ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Canım benim okurken inan ki çok duygulandım bebeğin ne de güzel haberler aldırmış size..Boyle zorluklar yaşamışsınız Rabbim sabrınızın sonunda beklediğiniz sevinci vermiş size şükürler olsun Rabbime.. olmayan herkese de nasip olsun inşallah anne olmak

Canım inşallah hamilesindir ama bu söylediklerine göre sana yanlış bilgi vermek istemeyiz elbet..adetin gecikirse mutlaka bir kan ver adetten 2 gün önce sabah ac karinla evde idrarla gebelik testi de yapabilirsin

Ayy kızlar az önce arkadaşım doğum yapmış onun adına çok mutlu oldum benim de bir an önce doğurasım geldi bir heveslendim :) tabi vakti gelince inşallah doğururuz hayırlısı ile :)

Allah anali babali buyutsun arkadasinin bebegini canim. Darisi basimiza insallah bizler de vakitlice sagsalim ve hayirlisi ile kavusalim yavrularimiza

Ayy kızlar az önce arkadaşım doğum yapmış onun adına çok mutlu oldum benim de bir an önce doğurasım geldi bir heveslendim :) tabi vakti gelince inşallah doğururuz hayırlısı ile :)
Allah anali babalı büyütsün inşaAllah hayırlısıyla bizim günler de gelseydi artık

Allah anali babali buyutsun arkadasinin bebegini canim. Darisi basimiza insallah bizler de vakitlice sagsalim ve hayirlisi ile kavusalim yavrularimiza
Amin inşallah canım kolay bir normal doğum olmuş birkaç saat içinde doğurmuş :)

Allahrazi olsun ozgecim geldi gectin zor gunlersi ama sukurler olsun rabbim yuzume gukdu bunca sene sonraa bana da anne olma duygusunun yasatti esim uc ay inanamadi yoktur felan doktora geldi ole inanadi gorunce ve oglum babasi ilk geldi gormeye inanirmiainizz el salladi sok oldukk

Sen de çok beklemisin canım 4 kayıp diyorsun kolay değil insan böyle okuyunca çok kötü oluyor ama inşaAllah yakında meleklerinizle bulusursunuz bu üzüntüleri unuttururlar annelerine

Ay hadi insallah bizlerde tek avazda dogururuz insallah
Inşallah canım ama ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezaryen istiyorum. Zaten bulunduğum şehirde doğuda bir şehir. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum normal doğum riskli olabilirmiş o yüzden hiç istemiyorum normal doğumu. Batıda olsam denerdim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…