Canım ben video izleyerek hem bebeğe hem kendime aynı patikten yaptım:) kızıma atkı bere ordumArtık heyecanlı bekleyişe yaklaşıyoruz hayırlısı bakalımBen birşeyler örmek istiyorum ama hiç hic öyle el becerim de yok kızlar malesef :) yelek örmek istedim annem yanımda olsa gosterirdi yapardım ama internetten videolara bakicam olmazsa
Ben hamile kalmadan yelek hirka sapka patik ormustum ismek orgu kursuna gittim onlari ordum yarida biraktim sikildm bana gore deil orgu sikiliuom hemen kv cok ordu getiriyor annemde ole oruyorArtık heyecanlı bekleyişe yaklaşıyoruz hayırlısı bakalımBen birşeyler örmek istiyorum ama hiç hic öyle el becerim de yok kızlar malesef :) yelek örmek istedim annem yanımda olsa gosterirdi yapardım ama internetten videolara bakicam olmazsa
Aynen bende oyleyim eşimi sabah uğurlu yorum sonra kahvaltı yapıyorum bidaha uyuyorum sonra kalkıp öğle yemeği yiyorumEvet uc gun ya bendd yemek asla yemiuom da peynir ekmek yiyom acikinca ama gece hic yemedim mesela grce birde yattim sabah 8 gibi yiyom yatiyom tekrar uuyuorum korkuyorum ac kalir diye yoksaa uyuyom ben hep
Super ya keske benimde orgiye hevesim olsada yapsammm sevemiyom skliyorumCanım ben video izleyerek hem bebeğe hem kendime aynı patikten yaptım:) kızıma atkı bere ordumşimdi de kolay bi panco modeli vardı YouTube de onu yapıyorum .izleyerek kolay oluyo yoksa bende hiç anlamam
Bizimkiler de nerdeyse koca birer poset ormuslerBen hamile kalmadan yelek hirka sapka patik ormustum ismek orgu kursuna gittim onlari ordum yarida biraktim sikildm bana gore deil orgu sikiliuom hemen kv cok ordu getiriyor annemde ole oruyor
Super ya keske benimde orgiye hevesim olsada yapsammm sevemiyom skliyorumCanım ben video izleyerek hem bebeğe hem kendime aynı patikten yaptım:) kızıma atkı bere ordumşimdi de kolay bi panco modeli vardı YouTube de onu yapıyorum .izleyerek kolay oluyo yoksa bende hiç anlamam
12-1 arasında kalkıyorum ben yatağa yapıştım iyceAynen bende oyleyim eşimi sabah uğurlu yorum sonra kahvaltı yapıyorum bidaha uyuyorum sonra kalkıp öğle yemeği yiyorum
Aynen çok öğretici güzel videolar varCanım ben video izleyerek hem bebeğe hem kendime aynı patikten yaptım:) kızıma atkı bere ordumşimdi de kolay bi panco modeli vardı YouTube de onu yapıyorum .izleyerek kolay oluyo yoksa bende hiç anlamam
guzel cnm ben havuza giderken spor cantam vardi iki tane onu kullanicam birine bebegin birine bnm esywlarimi hazirladim bide puset alicaz okadarBi de ben henüz portbebe almadım bu nasil sizce çok kararsız kaldım
Evet ayrıyeten bir sırt çantası alıcam ben de kesinlikle rahat oluyor :))Aynen annemde yapmis komsumda çok güzel şeyler yapmış ama ben kendim yapmak istedim okuluda birakinca sıkıntıdan orguye sardimcanım ben puset alcam bide normal sırt çantası öyle daha kolay ve şık duruyo ama bu gönderdiklerinde çok güzel tabi
Sırt çantası alacaksan buna gerek yok bence onu kullanirsin cnm tasimasida kolay olurEvet ayrıyeten bir sırt çantası alıcam ben de kesinlikle rahat oluyor :))
İyi uykular cnmm Allah rahatlık versin sende bebisini sev bizim için:-* güzelce dinlennnkizlar ben yatiyorum uykum geldi telefona bakmaktanAllaha emanet olun kendinize iyi bakin bebislerinizi sevin bnm yerimme:)
Allah rahatlık versin canimkizlar ben yatiyorum uykum geldi telefona bakmaktanAllaha emanet olun kendinize iyi bakin bebislerinizi sevin bnm yerimme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?