Teşekkürler Esra senin 2. Bebeğin mi :)şimdiden hayırlı olsun cnm
Yok canım ilk bebeğimTeşekkürler Esra senin 2. Bebeğin mi :)
Sağlıklıca hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin Rabbim :)) dogumlarimiz kolay olur inşallah şimdiden korkmaya başladımYok canım ilk bebeğimilk heyecanimmmm .
Konya canim sen :)Arzu nerden bu arada .
HahahhEvet cnm hiç sorma bende korkuyorum beni çevremdekiler korkuttu boş boş konuştular ama bende bi karar aldım doğuma kadar aramiycam boş boş yorum yapanlarıAllah yardım eder inşallah ya
Hayırlısı olsun canim çok soguktur oralar ya dikkat etBen ağrı cnm.burda gorev yapıyodum sonra evlendim kaldım:) inşallah burdan bir an önce kurtuluruzZZ
Yok anam düşünmezler hele bir de eski kafa düşünenler hamile kalmayı bildiği gibi herşeyi bilsin düşüncesindeler çok vahim durumdalarHiç düşünmüyorlar yaa hamile insan hassas oluyo ve herşeyden etkileniyo. Ama gelde millete laf geçir
Yaa Esra'cim gerçekten dikkat et ama oralarda bi de buz tehlikesi felan var çatı altından yürüme eşinle birlikte çıkın dışarıya yalnız çıkmaEvett baya sogukkkklahana gibi oluyorum dışarı çıkınca
Aynen canım ya. Tuhaf insanlar.ben asla korkutmam ama doğumdan sonra kimseyiYok anam düşünmezler hele bir de eski kafa düşünenler hamile kalmayı bildiği gibi herşeyi bilsin düşüncesindeler çok vahim durumdalar
Evet ya ondan da çok korkuyorum .bi kere ayağım kaydı arkadaşım tuttu yoksa dusuyodum eşimle çıkıyoruz genelde ama gündüz o calisiyo ben evdeyim ya bazen tek çıkıyorum sıkıntıdan kaplumbağa hızıyla yürüyorumYaa Esra'cim gerçekten dikkat et ama oralarda bi de buz tehlikesi felan var çatı altından yürüme eşinle birlikte çıkın dışarıya yalnız çıkma
Allah kolaylık versin sana da doğuda anne olmak çok büyük bir emek bence :)Aynen canım ya. Tuhaf insanlar.ben asla korkutmam ama doğumdan sonra kimseyi
Allah razı olsun canm evet gerçekten zor ya .dışarı çıkmaya korkuyorum bazenAllah kolaylık versin sana da doğuda anne olmak çok büyük bir emek bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?