Evet cnm az kaldiii hemen geçsin zaman inşallah yaAyı çıktıkmı seninde 1 ay kalacak canım:)
Esra abla 15 Ocak diyorum ben senin içinCanım Bana dr 28 ocak dedi 9+10 Allah bilir önce mi gelir :)
Ayneneşim için o bizim yaşam koçumuz oldu çünkü her konuda tavsiyelerde bulunuyor filan yaşam koçumuz nerde diyor
Kizz niye öyle dedinEsra abla 15 Ocak diyorum ben senin için
Esra abla 15 Ocak diyorum ben senin için
Büyütüp dogurcan sanki5 kiloo vuuuu
Al işte yandın sen Can'ım ya dr iş başında yakında doğuma da girerçok komik ama whatsappi bile var bana bazen yazıyor naptin sesin çıkmıyor gel oturalım diye
Teknolojik teyzeçok komik ama whatsappi bile var bana bazen yazıyor naptin sesin çıkmıyor gel oturalım diye
6 şubat yazmisin canımcim sen de 20-25 ocak arası bekleKizz niye öyle dedinbanada de biseyler
Cnm sen 15 ocakta hazırlıklı ol özge çok söylediKız sen taktın Allahmı söyletiyor sana
Esim aralık doğumlu ben sana dedim 1 ay önce evlenseydik aynı aylı olacaktık diye baş şişiriyor bazen
İstihare ye mi yattın kız6 şubat yazmisin canımcim sen de 20-25 ocak arası bekle
Bende o aralar dikkat edeyim6 şubat yazmisin canımcim sen de 20-25 ocak arası bekle
Kız sen taktın Allahmı söyletiyor sana
Esim aralık doğumlu ben sana dedim 1 ay önce evlenseydik aynı aylı olacaktık diye baş şişiriyor bazen
Evet ya kaçtır üstüne basa basa 15 ocak diyor bak Özge hüsran olmasın ya gelmezseCnm sen 15 ocakta hazırlıklı ol özge çok söyledine olur ne olmaz
OlabilirAl işte yandın sen Can'ım ya dr iş başında yakında doğuma da girer
Özge yalnızlıktan teyzeyle çok takılmış heraldeEvet ya kaçtır üstüne basa basa 15 ocak diyor bak Özge hüsran olmasın ya gelmezse
Ben sizinkileri yarın yaşam kocumuza sorayım öyle aydinlatayim siziİstihare ye mi yattın kız
Senin yaşam koçun var tabi bizim yok ama işe yarıyor teyzemabla tahmin ediyorum bana da çevremde özellikle yaşam koçumuz olan teyze kız çocuğuysa 2 hafta geriden say doktora bakma dedi onun gibi konuştum ben de ama gerçekten dediği de çıkıyor ya baska birine oğlu olacaktı şu günü bekliyoz dediler tam 9 ay 10 gün hesabından o da 3-5 gün de gecikir dedi 1 haftaya yakın gecikti
Evet ya kaçtır üstüne basa basa 15 ocak diyor bak Özge hüsran olmasın ya gelmezse
Sor canım fikir verir :)Ben sizinkileri yarın yaşam kocumuza sorayım öyle aydinlatayim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?