- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Ben de çok memnun oldum canım :)
Böyle sizi dinleyince çok üzüldüm inanınAllah gecinden versin canim. Ben 24 yasinda kaybettim babami inan ozaman buyudum. Baban sagken kac yasinda olursan ol kucuksun.
Hazırlayın kızlar belli olmaz bak :)Ben bavul da almadım daha :) pembe bavul mu aldın sen :)
Böyle sizi dinleyince çok üzüldüm inanınAllah geride kalanlara sağlık sıhhat versin her zaman canım benim
Masaallah canım 3 aylik ta bile herşey belliymis ama erkek çocuğun organları daha çabuk gelirmiş maşaallahUc aylikti cnm herhaldee
Ben bavul da almadım daha :) pembe bavul mu aldın sen :)
Ay birde bavul yazmışsın şimdi farkettimBen bavul da almadım daha :) pembe bavul mu aldın sen :)
Ay birde bavul yazmışsın şimdi farkettimbir veya 2 gün kalacağız abartmayın canım
Haha valla ben bavul goturcem kiz. Iki takim hastane cikisi, bezi islak pamugu battaniyesi yelegi benim gecelik ve logusa takimlari ped vs temizlik malzemeleri derken kucuk capli bi bavul hazirlamis olurum
Ben çok abartmadım 1 çantaya sığacak kızımla benim eşyalarım 1poşetli çantaya kalın ve ince battaniye ne olur neolmaz :)Haha valla ben bavul goturcem kiz. Iki takim hastane cikisi, bezi islak pamugu battaniyesi yelegi benim gecelik ve logusa takimlari ped vs temizlik malzemeleri derken kucuk capli bi bavul hazirlamis olurum
Ben gecen kontrolde doktora sordum heyecandan ne zaman çanta hazirlayim diye ben bi icerdekine sorayım annesi sana haber veririz diyoeşim de doktora sorduğun soruya bak dedi
Ben normal ped koydum annem çok gelmez okadar dedi ama aklım karıştıhasta bezi de alın kızlar yanınıza kanama ilk etapta çok oluyor ped de kurtarmaz
Ben de 3-4 tane bi hasta bezi koymayi düşünüyorum ablaBen normal ped koydum annem çok gelmez okadar dedi ama aklım karıştı
Şimdi herşey her yerde satılıyor çok lazım olursa eşim alsın :)Ben de 3-4 tane bi hasta bezi koymayi düşünüyorum ablateyzem gecen yil dogum yaptı ona sordum normal doğumdu hatta 40 gün içinde ne zaman kanamanın biteceği belli olmaz dedi kanaması da çok olmuş belki kişiden kişiye degisiyodur
Canm doğuda nerdesin bende dogudayim agridaInşallah canım ama ben normalden çok korkuyorum o yüzden sezaryen istiyorum. Zaten bulunduğum şehirde doğuda bir şehir. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum normal doğum riskli olabilirmiş o yüzden hiç istemiyorum normal doğumu. Batıda olsam denerdim ama.
Benim hiç çatlağım olmadı kilolu bir bayanım aklıma geldikçe birşeyler sürdüm ama olmadı bünye bence kuzenim sürekli sürdü her yanı çatlak içindeÇatlaklariniz çok oldu mu ben doktora sordum oluşmuş catlaga bir çözüm yok hayat boyu kalıcı dedi
Mecburi görevmi toksa doğma büyüme ordamısın. Can'ımCanm doğuda nerdesin bende dogudayim agrida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?