ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Bi sorsana canım hangisi olduğunu:))

Can'ım burda sosyal hayat varda ne oluyor akşam eşim gelsede 2 muhabbet etsem diyorum komşu desen yok arkadaş desen hepsine uzağım bana gelen ya araba olacak ya kalacak birde bu aralar yürümeye insanın hali olmuyor :)

Ayy kiyamam ya ozgeve esracimm cok zor dur banada arada oluyorr bnde bu aralarrr doymuyorimm kizlarr napcamm hepte ne yicem blmiyormm
O doymak bilmeyen hal bende de var büyük ihtimal rahat 95le doğum yapıcam da fazlasını bilemem her aklıma geleni yiyorum sen de ye Elif'cim bak ne güzel tavsiyede bulunuyorum yaa kuzum nasil olsa doğumdan sonra kilo verme gereği duyucaz pek yemiycez

Can'ım burda sosyal hayat varda ne oluyor akşam eşim gelsede 2 muhabbet etsem diyorum komşu desen yok arkadaş desen hepsine uzağım bana gelen ya araba olacak ya kalacak birde bu aralar yürümeye insanın hali olmuyor :)
Canm sen nerdeydin İstanbul mu.komsularim iyi ya çok şükur.bi tane karşı komsum var allah razı olsun ondan kızı gibi goruyo .çok iyi bi insan valla yaşında cok üzülürüm

Yiyorym cnm ekmegi yemiyorum sadece suan 69 kiloyim bnnnevett super tavsiyelerrr ye ye ye

En güzeli sakınmamak bizim yemek yememizi bekleyen minnaklarımız var yemek yiyorum Nasıl kıpraşıyor kilo o ne ya tanımıyorum ben onu

Canm sen nerdeydin İstanbul mu.komsularim iyi ya çok şükur.bi tane karşı komsum var allah razı olsun ondan kızı gibi goruyo .çok iyi bi insan valla yaşında cok üzülürüm
Evet canım istanbul Beykoz bütün arkadaşlarım karşı yakada ben buraya taşınalı 4 ay olacak ama kimseyi tanımıyorum ne güzel eskilere gittim ne komşularımız vardı gece yarılarına kadar oturup muhabbet ettiğimiz :)

Simdi de bulunduğun yerde çevre edinmek gerekecek cnm aslında kafa dengi bi iki kişi olsa yeter insana.insallah guzel ortam kurarsin tekrar eskisi kadar tad vermez ama idare eder

Simdi de bulunduğun yerde çevre edinmek gerekecek cnm aslında kafa dengi bi iki kişi olsa yeter insana.insallah guzel ortam kurarsin tekrar eskisi kadar tad vermez ama idare eder
İşallah Can'ım belki Zaman'la Allahtan annem yakın yoksa tamamen zor olurdu nispet olarak sakın anlamayın kızlar annesi uzakta olanlar

En güzeli sakınmamak bizim yemek yememizi bekleyen minnaklarımız var yemek yiyorum Nasıl kıpraşıyor kilo o ne ya tanımıyorum ben onu
eşim her kontrolde kiloma bakiyo yok canım gostermiyosun o kadar diyo..oyle öyle iyice büyüdüm en son 89du kilom yine aynı cümleyi kurdu tamam artık dedim sanki yaş bu göstermeyecek bildiğin kocaman anne oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…