- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
5. Gebelik ama ilk çocuğum olacak inşallah canım. 4 kaybım var önceden ama erken kayıplardı 8 haftalıklardı. Doğurana kadar içim rahat etmiyor o yüzden :)
Oy maşallah erkek annesi eşitleniyor sanırım erkekle kız bebeklerimiz :)Yok canım yazmadım erkek bebeğim :)
Allah razı olsun canım güzel duaların inşallah :) vakti gelince hepimiz teker teker Inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizi :)Canm demekki herseyde bir hayir vardir seninde sinavinmus ama bak sukurler olsun rabbim sana hayirli evlat nasip etsin cnm kucagina alip seversin opersin annesi artik onlarsiz bir gun dusemiyorum rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin cnm
Başı aşağıdaymış canım poposu göbeğimin üst kısmında. Doktor hep makat gelişli yazıyordu 30 haftada gittiğimde öyle bir şey yazmadı dönmüş diye düşündüm ben de :)
Oyy masallah isim ne dusunutorsunuz benmde erkekYok canım yazmadım erkek bebeğim :)
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım :)Allah yavrunu sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benim çatı ağrısı var ama kasılma hiç hissedemiyorum işte canımBaşaşağ olunca kasılmalar biraz daha yoğun oluyor.
Evet canım ister istemez düşünüyor insan sanki doğum sancısı gelen hemen doğum yapıyor :) kaç saat bekleyenler oluyorNormal doğum sancısını anlarız diye düşünüyorum canım doğum bu sinsi bir şekilde başlamıyor. zaten hepimiz kontrol altındayız doktor nst de sancı görüyor çatı muayenesi var sonra nişan gelmesi denilen olay su gelmesi vs.
Yekta isminde karar kıldık eşim çok istedi ben de kıramadım :) siz ne düşünüyorsunuz?Oyy masallah isim ne dusunutorsunuz benmde erkek
Kızlarınıza talip oluruz artık :)Oy maşallah erkek annesi eşitleniyor sanırım erkekle kız bebeklerimiz :)
Benim çatı ağrısı var ama kasılma hiç hissedemiyorum işte canım
Güzel isim eşinde istiyorsa kırma benim eşim kız diye bana bıraktı erkek olsaydı bende ona bırakırdım :)Yekta isminde karar kıldık eşim çok istedi ben de kıramadım :) siz ne düşünüyorsunuz?
Yekta isminde karar kıldık eşim çok istedi ben de kıramadım :) siz ne düşünüyorsunuz?
Güzel isim eşinde istiyorsa kırma benim eşim kız diye bana bıraktı erkek olsaydı bende ona bırakırdım :)
Kızlarınıza talip oluruz artık :)
Evet her gebelik farklı ama herkes kasılma deyince benim niye yok diye merak ettim canım. Belki de var ben anlamıyorum :)Dediğim gibi her hamile yasayacak die bi durum yok.yasamıyorsunuz die sorun olarakta algılamayın.doktorlar uyarıyor hani yalancı sancılarınız olabilir die olursa panik yapmayın gibisinden
Com guzel cnm hayirlisi olaun bizimde babasi Alp istedi soyadmzda arslan Alp Arslan koyucaz cnm rabbim nasip ederse benim icin olsunda varsin babamiz koysun ismini:)Yekta isminde karar kıldık eşim çok istedi ben de kıramadım :) siz ne düşünüyorsunuz?
Öyle deme eşlerimizde en az bizim kadar heyecanlı azda olsa hakları var benim fikrim tabiKız erkek farketmez isim hakkı anne de olmalı bence
Aynen canım ben de aynı fikirdeyim kız olursa bir dahakine isim hakkı benim :) siz ne koyacaksınız ismini?Güzel isim eşinde istiyorsa kırma benim eşim kız diye bana bıraktı erkek olsaydı bende ona bırakırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?