ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Com guzel cnm hayirlisi olaun bizimde babasi Alp istedi soyadmzda arslan Alp Arslan koyucaz cnm rabbim nasip ederse benim icin olsunda varsin babamiz koysun ismini:)
Allah adıyla yaşatsın canım Alp güzel isim ben de düşündüm bir ara akrabamız koydu vazgeçtim :) bizim bir tanıdık da Kutay Kılıç koydu Soyisimleri arslan onların da :)

Kız erkek farketmez isim hakkı anne de olmalı bence
Orasi ole cnm muhakkak esim sordu bana ben olur dedim guzelde oldu ben ogluma 5 sene sonra kavusunca isme taklmadim ilk kiz dir diye dusunduk benm aklimda Eflin ismi vardi kiz olursa diye hamileligimden once hep aklimdaydi hatta esim hamile oldugumu duyunca eflinin annesi diye seslendi hep bana diyordum ole deme oglumz olursa uzulur:) elif eflin uyuryor diye dusunmustumm

İnşallah bide Allah kız nasip etsin canım Eflin de güzel isimmiş. Yanlış anlamazsan neden geç oldu sizin? gerçiçok gençsin muhtemelen erken evlendin

İnşallah bide Allah kız nasip etsin canım Eflin de güzel isimmiş. Yanlış anlamazsan neden geç oldu sizin? gerçiçok gençsin muhtemelen erken evlendin
Olurmu cnm ne yanlis anlamasii anlatimm 2 sene istemedik sonra olmadi fazla da ustunde durmadik yasim kucuktu 18 de evledim esimi cok seviyordm okulda btmsti evdeydim evlenmek istedim bizimkiler biraz erken dedi ama ben kafama koymustumm neyse evlendik olmadi bebegimz ama ole dokyor doktor gezmedik bir iki kere gittim iltihap vardi gecti ufak kist vardi her kadinda olurmus oda gecti bende bir sikinti yoktu doktorlarin dedige gore esimde sprem testi verdi sayisi cokk yuksek iyimis iki milyon felan ama hareketliligi %15 mis ama doktor olur dedi cunku yuzde bir olanlarin bile oluyormus bende keciboynuzu vesayre bir cok sey denedimm ama olmadi akisina biraktik bizde bende bu arada giris katta oturuyordum evim yapilmasini bkliyordm en ust kata ciktim ole yani yeni eve yeni cocuk olduuu simdi nasil oldu diceksiniz onuda anlatimmm:)

Hersey nasip işicanım çok şükür Rabbim yüzünü güldürmüş. Bende polikistiktim biliosun doktor tedavi şart diyordu çatlatma vs. ama çok sükür Allah'ım o streslere sokmadan benimde yüzümü güldürdü. Allah herkese nasip etsin inşallah. kimsenin kucağı boş kalmasın. Bu arada nasıl olurun prosedürünü biliyoruz kız

Rabbim nasip etmiş Zaman'ını beklemiş :)

Ben buraya konu acmistimm brlki sizede cok sacma gelcek belki oha felan diceksiniz ama neyse insanin cocugu olmayinca her seyi denemek istiyor 5 yildir cok uzldm piskolojik olatk fln bzm burda bir abla gecen sene dediki elifcm bir kadin var cok yasliymis her gidenin %50 hamile kaliyor diye yaptigi sadece gobegini cekiyormus felan bende yok dedim.ole seylere inanmiyorum bide ben haci hoca felan sandim gitmedimm...uzerinden bir sene gecti abla yine bana elif gidelim kizim dedi belki olur denemende fayda var o sirada da doktora rahim agzi filmi cektirmeye gidicektim kadinda koye gidicekmis bir hafta bende desim tamam kadina gidelim olmadi onumuzdeki ay gderim doktorA neyse gittik kadinin yanina kadin cok yasli 90 yaslarinda var yasli teyze ben ilk izlemledim bana dedi kizim ben vesileyim veren Allah icin rahatladi neyse ole dua felan filan yok ole olsaydi istemezdim kagida birseyler yazanlar fln oluyor kesinlikle karsiyimm ben yere uzandim bismmilah dedi gobegimin biraz alt kismindan elini yumruk gibi yapip yukari dogru ittirdi ben adetliyken 4 gun gittim hep ayni islemi yapti gobegimi yukari dogru itti bide bacaklarimindan salladilar sacma gelebilir sizede anliyorummm neyse ole hicte para almadi zaten eger bebis olursa bir ceyrek istiyor neyse ben tabi hic olmucak diye dusunuyorsum hamile haberimi aldim cok ama cok agladimmmmm bu sekilde oldu tabikideeee allah nasip etti oda vesile olduu

Bizim ailede beline bardak çeker :) seninde bu şekilde olmuş ama en önemlisi Allah ol der olur

Ben buraya baslik actim sordum bole bole durum var kizlar napim diye herkez yok gitme sacmalik felan dedi bende zaten fikkir almak icin sordum kadinin biride bana yazmis cahillik akiyor senden cocugun olmasin senin felan yazmis basimdan asa kaynar sular dokulde cogu arkadaslarda bana msj atti sen o kadina bakma o herkeze sacma sapan yotum yapiyor ordaki.kizlar yazmis sen nerden blcksin evlat sahibi olamamyi afedersiniz kizin biri yazmis bize b..k ye deseler o duruma geldk evlat hasreti baska diye cok uzlmustum kadinin ole yazmasinaa ne olursa olsun coxlcugun olmasin insallah ne dmek ya

Ben neden bi ihtimal verdim ben cok.agir kaldiriyordm cok herseyi cocukluk asagiya dusmus ondan olmuyor fln dediler kadinda ole dedi haddinden fazla agir kaldiriyordum ama kadn hic birsey kaldrmaa dedi tmm dedimm ole yani nasiip kismet boleymis kadin bir haftaya koye gtcekti bn hastaneye gtmdm gidim dedim kadin koye gtmeden ole gttk.sonuc olumlu oldu bunun duygusuu tariffsizz bir duyguuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…