ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Tamam kızlar dediğiniz gibi ben de onu begeniyordum diğer modeli eşim gösterdi

Evet cnm hiç sorma bende korkuyorum beni çevremdekiler korkuttu boş boş konuştular ama bende bi karar aldım doğuma kadar aramiycam boş boş yorum yapanları Allah yardım eder inşallah ya

Evet cnm hiç sorma bende korkuyorum beni çevremdekiler korkuttu boş boş konuştular ama bende bi karar aldım doğuma kadar aramiycam boş boş yorum yapanları Allah yardım eder inşallah ya
Hahahh arama boşver naparlarsa yapsınlar
Dinliyormus gibi yapıp dinlemiyceksin yoksa her yerden bi ses çıkıyor beni de öyle çevre etkiledi galiba biraz

Hiç düşünmüyorlar yaa hamile insan hassas oluyo ve herşeyden etkileniyo. Ama gelde millete laf geçir
Yok anam düşünmezler hele bir de eski kafa düşünenler hamile kalmayı bildiği gibi herşeyi bilsin düşüncesindeler çok vahim durumdalar

Evett baya sogukkkk lahana gibi oluyorum dışarı çıkınca
Yaa Esra'cim gerçekten dikkat et ama oralarda bi de buz tehlikesi felan var çatı altından yürüme eşinle birlikte çıkın dışarıya yalnız çıkma

Yaa Esra'cim gerçekten dikkat et ama oralarda bi de buz tehlikesi felan var çatı altından yürüme eşinle birlikte çıkın dışarıya yalnız çıkma
Evet ya ondan da çok korkuyorum .bi kere ayağım kaydı arkadaşım tuttu yoksa dusuyodum eşimle çıkıyoruz genelde ama gündüz o calisiyo ben evdeyim ya bazen tek çıkıyorum sıkıntıdan kaplumbağa hızıyla yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…