ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Simdilik iyiyim bir sikinti yok bakalim yarin olsunda sonuclara gore artik birseyler yaparim senin bebis kac kilo kac haftadasin

Simdilik iyiyim bir sikinti yok bakalim yarin olsunda sonuclara gore artik birseyler yaparim senin bebis kac kilo kac haftadasin
Senin gidebilecek bi pazarın var bizde oda yok ahh ahh bugün hayırlısıyla 32 olduk cnm çok şükur .29.haftada gitmistim 1621 gr di şimdi ne kadar bilmiyorum.seninki kaç gr

Kızlar bugün benim de cok yoğundu günüm markete filan gittik temizlik derken iyice yorulmusum ben de bebeğin besigini sildim 2 hafta olmuştu geleli gözüm yemiyordu bi silmeyi

Kızlar bugün benim de cok yoğundu günüm markete filan gittik temizlik derken iyice yorulmusum ben de bebeğin besigini sildim 2 hafta olmuştu geleli gözüm yemiyordu bi silmeyi
Hoşgeldin cnm bizde arzu bu akşam yok heralde diyoduk geldin ohh mis gibi olmuştur bizim beşiği aldık ama daha getirmediler bekliyoruz . Senin beşik nasıl güzel günlerde uyusun minik yavrun icinde inşallah

Kolay gelsin cnm iyi aradan cikmis seninki kac kilo kacinci haftan

32 gittim en son ben 2 kilo150gramdi kim doktora giderse bilgi alirsa yazsin once doguranda yazsin
Senin şuan kaç haftalık cnm.benimki de 2 olmuş mudur acaba . İnşallah kilo almıştır minikkızım.dogurdugumuzda da yazalım burdan birakmayalimtabi fırsat buldukça . Dm

Hoşgeldin cnm bizde arzu bu akşam yok heralde diyoduk geldin ohh mis gibi olmuştur bizim beşiği aldık ama daha getirmediler bekliyoruz . Senin beşik nasıl güzel günlerde uyusun minik yavrun icinde inşallah
Sağol canim insaallah:) Mobilya beşik benimki altında 2 cekmecesi var canim dolap gelicek bi de....Besigin dolabı vardı onu begenmedik farkli bi yerden bakalım dedik..cok yorucuymus kizlar bu işler ya daha banyo malzemeleri duruyo ..ruyalarimda bile alışveriş yapıyorum sürekli ondan yorgunum kesin

Ay bil
Senin şuan kaç haftalık cnm.benimki de 2 olmuş mudur acaba . İnşallah kilo almıştır minikkızım.dogurdugumuzda da yazalım burdan birakmayalimtabi fırsat buldukça . Dm
Aynen cnm insallah firsat buldukca yazalimm brnm duan tam 32+3 persmbe doktordaydim ya bide gece kalkip yemek vs birseyler yiyotmusunuz

Katiliyorum sana cnm cok.yorucu banyo magzrmeleini gecen gorumcemle gittk bzdr ben bryendim o aldi saolsun ananesi babanesi halasi drrken herkez hevvesli aldi birseylerini dolabini biz aldik

Ay bil

Aynen cnm insallah firsat buldukca yazalimm brnm duan tam 32+3 persmbe doktordaydim ya bide gece kalkip yemek vs birseyler yiyotmusunuz
Aramızda 3 gün var cnm. gece Yemiyorum çok acikirsam biseyler atistiriyorim ama dayanamayıp yemek yediğinde midem yaniyoo meyve yemeye calisiyorum

Beni doktor ay sonu cagirdi buyuk ihtimalle 36 haftada giderim insallah
Artık heyecanlı bekleyişe yaklaşıyoruz hayırlısı bakalım Ben birşeyler örmek istiyorum ama hiç hic öyle el becerim de yok kızlar malesef :) yelek örmek istedim annem yanımda olsa gosterirdi yapardım ama internetten videolara bakicam olmazsa

Banyo setleri satılıyor ya ben ondan alcam inşallah cnm içinde herşey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…