Benim de her yanım çatladı batı anadolu fay hattı gibiyimBenim hiç çatlağım olmadı kilolu bir bayanım aklıma geldikçe birşeyler sürdüm ama olmadı bünye bence kuzenim sürekli sürdü her yanı çatlak içinde
Aynen canım muhabbetiniz güzel sohbete devam :)Bizim burda az ama oz bi grup var sinerji enerji paylasim dostluk ne ararsan var baya sardi muhabbetlerdogum sonrasi da buralarda olucaz vakit buldukca. Kuzucuklarimiz kucagimiza gelince gaziydi sutuydu devam
Kıyamam sana olsun sakın sorun etme meleğin için değer benim olsaydı hiç takmazdımBenim de her yanım çatladı batı anadolu fay hattı gibiyim
Doğru diyorsun canım ben de haftaya başlayayım :)Hazırlayın kızlar belli olmaz bak :)
Ben de küçük boy mavi alacağım inşallah :)Yok kirmizi canim evde vardi bitane onu goturucem nasipse
En küçük boyundan alacağım canım yoksa Bülent Ersoy gibi gitmemAy birde bavul yazmışsın şimdi farkettimbir veya 2 gün kalacağız abartmayın canım
Yok abla ya zaten annemde de çok varmış genetik olacak diye bekliyordum ve olduKıyamam sana olsun sakın sorun etme meleğin için değer benim olsaydı hiç takmazdım
Ben de Ağrı'dayım canım merkezde misin :)Canm doğuda nerdesin bende dogudayim agrida
En küçük boyundan alacağım canım yoksa Bülent Ersoy gibi gitmem
Burda öğretmen im canm sonra eşimle tanıştım evlendik burda kaldımMecburi görevmi toksa doğma büyüme ordamısın. Can'ım
Evet siz de Esra ablayla istanbuldasiniz ben arada kaldımAaaa iki kiside ayni yerde agridaaoda iyimisss kizlarr
Aynı yerde olmak iyi de Ağrı iyi değil :)Aaaa iki kiside ayni yerde agridaaoda iyimisss kizlarr
Aaaaa gerçekten mi yok cnm ilcedeyim sen merkezde misin bu arada bende EsraBen de Ağrı'dayım canım merkezde misin :)
Aynen canım her şey o kadar zor ki. Özellikle hastane şartları.Agridakilerin Allah yardımcısı olsun tabi hepimizin ama orda da ayrı bi zor olur
Evetr cnm bzde istanbuldayizz arabayla aramizdaki mesafe 40 dkEvet siz de Esra ablayla istanbuldasiniz ben arada kaldım
Evet cnm hiç sorma imkanlar kısıtlı insan herşeyi dusunuyo mecburennnAgridakilerin Allah yardımcısı olsun tabi hepimizin ama orda da ayrı bi zor olur
Memnun oldum canım evet merkezdeyim sen hangi ilçedesin :) doğumun merkezde mi olacakAaaaa gerçekten mi yok cnm ilcedeyim sen merkezde misin bu arada bende Esra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?