Ooo gerçekten mi cnm kaşıma ama sakın daha çok oluyo o zamanÇatlak da ne kelime ağaç gövdesi gibi yayıldıkça yayılıyor
Kaşımıyorum canim zor tutuyorum kendimi :) malesef ki benim çatlaklarım 5. Aydan başladıOoo gerçekten mi cnm kaşıma ama sakın daha çok oluyo o zaman
Öyle gerçekten:)) dünyanın en güzel şeyi anne olmakmış hamileligimde bile hissettim bunu..Allah'in izniyle doğduğunda neler yapıcam onla :))hadi yaa bnmde catladii olsun evlatlarimiz icin degerrrr
Cokk haklisinnnnnnÖyle gerçekten:)) dünyanın en güzel şeyi anne olmakmış hamileligimde bile hissettim bunu..Allah'in izniyle doğduğunda neler yapıcam onla :))
Arzu kızlar benim adım da :)Aynen bebislerimiz iyi olsun da hiç önemli değil çatlak kilocanım ben karistirmisim bebisli senin isim neydi
Iyi uykular canim bebisinle:)) Benim uyku problemim var bu ara uykum geliyor uyuyamiyorum geceleri ...sabah ge c saatlere kadar uyuyorum tabiBen yatar uykuya doyamiyorum cok seviyorum gun icinde de uyumayi yarin gorsrz
Sıcak basıyor uyunmuyor kiİyi uykular cnm. Bende uyuyamiyorum geceleri ya gündüz iyi uyuyorum ama
Ohhh ilk hamileligi olanlar gece gündüz uykusu fark etmiyor ne guzel)))) ikinci bebekte ne yapacaksınız bakalım. Güzel gunlerimiz olsun hayırlı sabahlar
. Cnm senin kaçıncı haftan hayirlisiylaOhhh ilk hamileligi olanlar gece gündüz uykusu fark etmiyor ne guzel)))) ikinci bebekte ne yapacaksınız bakalım. Güzel gunlerimiz olsun hayırlı sabahlar
Oyyy maşallah33. Hafta içindeyim ben de evet ikinci çocuk abimiz 5 yaşında ve kurulu saat gibi her sabah 7' de uyanıyor)))
Eh işte ne kadar olursa Allah tan oğlum halden anlıyor azıcıkOyyy maşallahAllah kolaylık versin cnm dinlenmeye fırsat bulamıyosundur pek
Amiinnnn cnm inşallah hep dua edelimEh işte ne kadar olursa Allah tan oğlum halden anlıyor azıcıkAllah hepimize kolaylık versin hayırla kurtulalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?