ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Canm demekki herseyde bir hayir vardir seninde sinavinmus ama bak sukurler olsun rabbim sana hayirli evlat nasip etsin cnm kucagina alip seversin opersin annesi artik onlarsiz bir gun dusemiyorum rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin cnm
Allah razı olsun canım güzel duaların inşallah :) vakti gelince hepimiz teker teker Inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizi :)

Evet canım ister istemez düşünüyor insan sanki doğum sancısı gelen hemen doğum yapıyor :) kaç saat bekleyenler oluyor

Benim çatı ağrısı var ama kasılma hiç hissedemiyorum işte canım

Dediğim gibi her hamile yasayacak die bi durum yok.yasamıyorsunuz die sorun olarakta algılamayın.doktorlar uyarıyor hani yalancı sancılarınız olabilir die olursa panik yapmayın gibisinden

Dediğim gibi her hamile yasayacak die bi durum yok.yasamıyorsunuz die sorun olarakta algılamayın.doktorlar uyarıyor hani yalancı sancılarınız olabilir die olursa panik yapmayın gibisinden
Evet her gebelik farklı ama herkes kasılma deyince benim niye yok diye merak ettim canım. Belki de var ben anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…