Ben normalde minicik elyaf yastıkla uyuym ama şimdi 3 yastık birden var yinede olmuyoCanım yatarken biraz yastigi yükseltip yatalim ben iki yastik koyuyorum biraz sıkıntılı zamanlar idare edicez
Bi sorsana canım hangisi olduğunu:))Bnm altaki arkadasimda suzin gibii cok midesi yaniyordi doktor hap verdi cok iyi geldi onsuz duramiuodu hergun nitane iciyodu oda kuz annesiydi isterseniz ismini sorablrmm o ilac sayesinde cok iyi gecti mide yanmasi doktorumuz verdi ayni dktora gdyordukta
Elma ye biraz alır yanmayı :)Midemde eksime var boğazım yaniyir
Ne güzel ne mutlu canım sen mutlu olduktan sonra her yerde yaşanır :)[/QUOoyle tabi cnm çok şükur hiç pişmanlık yasamadim o konuda allahım yasatmasin inşallah. İmkanları kısıtlı sosyal etkinlik yok o sıkıcı
Yarin sorar sormaz adini yazcm cnm simdi uyuyodur msj atmiuim:)Bi sorsana canım hangisi olduğunu:))
Maden suyu biraz iyi geliyo cnmElma ye biraz alır yanmayı :)
İyi geceler canım sende Allah'a emanet ol grş yarın :)Kizlar uykum glmiskn bn uyimm optum siziii Allaha emanet olunnnn yarn grsrz
O doymak bilmeyen hal bende de var büyük ihtimal rahat 95le doğum yapıcam da fazlasını bilemem her aklıma geleni yiyorum sen de ye Elif'cim bak ne güzel tavsiyede bulunuyorum yaa kuzumAyy kiyamam ya ozgeve esracimm cok zor dur banada arada oluyorr bnde bu aralarrr doymuyorimm kizlarr napcamm hepte ne yicem blmiyormm
Canm sen nerdeydin İstanbul mu.komsularim iyi ya çok şükur.bi tane karşı komsum var allah razı olsun ondan kızı gibi goruyo .çok iyi bi insan valla yaşında cok üzülürümCan'ım burda sosyal hayat varda ne oluyor akşam eşim gelsede 2 muhabbet etsem diyorum komşu desen yok arkadaş desen hepsine uzağım bana gelen ya araba olacak ya kalacak birde bu aralar yürümeye insanın hali olmuyor :)
Yiyorym cnm ekmegi yemiyorum sadece suan 69 kiloyim bnnnO doymak bilmeyen hal bende de var büyük ihtimal rahat 95le doğum yapıcam da fazlasını bilemem her aklıma geleni yiyorum sen de ye Elif'cim bak ne güzel tavsiyede bulunuyorum yaa kuzumnasil olsa doğumdan sonra kilo verme gereği duyucaz pek yemiycez
En güzeli sakınmamak bizim yemek yememizi bekleyen minnaklarımız var yemek yiyorum Nasıl kıpraşıyor kilo o ne ya tanımıyorum ben onuO doymak bilmeyen hal bende de var büyük ihtimal rahat 95le doğum yapıcam da fazlasını bilemem her aklıma geleni yiyorum sen de ye Elif'cim bak ne güzel tavsiyede bulunuyorum yaa kuzumnasil olsa doğumdan sonra kilo verme gereği duyucaz pek yemiycez
Onu duymamıştım bi yeyimElma ye biraz alır yanmayı :)
Evet canım istanbul Beykoz bütün arkadaşlarım karşı yakada ben buraya taşınalı 4 ay olacak ama kimseyi tanımıyorum ne güzel eskilere gittim ne komşularımız vardı gece yarılarına kadar oturup muhabbet ettiğimiz :)Canm sen nerdeydin İstanbul mu.komsularim iyi ya çok şükur.bi tane karşı komsum var allah razı olsun ondan kızı gibi goruyo .çok iyi bi insan valla yaşında cok üzülürüm
Allah'a emanet ol canım sen de ogluşunla öptümKizlar uykum glmiskn bn uyimm optum siziii Allaha emanet olunnnn yarn grsrz
Simdi de bulunduğun yerde çevre edinmek gerekecek cnm aslında kafa dengi bi iki kişi olsa yeter insana.insallah guzel ortam kurarsin tekrar eskisi kadar tad vermez ama idare ederEvet canım istanbul Beykoz bütün arkadaşlarım karşı yakada ben buraya taşınalı 4 ay olacak ama kimseyi tanımıyorum ne güzel eskilere gittim ne komşularımız vardı gece yarılarına kadar oturup muhabbet ettiğimiz :)
İşallah Can'ım belki Zaman'la Allahtan annem yakın yoksa tamamen zor olurdu nispet olarak sakın anlamayın kızlar annesi uzakta olanlarSimdi de bulunduğun yerde çevre edinmek gerekecek cnm aslında kafa dengi bi iki kişi olsa yeter insana.insallah guzel ortam kurarsin tekrar eskisi kadar tad vermez ama idare eder
En güzeli sakınmamak bizim yemek yememizi bekleyen minnaklarımız var yemek yiyorum Nasıl kıpraşıyor kilo o ne ya tanımıyorum ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?