Bence de katılıyorum sanaAynı yerde olmak iyi de Ağrı iyi değil :)
Orda da haklisinizzz:)Aynı yerde olmak iyi de Ağrı iyi değil :)
Gaviscon şurup bana iyi geliyor arada az bir miktar içiyorum sen de iç istersen canım. Doktorum onu önerdi banaMidemde eksime var boğazım yaniyir
Ozgecim benimde öyle ya midem çok yaniyoMidemde eksime var boğazım yaniyir
40 dk mı ne güzel yaEvetr cnm bzde istanbuldayizz arabayla aramizdaki mesafe 40 dk
Helal olsunnesracimm vallaBence de katılıyorum sanahiç iyi değil hemde yaaaa annemler izmitte ama ben burda evliyim kocam için dayaniyorumm yoksa dayanılacak gibi değil
Benim Ailem de Mersin'de ben de eş durumuyla geldim canım :) eşin Ağrılı mı yoksa görev için miBence de katılıyorum sanahiç iyi değil hemde yaaaa annemler izmitte ama ben burda evliyim kocam için dayaniyorumm yoksa dayanılacak gibi değil
Ben d.beyazittayim cnm burda olcak doğum hayırlısıyla.annem izmite gel doğuma dedi ama yoldan dolayı yok dedim o gelcek inşallahMemnun oldum canım evet merkezdeyim sen hangi ilçedesin :) doğumun merkezde mi olacak
Yarın eşim eczaneden bi sorsun olmazsa yatamiyorum bileGaviscon şurup bana iyi geliyor arada az bir miktar içiyorum sen de iç istersen canım. Doktorum onu önerdi bana
Ayy kiyamam ya ozgeve esracimm cok zor dur banada arada oluyorr bnde bu aralarrr doymuyorimm kizlarr napcamm hepte ne yicem blmiyormmOzgecim benimde öyle ya midem çok yaniyo
Canım valla bana çok iyi geliyor kaşığın ucuyla bile içsemYarın eşim eczaneden bi sorsun olmazsa yatamiyorum bile
İnsan sevince herşeyi yapıyormuşHelal olsunnesracimm valla
Ben de gitmedim canım memlekete. Eşim yalnız kalacaktı uzun süre o yüzden gitmedim burda olacak inşallah doğum.Ben d.beyazittayim cnm burda olcak doğum hayırlısıyla.annem izmite gel doğuma dedi ama yoldan dolayı yok dedim o gelcek inşallah
Ayyy ben kendime obur diyorum hep çok çabuk acikiyorumAyy kiyamam ya ozgeve esracimm cok zor dur banada arada oluyorr bnde bu aralarrr doymuyorimm kizlarr napcamm hepte ne yicem blmiyormm
Bnm altaki arkadasimda suzin gibii cok midesi yaniyordi doktor hap verdi cok iyi geldi onsuz duramiuodu hergun nitane iciyodu oda kuz annesiydi isterseniz ismini sorablrmm o ilac sayesinde cok iyi gecti mide yanmasi doktorumuz verdi ayni dktora gdyorduktaYarın eşim eczaneden bi sorsun olmazsa yatamiyorum bile
Ayy cnm valla bu aralarr cok fenayimm aclik konusundaAyyy ben kendime obur diyorum hep çok çabuk acikiyorumdediğin gibi kız ne yiyecegimi şaşırıyorum artik
Canım yatarken biraz yastigi yükseltip yatalim ben iki yastik koyuyorum biraz sıkıntılı zamanlar idare edicezOzgecim benimde öyle ya midem çok yaniyo
Evet bide o var tabi esimi yalnız birakamam o kadar sure ozlerimm kiii hem bebisimizin her anında yanyana olalım istiyorumBen de gitmedim canım memlekete. Eşim yalnız kalacaktı uzun süre o yüzden gitmedim burda olacak inşallah doğum.
Ne güzel ne mutlu canım sen mutlu olduktan sonra her yerde yaşanır :)Burda öğretmen im canm sonra eşimle tanıştım evlendik burda kaldımbi 7 yıl daha burdayim sanırım cnm
Aynı fikirdeyim canım gitsem her gün ağlardım eminim :)Evet bide o var tabi esimi yalnız birakamam o kadar sure ozlerimm kiii hem bebisimizin her anında yanyana olalım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?