ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Evet uc gun ya bendd yemek asla yemiuom da peynir ekmek yiyom acikinca ama gece hic yemedim mesela grce birde yattim sabah 8 gibi yiyom yatiyom tekrar uuyuorum korkuyorum ac kalir diye yoksaa uyuyom ben hep

Canım ben video izleyerek hem bebeğe hem kendime aynı patikten yaptım:) kızıma atkı bere ordum şimdi de kolay bi panco modeli vardı YouTube de onu yapıyorum .izleyerek kolay oluyo yoksa bende hiç anlamam

Ben hamile kalmadan yelek hirka sapka patik ormustum ismek orgu kursuna gittim onlari ordum yarida biraktim sikildm bana gore deil orgu sikiliuom hemen kv cok ordu getiriyor annemde ole oruyor

Bi de ben henüz portbebe almadım bu nasil sizce çok kararsız kaldım

Eklentiler

• babymol-8432-sarayli-ikili-portbebe-set__0359868491525674.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 22
Evet uc gun ya bendd yemek asla yemiuom da peynir ekmek yiyom acikinca ama gece hic yemedim mesela grce birde yattim sabah 8 gibi yiyom yatiyom tekrar uuyuorum korkuyorum ac kalir diye yoksaa uyuyom ben hep
Aynen bende oyleyim eşimi sabah uğurlu yorum sonra kahvaltı yapıyorum bidaha uyuyorum sonra kalkıp öğle yemeği yiyorum

Canım ben video izleyerek hem bebeğe hem kendime aynı patikten yaptım:) kızıma atkı bere ordum şimdi de kolay bi panco modeli vardı YouTube de onu yapıyorum .izleyerek kolay oluyo yoksa bende hiç anlamam
Super ya keske benimde orgiye hevesim olsada yapsammm sevemiyom skliyorum

Ben hamile kalmadan yelek hirka sapka patik ormustum ismek orgu kursuna gittim onlari ordum yarida biraktim sikildm bana gore deil orgu sikiliuom hemen kv cok ordu getiriyor annemde ole oruyor
Bizimkiler de nerdeyse koca birer poset ormusler bi çeşit de benden olsun istiyorum:))

Super ya keske benimde orgiye hevesim olsada yapsammm sevemiyom skliyorum

Aynen çok öğretici güzel videolar var

Aynen annemde yapmis komsumda çok güzel şeyler yapmış ama ben kendim yapmak istedim okuluda birakinca sıkıntıdan orguye sardim canım ben puset alcam bide normal sırt çantası öyle daha kolay ve şık duruyo ama bu gönderdiklerinde çok güzel tabi

Bu model de var kızlar civilde 109 tlydi sanırım

Eklentiler

• k.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 15
Evet ayrıyeten bir sırt çantası alıcam ben de kesinlikle rahat oluyor :))

kizlar ben yatiyorum uykum geldi telefona bakmaktanAllaha emanet olun kendinize iyi bakin bebislerinizi sevin bnm yerimme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…