiyodu sandivicim cok etkisinde kaldım
Canım senın sat hangi tarihdi ?canım walla bnm BAT 2 subat ama bgun regl sancılarım fena basladıı nerdeyse bugünn kırmızılar gelecek kadar yani:) kısmet bakalım test yapmıyorum ben kırmızıları görene kadar umudunu kaybetmeyenlerdenim:)))
ayy cok güzell yaaa beyazlar da giymişsinn hadi bakalım inşallah hayırlara cıksın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?