Amin insallah canim hosgeldin:)Eh işte ne kadar olursa Allah tan oğlum halden anlıyor azıcıkAllah hepimize kolaylık versin hayırla kurtulalim inşallah
Cok uzuldum cnm rabbim hakinda hayirlisini nasip etsin insallahKızlar bende ocak annesi olacaktım ama boş gebelik olunca kürtajla sonuçlandı. Başlığı görünce haliniz keyfiniz Nasıl bi bakayım dedim Size kış ortasında böyle sıcak basıyorsa ben haziran temmuzda Napıcam diye korkmaya başladım. Hepiniz sağlıkla ve kolaylıkla doğurun inşallah. Allah'a emanet olun.
Esra ayni sorun bende de var sola yatiyorum sanki kosede kelebek cirpiniuo icimde saga yatiyorum ayni durum bende rahatsoz etmek istemiyorum bebisimi donup donup duruyorum ama cogu kisi o rahatsiz olmaz uyu diyolar doktorda sola yat diyo bilemedimmmmGünaydın kızlar :-* uykusuz bi geceden sonra sersem gibiyim ama olsun şimdi uzaniyorum muhtemelen birazdan uyuyakalirimsıcak basması ayrı bide rahat pozisyon bulamıyorum ya nasıl yatacagimi şaşırıyorum.sola yatmaya calisiyorum tekmeliyo bebis
Sagol cnm allah razı olsun.sen yenisin şuan sanırım allahım hayirlsiyla sanada nasip etsin sağlıkla kucağına almayıKızlar bende ocak annesi olacaktım ama boş gebelik olunca kürtajla sonuçlandı. Başlığı görünce haliniz keyfiniz Nasıl bi bakayım dedim Size kış ortasında böyle sıcak basıyorsa ben haziran temmuzda Napıcam diye korkmaya başladım. Hepiniz sağlıkla ve kolaylıkla doğurun inşallah. Allah'a emanet olun.
Aynen canım ya sola yatıyorum vuruyo rahat edemiyo heralde diyorum dönüyorum sırt üstü ama oda iyi değil.sagima zaten hiç donemiyorum sabaha kadar 3 yastık bide yastık gibi benEsra ayni sorun bende de var sola yatiyorum sanki kosede kelebek cirpiniuo icimde saga yatiyorum ayni durum bende rahatsoz etmek istemiyorum bebisimi donup donup duruyorum ama cogu kisi o rahatsiz olmaz uyu diyolar doktorda sola yat diyo bilemedimmmm
Amin canım sen de Allah'a emanet ol..Bu bebisin hayırlısıyla gelsin inşallah annesi yorma kendini..Benim de ilk gebeligim kürtajla sonuclanmasaydi haziranda doğum yapıyordum ama hayırlısı böyleymişKızlar bende ocak annesi olacaktım ama boş gebelik olunca kürtajla sonuçlandı. Başlığı görünce haliniz keyfiniz Nasıl bi bakayım dedim Size kış ortasında böyle sıcak basıyorsa ben haziran temmuzda Napıcam diye korkmaya başladım. Hepiniz sağlıkla ve kolaylıkla doğurun inşallah. Allah'a emanet olun.
Tabi cnm orasi olee onlar iyi olsunda uyumasakta olurA
Aynen canım ya sola yatıyorum vuruyo rahat edemiyo heralde diyorum dönüyorum sırt üstü ama oda iyi değil.sagima zaten hiç donemiyorum sabaha kadar 3 yastık bide yastık gibi benboğuşup duruyorum yaaaa.olsun ama Allahım bebislerimize can sağlığı versin ben çekmeye uykusuzluğa raziyim.hayirlsiyla eli ayağı düzgün sağlıkla dogsunlar inşallah uykusuzluk bisey değil
Evet ya amin Allah rahmet eylesin inşallah yazık günah gerçekten.kolay gelsinBir sürü şehit var Istanbul'da kızlar onlardan biri de eşimin liseden arkadaşıydı çocuk kamu yönetimini bitirmiş atanamayinca polis olmuşAllah rahmet eylesin
Hayırlı kandiller kizlarrr Allahım bu mübarek günde bütün dualarimizi kabul etsin inşallah .birbirimize de dua edelimAminn rabbim.butun sehit ailelerine sabir versin hepinize hayirli kandiller canlarim
İyi çok şükur cnm eşim bebisin odasını boyadı ama sanki ben boyamis gibiyimKizlarr nasilsiniz gununuz nasil gecti
Bolbol su iç canım sıvı şeyler tuket.susuz kalma. Bende gecirmistim doktora gittim iki gün serum taktılar gerçi ben susuz kalmamıştım ama açlıktan taktılarCanim ya yerim onun odasini ne guzel.telaslar :) benmde guzel.esimle arabayla dolasyik hava aldm ama cok yorulmusum usutmusum ishal oldum hamilelikte de iyi deilmis simdi iyiyim ama :)
Bide doktorum kuru yemiş ye Bolbol demişti ishal olduğum zamanBolbol su iç canım sıvı şeyler tuket.susuz kalma. Bende gecirmistim doktora gittim iki gün serum taktılar gerçi ben susuz kalmamıştım ama açlıktan taktılarmuz ye iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?