Hamilelikte son aylar içinde hiç kasılma olmadı az da olsa kramp kasıklarında adı üstünde yalancı sancı gelip çabuk giden :)Arkadaşlar yarın 32 haftayı dolduruyorum bende hiç yalancı kasılma olmuyor bu bir sorun mu :)
Canım hani sertleşme oluyormuş geçiyormuş ya o bende hiç olmadı o yüzden acaba bende sorun mu var diye düşündüm :) bazen adet ağrısı gibi sancı girip çıkıyor saniyelik o mu acaba?Hamilelikte son aylar içinde hiç kasılma olmadı az da olsa kramp kasıklarında adı üstünde yalancı sancı gelip çabuk giden :)
Aynen Can'ım. O dur bence gelip gecen sancı kasılma Bebek artık yeri daalıyor kasıyor bu aralar bende çok oluyor sanki ya eli ya ayağı ile sürtüyor ora hemen kaskatı oluyor yada bana öyle geliyor :)Canım hani sertleşme oluyormuş geçiyormuş ya o bende hiç olmadı o yüzden acaba bende sorun mu var diye düşündüm :) bazen adet ağrısı gibi sancı girip çıkıyor saniyelik o mu acaba?
Arkadaşlar yarın 32 haftayı dolduruyorum bende hiç yalancı kasılma olmuyor bu bir sorun mu :)
Aynen Can'ım. O dur bence gelip gecen sancı kasılma Bebek artık yeri daalıyor kasıyor bu aralar bende çok oluyor sanki ya eli ya ayağı ile sürtüyor ora hemen kaskatı oluyor yada bana öyle geliyor :)
Bende çalışıyorken sürekli ayaktaydım aniden ufak sancılar giriyordu korkuyordum şimdi yok ama sadece Bebek hareketleri Allah'a şükür en çok ya anlamazsam diye eşim çok geç geliyor yalancı sanıp ya gerçek olursa diyeEsra Kuş ben doktorumla konuştum bu konuyu ben çok sık yasıyorum bu durumu. Bebiş hareket etmese dahi alt karında ani bi sancı oluyor. bu sancı 2 saniye falan sürüyo ama seni baya bi iki büklüm ediyor. bazen arka arkaya 2 tane geliyor kısa süreyle bazen ilk kasılmadan 3 ssaat sonra. normal doğum sancısı düzenli olurmus atıyorum yarım saatte bir bir süre sonra yirmi dk da bir böyle düzenli baslayıp en son dakika da bire düşüyormuş..
Evet yeri daraldı eskisi gibi tekme değil de daha çok dalgalanma şeklinde dönüyor gibi hareketleri oluyor :)Aynen Can'ım. O dur bence gelip gecen sancı kasılma Bebek artık yeri daalıyor kasıyor bu aralar bende çok oluyor sanki ya eli ya ayağı ile sürtüyor ora hemen kaskatı oluyor yada bana öyle geliyor :)
Olur cnm dalga seklindedir :) ilk cocugunuzmu?Evet yeri daraldı eskisi gibi tekme değil de daha çok dalgalanma şeklinde dönüyor gibi hareketleri oluyor :)
Başı aşağıdaymış canım poposu göbeğimin üst kısmında. Doktor hep makat gelişli yazıyordu 30 haftada gittiğimde öyle bir şey yazmadı dönmüş diye düşündüm ben de :)Merhaba Canım;
Sorun olduğunu düşünmüyorum canım.Her hamile farklı yasıyor durumu. Bebişin normal doğum pozisyonu aldı mı?
5. Gebelik ama ilk çocuğum olacak inşallah canım. 4 kaybım var önceden ama erken kayıplardı 8 haftalıklardı. Doğurana kadar içim rahat etmiyor o yüzden :)Olur cnm dalga seklindedir :) ilk cocugunuzmu?
Canım gerçek sancı anlaşılmayacak gibi değilmiş için rahat olsun. Sancı arası gittikçe kısalıyormuş ve şiddeti gittikçe artıyormuş :)Bende çalışıyorken sürekli ayaktaydım aniden ufak sancılar giriyordu korkuyordum şimdi yok ama sadece Bebek hareketleri Allah'a şükür en çok ya anlamazsam diye eşim çok geç geliyor yalancı sanıp ya gerçek olursa diye
Haklısın kolay değil 4 kayıptan sonra Allah korusun rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin benim korkum erken yaşta değilde biraz geç yaşta buldum meleğimi ondan5. Gebelik ama ilk çocuğum olacak inşallah canım. 4 kaybım var önceden ama erken kayıplardı 8 haftalıklardı. Doğurana kadar içim rahat etmiyor o yüzden :)
Bende çalışıyorken sürekli ayaktaydım aniden ufak sancılar giriyordu korkuyordum şimdi yok ama sadece Bebek hareketleri Allah'a şükür en çok ya anlamazsam diye eşim çok geç geliyor yalancı sanıp ya gerçek olursa diye
Rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin canım. Artık sonuna yaklaşıyoruz inşallah sorunsuz atlatırız :)Haklısın kolay değil 4 kayıptan sonra Allah korusun rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin benim korkum erken yaşta değilde biraz geç yaşta buldum meleğimi ondan
Zaten şuan doğum pozisyonunu bile almamış benim kız rahat oralarda :) Zaman'ı gelince yaşayıp göreceğizCanım gerçek sancı anlaşılmayacak gibi değilmiş için rahat olsun. Sancı arası gittikçe kısalıyormuş ve şiddeti gittikçe artıyormuş :)
Amin tek temellimiz bu kızmı erkekmi senin yazdıysandan kusura bakma burası biraz karışık unutuyorum :)Rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin canım. Artık sonuna yaklaşıyoruz inşallah sorunsuz atlatırız :)
Normal doğum mu düşünüyorsun canım?Zaten şuan doğum pozisyonunu bile almamış benim kız rahat oralarda :) Zaman'ı gelince yaşayıp göreceğiz
Yok canım yazmadım erkek bebeğim :)Amin tek temellimiz bu kızmı erkekmi senin yazdıysandan kusura bakma burası biraz karışık unutuyorum :)
Evet normal doğum düşünüyorum nasip kısmet :)Normal doğum mu düşünüyorsun canım?
Canm demekki herseyde bir hayir vardir seninde sinavinmus ama bak sukurler olsun rabbim sana hayirli evlat nasip etsin cnm kucagina alip seversin opersin annesi artik onlarsiz bir gun dusemiyorum rabbim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin cnmRabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin canım. Artık sonuna yaklaşıyoruz inşallah sorunsuz atlatırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?