ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ay birde bavul yazmışsın şimdi farkettim bir veya 2 gün kalacağız abartmayın canım

Haha valla ben bavul goturcem kiz. Iki takim hastane cikisi, bezi islak pamugu battaniyesi yelegi benim gecelik ve logusa takimlari ped vs temizlik malzemeleri derken kucuk capli bi bavul hazirlamis olurum

Haha valla ben bavul goturcem kiz. Iki takim hastane cikisi, bezi islak pamugu battaniyesi yelegi benim gecelik ve logusa takimlari ped vs temizlik malzemeleri derken kucuk capli bi bavul hazirlamis olurum
hasta bezi de alın kızlar yanınıza kanama ilk etapta çok oluyor ped de kurtarmaz

Ben çok abartmadım 1 çantaya sığacak kızımla benim eşyalarım 1poşetli çantaya kalın ve ince battaniye ne olur neolmaz :)

Ben normal ped koydum annem çok gelmez okadar dedi ama aklım karıştı
Ben de 3-4 tane bi hasta bezi koymayi düşünüyorum ablateyzem gecen yil dogum yaptı ona sordum normal doğumdu hatta 40 gün içinde ne zaman kanamanın biteceği belli olmaz dedi kanaması da çok olmuş belki kişiden kişiye degisiyodur

Şimdi herşey her yerde satılıyor çok lazım olursa eşim alsın :)

Bugün annemle konuştum geceleri uyku tutmuyor zor dalıyorum uykuya diye doğum heyecanı başlamıştır artık bu ay da böyle geçer dedi

Canm doğuda nerdesin bende dogudayim agrida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…