Eyvah eyvahhh kizlarr annelerinin tahtini aliyorr ozmn bn yasadimm bnm oglummm bnden yanaa heheheValla aynı dert bendede var eşim de aynısını diyor artık papucun dam da ister al ister alma benim artık aşkım var diyor
Valla aynı dert bendede var eşim de aynısını diyor artık papucun dam da ister al ister alma benim artık aşkım var diyor
esra abla eşim şimdiden diyor kızım dogsun da işten eve geldiğimde önce onu opucem diye şimdiden tahtımizi kaptılar minnaklar
Sen şanslısın kardeşimden biliyorum anneme çok düşkün tadını çıkart biz konuşana kadar çıkartacağızEyvah eyvahhh kizlarr annelerinin tahtini aliyorr ozmn bn yasadimm bnm oglummm bnden yanaa hehehe
Valla Elif'cim sen de eşine soyle artık benim oğlum var 18inde ehliyetini de alınca her yere oğluşumla giderim deEyvah eyvahhh kizlarr annelerinin tahtini aliyorr ozmn bn yasadimm bnm oglummm bnden yanaa hehehe
Yaaa olsun ne guzell babalarina dusku olsunlar yeterkiiSen şanslısın kardeşimden biliyorum anneme çok düşkün tadını çıkart biz konuşana kadar çıkartacağız
3,4,5 ocak siraladik yineHerkes bir sonraki kontrol tarihini yazmış kuzular ben de 3 Ocak Allah izin verirse
Ben diyom onun ilk askki ben olucam banada duskin olsun babasinada ilk tanidigu kadin bn olucamm diyomValla Elif'cim sen de eşine soyle artık benim oğlum var 18inde ehliyetini de alınca her yere oğluşumla giderim de
Ben küçükken babamın omzunda yatıp öylece uyurmusum demekki baba omzu da kucagi da farklı oluyor ne bağı kuruyorlar acaba pif noktası filan ne bilimBenimki de oyle canim Kizim diyo baska bisey demiyo kizimda bi cilvelenio babasina bi cilvelenio gormen lazim
En küçük teyzemin de 1 yaşında şimdi oğlu babası annesine kızınca babasının ağzını kapatiyomusBen diyom onun ilk askki ben olucam banada duskin olsun babasinada ilk tanidigu kadin bn olucamm diyom
Radarlarin açık yaniKizlar ben artık mutfağa gecceyim görüşürüz bugün aklımdan un helvası geçip duruyor birisi yapmış kokusunu aldımne pisirseler alıyorum kokuyu
Canım hem de nasil açık radarlarRadarlarin açık yanibende oyleyim kokudan ne yaptıklarıni biliyorum başkasının yaptigi şeyi yemek çok hoşuma gidiyo nedense bu hamilelikte.kolay gelsin cnm ;-*
Yerimm onuu yaaa bnmkide ole oluyormussEn küçük teyzemin de 1 yaşında şimdi oğlu babası annesine kızınca babasının ağzını kapatiyomus
Kolayyy glsin cnm afiyet bal seker olsunnnKizlar ben artık mutfağa gecceyim görüşürüz bugün aklımdan un helvası geçip duruyor birisi yapmış kokusunu aldımne pisirseler alıyorum kokuyu
Hepimizinnn kokulara duyarliyizz deseneyizz kizlarRadarlarin açık yanibende oyleyim kokudan ne yaptıklarıni biliyorum başkasının yaptigi şeyi yemek çok hoşuma gidiyo nedense bu hamilelikte.kolay gelsin cnm ;-*
Kolay gelsin Can'ım ve afiyet olsun bebişinleKizlar ben artık mutfağa gecceyim görüşürüz bugün aklımdan un helvası geçip duruyor birisi yapmış kokusunu aldımne pisirseler alıyorum kokuyu
Aminnnn Allahım razı olsun teşekkr ederimmTabiki de canım Allah tez zamanda güzel haberler aldirsin inşallah hayırlı sağlıklı bir evladin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?