ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kızlar bende ocak annesi olacaktım ama boş gebelik olunca kürtajla sonuçlandı. Başlığı görünce haliniz keyfiniz Nasıl bi bakayım dedim Size kış ortasında böyle sıcak basıyorsa ben haziran temmuzda Napıcam diye korkmaya başladım. Hepiniz sağlıkla ve kolaylıkla doğurun inşallah. Allah'a emanet olun.

Cok uzuldum cnm rabbim hakinda hayirlisini nasip etsin insallah

Ay ben sabah 9 kalktim esimin arabasiyla arada hiz yapmaya cikiyor dedim bende geliyommm simdik o hiz yapiyor bos bi alanda bende takiliuom yaninda

Esra ayni sorun bende de var sola yatiyorum sanki kosede kelebek cirpiniuo icimde saga yatiyorum ayni durum bende rahatsoz etmek istemiyorum bebisimi donup donup duruyorum ama cogu kisi o rahatsiz olmaz uyu diyolar doktorda sola yat diyo bilemedimmmm

Sagol cnm allah razı olsun.sen yenisin şuan sanırım allahım hayirlsiyla sanada nasip etsin sağlıkla kucağına almayı

A
Esra ayni sorun bende de var sola yatiyorum sanki kosede kelebek cirpiniuo icimde saga yatiyorum ayni durum bende rahatsoz etmek istemiyorum bebisimi donup donup duruyorum ama cogu kisi o rahatsiz olmaz uyu diyolar doktorda sola yat diyo bilemedimmmm
Aynen canım ya sola yatıyorum vuruyo rahat edemiyo heralde diyorum dönüyorum sırt üstü ama oda iyi değil.sagima zaten hiç donemiyorum sabaha kadar 3 yastık bide yastık gibi ben boğuşup duruyorum yaaaa.olsun ama Allahım bebislerimize can sağlığı versin ben çekmeye uykusuzluğa raziyim.hayirlsiyla eli ayağı düzgün sağlıkla dogsunlar inşallah uykusuzluk bisey değil

Amin canım sen de Allah'a emanet ol..Bu bebisin hayırlısıyla gelsin inşallah annesi yorma kendini..Benim de ilk gebeligim kürtajla sonuclanmasaydi haziranda doğum yapıyordum ama hayırlısı böyleymiş

Kızlar bugün bi sizi göreyim diye girdim foruma ..eşimle evleri temizliyoruz sonra katılırım sohbetinize kandiliniz mübarek olsun bu arada

Bir sürü şehit var Istanbul'da kızlar onlardan biri de eşimin liseden arkadaşıydı çocuk kamu yönetimini bitirmiş atanamayinca polis olmuş Allah rahmet eylesin

Aminn rabbim.butun sehit ailelerine sabir versin hepinize hayirli kandiller canlarim

Tabi cnm orasi olee onlar iyi olsunda uyumasakta olur

Bir sürü şehit var Istanbul'da kızlar onlardan biri de eşimin liseden arkadaşıydı çocuk kamu yönetimini bitirmiş atanamayinca polis olmuş Allah rahmet eylesin
Evet ya amin Allah rahmet eylesin inşallah yazık günah gerçekten.kolay gelsin

Canim ya yerim onun odasini ne guzel.telaslar :) benmde guzel.esimle arabayla dolasyik hava aldm ama cok yorulmusum usutmusum ishal oldum hamilelikte de iyi deilmis simdi iyiyim ama :)

Neyse bunada sukur diyelim tabi rabbim her gunumuzu huzirlu mutlu gecirmemizi nasip etsin

Canim ya yerim onun odasini ne guzel.telaslar :) benmde guzel.esimle arabayla dolasyik hava aldm ama cok yorulmusum usutmusum ishal oldum hamilelikte de iyi deilmis simdi iyiyim ama :)
Bolbol su iç canım sıvı şeyler tuket.susuz kalma. Bende gecirmistim doktora gittim iki gün serum taktılar gerçi ben susuz kalmamıştım ama açlıktan taktılar muz ye iyi geliyo

Bolbol su iç canım sıvı şeyler tuket.susuz kalma. Bende gecirmistim doktora gittim iki gün serum taktılar gerçi ben susuz kalmamıştım ama açlıktan taktılar muz ye iyi geliyo
Bide doktorum kuru yemiş ye Bolbol demişti ishal olduğum zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…