ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Üfff çok erken Esra abla ya Allah rahmet eylesin kalp krizi hep aniden geliyor bir anda ne olduğunu bilemiyorsun mekânı cennet olsun insaAllah
Baba konusunda çok hassasım bazen keşke kötü bir Ada'm olsa hapiste olsa kumarcı olsa işe yaramaz biri olsa ama nefes aldığını hayatta olduğunu bilsem babanıza sarılın sıkıca ben gene şanslıyım gördüm sevdim öptüm yaşadım hiç göremeyen onca kişi var hiç bir evlat babasız kalmasın

Canım benim ya çok haklısın. Anne-baba o kadar önemli ki hayatımızda. Ben de babamla anlaşamam ama Rabbim yokluğunu göstermesin. Özellikle yetim kalan şehit çocuklarına içim gidiyor haberlerde

Amiin Esra abla..yine böyle dusunebiliyorsun erken yaşta kaybettiğin halde şükredip kendinden kötü durumda olanları da düşünüyorsun çok erken ayrılmış baban aranızdan

Canım benim ya çok haklısın. Anne-baba o kadar önemli ki hayatımızda. Ben de babamla anlaşamam ama Rabbim yokluğunu göstermesin. Özellikle yetim kalan şehit çocuklarına içim gidiyor haberlerde
Çoğu haberi izleyemiyorum amin yokluklarını göstermesin babası ve annesi olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…