- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Amin canım benim cümlemizi inşallahEvet cnm kesinlikle hersey bir vesile ve sebeb demekki senin icinde beklmen hayirliymis herseyde bir hayr vardir cnm rabbim dogru yolundan digru bildkleemzden bizi ayirmasinn
Canım benim okurken inan ki çok duygulandımBuraya hamileyim diye konu acmiatim oraya bunu yazmistimm
Okadar zor bir durumki anlarim canlarim ama duyunca ole mutlu oldumki saglik ocagina test verdim dedim ama yoktur hemsire var dedi basimdan asa kaynar sular dokuldu esimde evde uyuyordu sabah gelmisti isten hemen aglaya aglaya gittim saglik ocagina inanamadim doktora gittim hastaneye dedievet 4 hafta 3 gunluk aglaya aglaya eve geldim eve yaklastikca daha da cok agladm esime solicem diye geldim dedimkalkarmisin kotuyum o siralarda 20 likdisim agriyor dedi disinmi agriyor kagidi cikardim dedim baba oluyosun sarildik oyle agladikki hickira hickira kime soyledysem annm bbm kv. Kp gormcem wltim kaynim herkez sevincten agladi cok farkliibir duyguuymuss
Allahh razi olsun cnm bu bide kisa anlatmam cnm ya ogun yasadigim duygulari anlatsammm varya cok farkliydi cokkk agladimm inanamamakk cunku her seferinde sonuc verdgmde olumsuz cikmasi yine olumsuz bkledm yanii herkez diyoo iyi duyar duymaz esine solemedinn dedim emin olmadan olmass kimseyi heveslendiremem cok farkliydi kizlar yaa esimle sarilip aglamamz varyaa hic unutamicammm o gunu cok agladik simin ilk dedigi sey hemen pantolonu cikar esorfmen giy rahat birseyler cocugu sikistrma orda halbuki o daha ozmnlar findik kadardii ama iste o ole dusunemedii cok duygulandi ya hmn yavrusunu koruma ic gudusuu iste
Canım inşallah hamilesindir ama bu söylediklerine göre sana yanlış bilgi vermek istemeyiz elbet..adetin gecikirse mutlaka bir kan ver adetten 2 gün önce sabah ac karinla evde idrarla gebelik testi de yapabilirsinmrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Ayy kızlar az önce arkadaşım doğum yapmış onun adına çok mutlu oldum benim de bir an önce doğurasım geldi bir heveslendim :) tabi vakti gelince inşallah doğururuz hayırlısı ile :)
Ayyy cnm olur mu öyle şey burda sohbet ediyoruz dertlesiyoruz gülüyoruz . birbirimize azcik katkımız oluyosa n guzel işte. Valla gormedim ama ben hepinizi çok sevdim alistim kizzzzAllah razi olsun cnm bugun biraz basinizi agrittik uzun uzun msjlar la
Allah anali babalı büyütsün inşaAllahAyy kızlar az önce arkadaşım doğum yapmış onun adına çok mutlu oldum benim de bir an önce doğurasım geldi bir heveslendim :) tabi vakti gelince inşallah doğururuz hayırlısı ile :)
Allah rahmet eylesin canım mekânı cennet olsun babanın
Amin inşallah canım kolay bir normal doğum olmuş birkaç saat içinde doğurmuş :)Allah anali babali buyutsun arkadasinin bebegini canim. Darisi basimiza insallah bizler de vakitlice sagsalim ve hayirlisi ile kavusalim yavrularimiza
Ay Inşallah canım ya valla çok sabırsızım. Eşim de herkes doğuruyor sen yat anca diye şaka yapıyor :)Allah anali babalı büyütsün inşaAllahhayırlısıyla bizim günler de gelseydi artık
Zaten vaktinde gelsinler canım hayırlısı ile ama o vakit de çabuk gelsin :)Az sabredin kızlar onlar orda rahatlar Zaman'ını beklesinler :)
Amin inşallah canım kolay bir normal doğum olmuş birkaç saat içinde doğurmuş :)
Allahrazi olsun ozgecim geldi gectin zor gunlersi ama sukurler olsun rabbim yuzume gukdu bunca sene sonraa bana da anne olma duygusunun yasatti esim uc ay inanamadi yoktur felan doktora geldi ole inanadi gorunce ve oglum babasi ilk geldi gormeye inanirmiainizz el salladi sok oldukkCanım benim okurken inan ki çok duygulandımbebeğin ne de güzel haberler aldırmış size..Boyle zorluklar yaşamışsınız Rabbim sabrınızın sonunda beklediğiniz sevinci vermiş size şükürler olsun Rabbime.. olmayan herkese de nasip olsun inşallah anne olmak
Ay Inşallah canım ya valla çok sabırsızım. Eşim de herkes doğuruyor sen yat anca diye şaka yapıyor :)
Sen de çok beklemisin canım 4 kayıp diyorsun kolay değil insan böyle okuyunca çok kötü oluyor amaCanım her şey sebepler zinciri aslında. Benim de bu gebeliğim mucize gibi oldu. 4 kaybım oldu bir sebep bulunamadı en son bir doktor histeroskopi yaptı ve rahim dokusuyla aynı renk polipler varmış sebep oymuş. Bu zamana kadar hiç kimse fark edemedi. 3 sene boşuna zaman kaybettim diyordum ama şimdi diyorum ki vakti varmış demek ki.
Inşallah canım ama ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezaryen istiyorum. Zaten bulunduğum şehirde doğuda bir şehir. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum normal doğum riskli olabilirmiş o yüzden hiç istemiyorum normal doğumu. Batıda olsam denerdim ama.Ay hadi insallah bizlerde tek avazda dogururuz insallah
Tabi canım özellikle ciğer gelişimi açısından ne kadar dursa o kadar iyiSabirsizlaniyor ama daha vaktimiz var. Bebisin anne karninda bigun fazla durmasi bile cok onemli
Ay evet zaten diyorlar ya 8 ay çabuk geçer son 1 ay geçmek bilmez ayne öyle yine çalışıyorken vakit geçiyordu makara iş filan şimdi evde geçmiyor ZamanZaten vaktinde gelsinler canım hayırlısı ile ama o vakit de çabuk gelsin :)
Hehehhe hayirli olsun cnm gozunuz aydin darisi basimizaa insallahhAy Inşallah canım ya valla çok sabırsızım. Eşim de herkes doğuruyor sen yat anca diye şaka yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?