Olur mu hiç öyle kuzum burada ne sıkıntıniz olursa kimseye anlatamiyorsaniz birlikte paylaşalım konuşalım...Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği bir dert vermesin tabiAllah razi olsun cnm bugun biraz basinizi agrittik uzun uzun msjlar la
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz. Çok acı çektim ikisi kürtaj. En çok onlar yıprattı. Yanımda kadınlar doğuma giderken beni kürtaja hazırladılar. Bana acıyarak bakıyorlardı. Çok şükür o acılar geride kaldı inşallah.Sen de çok beklemisin canım 4 kayıp diyorsun kolay değil insan böyle okuyunca çok kötü oluyor amainşaAllah yakında meleklerinizle bulusursunuz bu üzüntüleri unuttururlar annelerine
Inşallah canım ama ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezaryen istiyorum. Zaten bulunduğum şehirde doğuda bir şehir. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum normal doğum riskli olabilirmiş o yüzden hiç istemiyorum normal doğumu. Batıda olsam denerdim ama.
Ay Inşallah canım az kaldı ya 1 ay sonra teker teker başlarız doğurmaya inşallah :)Hehehhe hayirli olsun cnm gozunuz aydin darisi basimizaa insallahh
Olur mu hiç öyle kuzum burada ne sıkıntıniz olursa kimseye anlatamiyorsaniz birlikte paylaşalım konuşalım...Allah kimseye üstesinden gelemeyeceği bir dert vermesin tabi
Canimmm yakında geliyorum yanınıza diye el sallamistir size yer bitiririm onuAllahrazi olsun ozgecim geldi gectin zor gunlersi ama sukurler olsun rabbim yuzume gukdu bunca sene sonraa bana da anne olma duygusunun yasatti esim uc ay inanamadi yoktur felan doktora geldi ole inanadi gorunce ve oglum babasi ilk geldi gormeye inanirmiainizz el salladi sok oldukk
Aynen canım ya ben de öğretmenim izne ayrıldım. Vakit yavaşladı gibi sanki iyice :)Ay evet zaten diyorlar ya 8 ay çabuk geçer son 1 ay geçmek bilmez ayne öyle yine çalışıyorken vakit geçiyordu makara iş filan şimdi evde geçmiyor Zaman
Şu ana kadar hiç normal doğum videosu izlemedim bünye kaldırmaz diye sade doğum hikayesi çok okudum kısaca bebeğinizi kucağınıza alınca bütün acılarınız bir anda geçiyor diyor çoğu kişi ama senin riskli ise sezeryan yaptır işallah sağlıkla kucağına almak nasip olsunInşallah canım ama ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezaryen istiyorum. Zaten bulunduğum şehirde doğuda bir şehir. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum normal doğum riskli olabilirmiş o yüzden hiç istemiyorum normal doğumu. Batıda olsam denerdim ama.
Sukurler olsun cnm cok zor bi durum kurtsjdaAllah razı olsun canım inşallah hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz. Çok acı çektim ikisi kürtaj. En çok onlar yıprattı. Yanımda kadınlar doğuma giderken beni kürtaja hazırladılar. Bana acıyarak bakıyorlardı. Çok şükür o acılar geride kaldı inşallah.
Inşallah canım ya hakkımızda en hayırlı doğum neyse o olsun :)Hayirlisi olsun canim. Tabiki doktorun bebegin ve seninsagligin icin en dogru yontemi belirleyecektir. Normal veya sezaryen sagsalim gelsin kuzucuklarimiz
En baştan beri sezaryene de odaklandım ya normal doğum iyice uzak geliyor bana canım. Inşallah isteyen herkes hemencecik doğurur normal doğumlaŞu ana kadar hiç normal doğum videosu izledim bünye kaldırmaz diye sade doğum hikayesi çok okudum kısaca bebeğinizi kucağınıza alınca bütün acılarınız bir anda geçiyor diyor çoğu kişi ama senin riskli ise sezeryan yaptır işallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Şu ana kadar hiç normal doğum videosu izledim bünye kaldırmaz diye sade doğum hikayesi çok okudum kısaca bebeğinizi kucağınıza alınca bütün acılarınız bir anda geçiyor diyor çoğu kişi ama senin riskli ise sezeryan yaptır işallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Canimmm yakında geliyorum yanınıza diye el sallamistir size yer bitiririm onu
Amin canım benim. Inşallah çektiğimiz tüm acılar geride kalır bebeklerimiz gelince.Sukurler olsun cnm cok zor bi durum kurtsjdaBebisini kucagina alinca unutursun herseyi insallh
Ben de öyle kizlar alıştım hepinize gormeyince bile insan tanıyormuş gibi olabiliyirmus şimdi bakıyorum bir gun biriniz yoksa o gün neden gelmedi ki filanAyyy cnm olur mu öyle şey burda sohbet ediyoruz dertlesiyoruz gülüyoruz . birbirimize azcik katkımız oluyosa n guzel işte. Valla gormedim ama ben hepinizi çok sevdim alistim kizzzz
İzledim olarak düzeltmiş tel ama izlemedim olacaktı :) Allah kolaylığını verirBen dayanamayip izledim ama oyle asiri detayli degildi kadin 3.ikinmada doguruyordu
Maşallah ya yerim onu :) Keşke arada bir çıkarıp sevsek de geri yerine koysak :)Eki Görüntüle 1929325 bak cnm ya babasini ilk gordugunde masallahh bnm oglumaa Allah onu basimizdan eksik etmesin parmaklarina bakin
Ya ben onun minnak ellerini yerim ya maşallah :)Eki Görüntüle 1929325 bak cnm ya babasini ilk gordugunde masallahh bnm oglumaa Allah onu basimizdan eksik etmesin parmaklarina bakin
Bnde ole dusunuyorum cnm acaba neden yoklar diyorumm kardes gibi dost gibi oldukk cok iyi oldukk boleeBen de öyle kizlar alıştım hepinize gormeyince bile insan tanıyormuş gibi olabiliyirmus şimdi bakıyorum bir gun biriniz yoksa o gün neden gelmedi ki filanyoklama yapıcam artık
Canım aynen Allah kolaylığını verir. Zaten dünya geneline bakacak olursak sezaryen doğum oranı çok düşük. Milyonlarca hamile bayan normal doğum yapıyor.İzledim olarak düzeltmiş tel ama izlemedim olacaktı :) Allah kolaylığını verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?