- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Ben buraya konu acmistimm brlki sizede cok sacma gelcek belki oha felan diceksiniz ama neyse insanin cocugu olmayinca her seyi denemek istiyor 5 yildir cok uzldm piskolojik olatk fln bzm burda bir abla gecen sene dediki elifcm bir kadin var cok yasliymis her gidenin %50 hamile kaliyor diye yaptigi sadece gobegini cekiyormus felan bende yok dedim.ole seylere inanmiyorum bide ben haci hoca felan sandim gitmedimm...uzerinden bir sene gecti abla yine bana elif gidelim kizim dedi belki olur denemende fayda var o sirada da doktora rahim agzi filmi cektirmeye gidicektim kadinda koye gidicekmis bir hafta bende desim tamam kadina gidelim olmadi onumuzdeki ay gderim doktorA neyse gittik kadinin yanina kadin cok yasli 90 yaslarinda var yasli teyze ben ilk izlemledim bana dedi kizim ben vesileyim veren Allah icin rahatladi neyse ole dua felan filan yok ole olsaydi istemezdim kagida birseyler yazanlar fln oluyor kesinlikle karsiyimm ben yere uzandim bismmilah dedi gobegimin biraz alt kismindan elini yumruk gibi yapip yukari dogru ittirdi ben adetliyken 4 gun gittim hep ayni islemi yapti gobegimi yukari dogru itti bide bacaklarimindan salladilar sacma gelebilir sizede anliyorummm neyse ole hicte para almadi zaten eger bebis olursa bir ceyrek istiyor neyse ben tabi hic olmucak diye dusunuyorsum hamile haberimi aldim cok ama cok agladimmmmm bu sekilde oldu tabikideeee allah nasip etti oda vesile olduu
Ben buraya baslik actim sordum bole bole durum var kizlar napim diye herkez yok gitme sacmalik felan dedi bende zaten fikkir almak icin sordum kadinin biride bana yazmis cahillik akiyor senden cocugun olmasin senin felan yazmis basimdan asa kaynar sular dokulde cogu arkadaslarda bana msj atti sen o kadina bakma o herkeze sacma sapan yotum yapiyor ordaki.kizlar yazmis sen nerden blcksin evlat sahibi olamamyi afedersiniz kizin biri yazmis bize b..k ye deseler o duruma geldk evlat hasreti baska diye cok uzlmustum kadinin ole yazmasinaa ne olursa olsun coxlcugun olmasin insallah ne dmek ya
Allah rahmet eglesin mekanini cennet eylesin rabbim ozlemcim cok uzuldm iate insan herseyi denemek istiyor cozum bulmak icin rabbim herkezin gonlune gore versin babacina rahmet etsin rabbimCanım Allah kimseyi caresiz bırakmasın. Sacma değil insan zorda kalınca herseye can simidi şeklinde sarılıyor.Ben senin bu anlattığın durumun farklı versiyonunu Rahmetli babamın kanser hastalığında yaşadım. Üniversite mezunu bilinçli bir insanım ama babamın durumu ağırken en iyi özel hastanelerden alternatif tıbba kocakarı ilaçlarından yurtdısından ilaç getirmeye bilmem ne köyündeki su dan medetler umdum. İnan hacı hoca bulsam ona bile can havliyle sarılırdım
Aynen ama cok uzulmuatum hic bir laf bu zamana kadar beni bukar uzmemistii bu yasima kadarr ama olsun rabbim goruyor herseyiiiAllah o insanı hiç sınamamış canım hiç dert vermemiş. Yine de vermesin diyelim. kötü düşünce kötü niyet sahibine yakışır. Sen kimseye aldırma çok şükür yüzünü güldürmüş Rabbim...
Buraya hamileyim diye konu acmiatim oraya bunu yazmistimm
Okadar zor bir durumki anlarim canlarim ama duyunca ole mutlu oldumki saglik ocagina test verdim dedim ama yoktur hemsire var dedi basimdan asa kaynar sular dokuldu esimde evde uyuyordu sabah gelmisti isten hemen aglaya aglaya gittim saglik ocagina inanamadim doktora gittim hastaneye dedievet 4 hafta 3 gunluk aglaya aglaya eve geldim eve yaklastikca daha da cok agladm esime solicem diye geldim dedimkalkarmisin kotuyum o siralarda 20 likdisim agriyor dedi disinmi agriyor kagidi cikardim dedim baba oluyosun sarildik oyle agladikki hickira hickira kime soyledysem annm bbm kv. Kp gormcem wltim kaynim herkez sevincten agladi cok farkliibir duyguuymuss
Allahh razi olsun cnm bu bide kisa anlatmam cnm ya ogun yasadigim duygulari anlatsammm varya cok farkliydi cokkk agladimm inanamamakk cunku her seferinde sonuc verdgmde olumsuz cikmasi yine olumsuz bkledm yanii herkez diyoo iyi duyar duymaz esine solemedinn dedim emin olmadan olmass kimseyi heveslendiremem cok farkliydi kizlar yaa esimle sarilip aglamamz varyaa hic unutamicammm o gunu cok agladik simin ilk dedigi sey hemen pantolonu cikar esorfmen giy rahat birseyler cocugu sikistrma orda halbuki o daha ozmnlar findik kadardii ama iste o ole dusunemedii cok duygulandi ya hmn yavrusunu koruma ic gudusuu isteOkurken inan yasadim o duygu yogunlugunu hislerini canim. Inan gozyasimi tutamadim. Sagsalim kavus yavruna inşallah kuzum
Muhtemel öyle olur canım erkek çocuklarda bi koruma içgüdüsü varYerimm onuu yaaa bnmkide ole oluyormuss
Canım hiç saçma değil o yaşlı teyzenin yaptığı. Bizim orda da yapılıyor ve gerçekten sonuç veriyor. Ben inanıyorum koca karı işlerineAllahh razi olsun cnm bu bide kisa anlatmam cnm ya ogun yasadigim duygulari anlatsammm varya cok farkliydi cokkk agladimm inanamamakk cunku her seferinde sonuc verdgmde olumsuz cikmasi yine olumsuz bkledm yanii herkez diyoo iyi duyar duymaz esine solemedinn dedim emin olmadan olmass kimseyi heveslendiremem cok farkliydi kizlar yaa esimle sarilip aglamamz varyaa hic unutamicammm o gunu cok agladik simin ilk dedigi sey hemen pantolonu cikar esorfmen giy rahat birseyler cocugu sikistrma orda halbuki o daha ozmnlar findik kadardii ama iste o ole dusunemedii cok duygulandi ya hmn yavrusunu koruma ic gudusuu iste
Saol cnm rabbim herkezin gonlune gore versin binlerce kez sukurler olsunnCanım hiç saçma değil o yaşlı teyzenin yaptığı. Bizim orda da yapılıyor ve gerçekten sonuç veriyor. Ben inanıyorum koca karı işlerine
Test yap canım biz bilemeyiz her bünye farklı sonucu bize söylersin işallah hamilesindir :)mrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Canım her şey sebepler zinciri aslında. Benim de bu gebeliğim mucize gibi oldu. 4 kaybım oldu bir sebep bulunamadı en son bir doktor histeroskopi yaptı ve rahim dokusuyla aynı renk polipler varmış sebep oymuş. Bu zamana kadar hiç kimse fark edemedi. 3 sene boşuna zaman kaybettim diyordum ama şimdi diyorum ki vakti varmış demek ki.Saol cnm rabbim herkezin gonlune gore versin binlerce kez sukurler olsunn
Bence yarin bi git test yap cnm sonucu bldirirsin insallah olumludurr:)mrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Tövbe estağfurullah çok kızdım bedduasi kendini bulursa görür öyle konuşmayıBen buraya baslik actim sordum bole bole durum var kizlar napim diye herkez yok gitme sacmalik felan dedi bende zaten fikkir almak icin sordum kadinin biride bana yazmis cahillik akiyor senden cocugun olmasin senin felan yazmis basimdan asa kaynar sular dokulde cogu arkadaslarda bana msj atti sen o kadina bakma o herkeze sacma sapan yotum yapiyor ordaki.kizlar yazmis sen nerden blcksin evlat sahibi olamamyi afedersiniz kizin biri yazmis bize b..k ye deseler o duruma geldk evlat hasreti baska diye cok uzlmustum kadinin ole yazmasinaa ne olursa olsun coxlcugun olmasin insallah ne dmek ya
Allah rahmet eylesin canım mekânı cennet olsun babanınCanım Allah kimseyi caresiz bırakmasın. Sacma değil insan zorda kalınca herseye can simidi şeklinde sarılıyor.Ben senin bu anlattığın durumun farklı versiyonunu Rahmetli babamın kanser hastalığında yaşadım. Üniversite mezunu bilinçli bir insanım ama babamın durumu ağırken en iyi özel hastanelerden alternatif tıbba kocakarı ilaçlarından yurtdısından ilaç getirmeye bilmem ne köyündeki su dan medetler umdum. İnan hacı hoca bulsam ona bile can havliyle sarılırdım
Eliffff canimm ya valla yazdiklarinizi okudumda okurken çok tuhaf oldum çok şükur rabbim sevindirms seni bak boşver kötü konuşanları hiç duyma görme .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel anneee .Alp oglumuzu hayırlısıyla kucağına al herşeye değerSaol cnm rabbim herkezin gonlune gore versin binlerce kez sukurler olsunn
Evet cnm kesinlikle hersey bir vesile ve sebeb demekki senin icinde beklmen hayirliymis herseyde bir hayr vardir cnm rabbim dogru yolundan digru bildkleemzden bizi ayirmasinnCanım her şey sebepler zinciri aslında. Benim de bu gebeliğim mucize gibi oldu. 4 kaybım oldu bir sebep bulunamadı en son bir doktor histeroskopi yaptı ve rahim dokusuyla aynı renk polipler varmış sebep oymuş. Bu zamana kadar hiç kimse fark edemedi. 3 sene boşuna zaman kaybettim diyordum ama şimdi diyorum ki vakti varmış demek ki.
Allah razi olsun cnm bugun biraz basinizi agrittik uzun uzun msjlar laEliffff canimm ya valla yazdiklarinizi okudumda okurken çok tuhaf oldum çok şükur rabbim sevindirms seni bak boşver kötü konuşanları hiç duyma görme .allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel anneee .Alp oglumuzu hayırlısıyla kucağına al herşeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?