Yok cnm benim ne guzel annen yanında tadını çıkarİşallah Can'ım belki Zaman'la Allahtan annem yakın yoksa tamamen zor olurdu nispet olarak sakın anlamayın kızlar annesi uzakta olanlar
Olur mu abla ne nispeti bir annecigin var onu da yalnız bırakma abla en iyisi vallaİşallah Can'ım belki Zaman'la Allahtan annem yakın yoksa tamamen zor olurdu nispet olarak sakın anlamayın kızlar annesi uzakta olanlar
;-)eşim her kontrolde kiloma bakiyo yok canım gostermiyosun o kadar diyo..oyle öyle iyice büyüdüm en son 89du kilom yine aynı cümleyi kurdu tamam artık dedim sanki yaş bu göstermeyecek bildiğin kocaman anne oldum
Ne güzel canım işte eşin sana laf etmiyor gerçi benim eşimde laf etmez ye kızım aç kalmasın bazı kocalar ediyor sinir oluyorum o tiplere birde sosyal medyada bir yazı var anne hayırdır ben 3 kilo doğdum geri kalan kilo ne oluyor diye çok hoşuma gittieşim her kontrolde kiloma bakiyo yok canım gostermiyosun o kadar diyo..oyle öyle iyice büyüdüm en son 89du kilom yine aynı cümleyi kurdu tamam artık dedim sanki yaş bu göstermeyecek bildiğin kocaman anne oldum
:) öperim Can'ım hepinizin yerineYok cnm benim ne guzel annen yanında tadını çıkarbizim yerimize de öp annecigini gordugunde
Onu bende gormustum cnm çok tatlıNe güzel canım işte eşin sana laf etmiyor gerçi benim eşimde laf etmez ye kızım aç kalmasın bazı kocalar ediyor sinir oluyorum o tiplere birde sosyal medyada bir yazı var anne hayırdır ben 3 kilo doğdum geri kalan kilo ne oluyor diye çok hoşuma gitti
Esra gecen burda bi teyze var ona çok güldüm ya şakacı birisi tam benim kafa teyze;-)olsunn olsun bebis için herşey ben normalde 50 den yukarı cikmazdim simdi 60 kusur oldum
Canım Bana dr 28 ocak dedi 9+10 Allah bilir önce mi gelir :)Kızlar şimdi ilk önce kim doguruyo sat a gore tabi ne zaman geleceğini Allah bilir desırayla kim takip ediyo
Ne güzel canım işte eşin sana laf etmiyor gerçi benim eşimde laf etmez ye kızım aç kalmasın bazı kocalar ediyor sinir oluyorum o tiplere birde sosyal medyada bir yazı var anne hayırdır ben 3 kilo doğdum geri kalan kilo ne oluyor diye çok hoşuma gitti
Büyütüp dogurcan sankiEsra gecen burda bi teyze var ona çok güldüm ya şakacı birisi tam benim kafa teyzeoh oh maşaallah büyüyüp gidiyon dedi sonra da kafaya takma doğumda 15 kg atarsin dedi 15 kg nedir 5 kg çocuk diyo 5 kg suyu diyo 5 kg da eşi diyo aha dedim ihtimal konuştu ama gene de iyi geldi ya benim yerime hesaplamış herşeyi 5 kg çocuk
Esra gecen burda bi teyze var ona çok güldüm ya şakacı birisi tam benim kafa teyzeoh oh maşaallah büyüyüp gidiyon dedi sonra da kafaya takma doğumda 15 kg atarsin dedi 15 kg 5 kg çocuk diyo 5 kg suyu diyo 5 kg da eşi diyo aha dedim ihtimal konuştu ama gene de iyi geldi ya benim yerime hesaplamış herşeyi 5 kg çocuk
Oyy cnm sen önce melegne kavuscaksin heralde hayirlisiyla inşallahCanım Bana dr 28 ocak dedi 9+10 Allah bilir önce mi gelir :)
Benimki 11 şubat Özlem 10 Şubat yakın olduğu için aklımdaKızlar şimdi ilk önce kim doguruyo sat a gore tabi ne zaman geleceğini Allah bilir desırayla kim takip ediyo
Bak vermesi çok kolaymış teyze iki dk da eritti kilolariTeyzem tam dr olacak kadınmış al işte doğum da attın kız kiloları :)
Benim 6 şubat gorunuyoBenimki 11 şubat Özlem 10 Şubat yakın olduğu için aklımdaama ocak sonu gelirse bilemem
İşallah canım hepiMiz tez kurtulalım minnaklarımızı alalım kucaklarımızaOyy cnm sen önce melegne kavuscaksin heralde hayirlisiyla inşallah
AynenTeyzem tam dr olacak kadınmış al işte doğum da attın kız kiloları :)
Aminnn cnm insallahİşallah canım hepiMiz tez kurtulalım minnaklarımızı alalım kucaklarımıza
Ayı çıktıkmı seninde 1 ay kalacak canım:)Benim 6 şubat gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?