Memnun oldum özge ben de 24 yaşındayım burda annemin adını söylemiştim herkese önceFeride 25 canım :)
Eşim benden heyecanlı olduğundan sanki o doğuracak hazırladık çoktan :)Sen çantayı hazırla eğer hazırlamadıysan :) ben çok sabırsızım ama sanki doğuma daha aylar varmış gibi geliyor ya :)
Uc aylikti cnm herhaldeeAma çok tatlı bi görüntü canım ne güzel ne kadarlikti burda :))
Eki Görüntüle 1929325 bak cnm ya babasini ilk gordugunde masallahh bnm oglumaa Allah onu basimizdan eksik etmesin parmaklarina bakin
Memnun oldum canım benim de babaannemin adı ama aynı zamanda benim adımMemnun oldum özge ben de 24 yaşındayım burda annemin adını söylemiştim herkese önce
Üfff çok erken Esra abla yaBen 17 yaşımda kaybettim hemde 1 gece içinde ani kalp krizi
Ben daha yıkamadım heyecanlıyım ama hep erteliyorum :)Eşim benden heyecanlı olduğundan sanki o doğuracak hazırladık çoktan :)
Feride ismi kulağa hoş geliyor canım ama :)) senin oğlun olacaktı değil mi burda bi de Elif ve Nagihan abla var erkek bebek bekleyenler :))Memnun oldum canım benim de babaannemin adı ama aynı zamanda benim adım
Baba konusunda çok hassasım bazen keşke kötü bir Ada'm olsa hapiste olsa kumarcı olsa işe yaramaz biri olsa ama nefes aldığını hayatta olduğunu bilsemÜfff çok erken Esra abla yaAllah rahmet eylesin kalp krizi hep aniden geliyor bir anda ne olduğunu bilemiyorsun mekânı cennet olsun insaAllah
Teşekkür ederim canım senin ismin de çok hoş :) evet erkek canım benimki :)Feride ismi kulağa hoş geliyor canım ama :)) senin oğlun olacaktı değil mi burda bi de Elif ve Nagihan abla var erkek bebek bekleyenler :))
Esra abla Allah rahmet eylesinn cok uzuldmm rabbim mekanini cennet eylesin cok zordur babasizlik Allahim sabir versin ablaBen 17 yaşımda kaybettim hemde 1 gece içinde ani kalp krizi
Ben 17 yaşımda kaybettim hemde 1 gece içinde ani kalp krizi
Canım benim ya çok haklısın. Anne-baba o kadar önemli ki hayatımızda. Ben de babamla anlaşamam ama Rabbim yokluğunu göstermesin. Özellikle yetim kalan şehit çocuklarına içim gidiyor haberlerdeBaba konusunda çok hassasım bazen keşke kötü bir Ada'm olsa hapiste olsa kumarcı olsa işe yaramaz biri olsa ama nefes aldığını hayatta olduğunu bilsembabanıza sarılın sıkıca ben gene şanslıyım gördüm sevdim öptüm yaşadım hiç göremeyen onca kişi var hiç bir evlat babasız kalmasın
Feride 25 canım :)
Ben de çok memnun oldum canım :)Memnub oldum Feride ben de ozlem 29 yasindayim canim
Amiin Esra abla..yine böyle dusunebiliyorsun erken yaşta kaybettiğin halde şükredip kendinden kötü durumda olanları da düşünüyorsun çok erken ayrılmış baban aranızdanBaba konusunda çok hassasım bazen keşke kötü bir Ada'm olsa hapiste olsa kumarcı olsa işe yaramaz biri olsa ama nefes aldığını hayatta olduğunu bilsembabanıza sarılın sıkıca ben gene şanslıyım gördüm sevdim öptüm yaşadım hiç göremeyen onca kişi var hiç bir evlat babasız kalmasın
Ben daha yıkamadım heyecanlıyım ama hep erteliyorum :)
Ben bavul da almadım daha :) pembe bavul mu aldın sen :)Sorma bende erteliyorum ama onumuzdeki hafta hazirlicam insallah. Bavulumu da yollucam size
Çoğu haberi izleyemiyorum amin yokluklarını göstermesin babası ve annesi olanlaraCanım benim ya çok haklısın. Anne-baba o kadar önemli ki hayatımızda. Ben de babamla anlaşamam ama Rabbim yokluğunu göstermesin. Özellikle yetim kalan şehit çocuklarına içim gidiyor haberlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?