Maşallah ya yerim onu :) Keşke arada bir çıkarıp sevsek de geri yerine koysak :)
Keske cnm ole bir firsatmiz olsaaaa neyseki cok az kaldi dogsinn ellerini ayaklarini hepp opucmm cnm oglummMaşallah ya yerim onu :) Keşke arada bir çıkarıp sevsek de geri yerine koysak :)
Saolll esra teyzesiii hepsinin elleri opulcekk bebeklerrYa ben onun minnak ellerini yerim ya maşallah :)
HahahahaBak bu süper olurdu iş yerindeki arkadaşlar çok yorulunca ben abla ver biraz ben taşıyayım derdi diyende erkek
Ayy ben de her yerini öpeceğim. Inşallah az kaldı canım ocak ayı geldi mi ne kalıyor geriye :)Keske cnm ole bir firsatmiz olsaaaa neyseki cok az kaldi dogsinn ellerini ayaklarini hepp opucmm cnm oglumm
Yaşadığın acı çok büyük Özlem'im çok değer verdiğin yıllarca emek verip büyüten insan BABA...Yaşarken hiç ölüm haberini almak istemediğin insanAmin canim Allah razi olsun. Baba bi cinar agaci yoklugu aci...
Benim sadece günler :))Ayy ben de her yerini öpeceğim. Inşallah az kaldı canım ocak ayı geldi mi ne kalıyor geriye :)
Ilk sensin galiba canim :)Benim sadece günler :))
Ama çok tatlı bi görüntü canım ne güzel ne kadarlikti burda :))Eki Görüntüle 1929325 bak cnm ya babasini ilk gordugunde masallahh bnm oglumaa Allah onu basimizdan eksik etmesin parmaklarina bakin
9ay10 gün hesaplarsak ocak 28 dedi dr kızlar 9 ay tamamlayıp sabırsız bir şekilde geldikleri için 10 gün çıkıyorum ben tabi Allah'ın taktiri :)Ilk sensin galiba canim :)
Ay Inşallah canım ya valla çok sabırsızım. Eşim de herkes doğuruyor sen yat anca diye şaka yapıyor :)
Evet kızlar erken gelirmiş canım :)bir arkadaşım tam 38'de doğurdu geçen ay. Benim de 4-11 Şubat arası sezaryen inşallah :)9ay10 gün hesaplarsak ocak 28 dedi dr kızlar 9 ay tamamlayıp sabırsız bir şekilde geldikleri için 10 gün çıkıyorum ben tabi Allah'ın taktiri :)
Feride 25 canım :)Isim ve yaş sorabilir miyim acaba :))
Benimde örnekler kuzenlerim kızlar 36 biri 38 bakalım 2 hafta sonra randevu var :)Evet kızlar erken gelirmiş canım :)bir arkadaşım tam 38'de doğurdu geçen ay. Benim de 4-11 Şubat arası sezaryen inşallah :)
Senin 20 Ocak'tan sonra her an gelebilir bence canım :)Benimde örnekler kuzenlerim kızlar 36 biri 38 bakalım 2 hafta sonra randevu var :)
Ay heyecanlanıyorum gelsin gelsin resmen sabır çekiyoruz canım :)Senin 20 Ocak'tan sonra her an gelebilir bence canım :)
Yaşadığın acı çok büyük Özlem'im çok değer verdiğin yıllarca emek verip büyüten insan BABA...Yaşarken hiç ölüm haberini almak istemediğin insan
Isim ve yaş sorabilir miyim acaba :))
Sen çantayı hazırla eğer hazırlamadıysan :) ben çok sabırsızım ama sanki doğuma daha aylar varmış gibi geliyor ya :)Ay heyecanlanıyorum gelsin gelsin resmen sabır çekiyoruz canım :)
Ben 17 yaşımda kaybettim hemde 1 gece içinde ani kalp kriziAllah gecinden versin canim. Ben 24 yasinda kaybettim babami inan ozaman buyudum. Baban sagken kac yasinda olursan ol kucuksun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?