Hbr bekliyoruz senden cnm yarın yaşam kocuna sorBen sizinkileri yarın yaşam kocumuza sorayım öyle aydinlatayim sizi
Evet sağolsun en çok onla takılıyorum gerçektenÖzge yalnızlıktan teyzeyle çok takılmış heraldehadi hayırlısı inşallah cnm benm .
Aklimdayken doğum tarihleriniz whatsapptan yazayım bekleyin yarın cvp yazarHbr bekliyoruz senden cnm yarın yaşam kocuna sor
Neyse kızlar ben de kaciyorum uykm gldi yarn dvm ederiz okurum yazdiklarinizi Allah a emanet olun bebislerinizle.i yı geceler
Allah'a emanet ol sen de canım minik kusunla birlikte hayırlı gecelerNeyse kızlar ben de kaciyorum uykm gldi yarn dvm ederiz okurum yazdiklarinizi Allah a emanet olun bebislerinizle.i yı geceler
İyi geceler canım sende Allah'a emanet ol minnak kızlarımız la yarın grş üzereEsra ablacim ben de çıkıyorum Allah rahatlık versin minnak kızınla sana da
Midemde eksime var boğazım yaniyir
Ayy kiyamam ya ozgeve esracimm cok zor dur banada arada oluyorr bnde bu aralarrr doymuyorimm kizlarr napcamm hepte ne yicem blmiyormm
Ben de gitmedim canım memlekete. Eşim yalnız kalacaktı uzun süre o yüzden gitmedim burda olacak inşallah doğum.
O doymak bilmeyen hal bende de var büyük ihtimal rahat 95le doğum yapıcam da fazlasını bilemem her aklıma geleni yiyorum sen de ye Elif'cim bak ne güzel tavsiyede bulunuyorum yaa kuzumnasil olsa doğumdan sonra kilo verme gereği duyucaz pek yemiycez
Esra gecen burda bi teyze var ona çok güldüm ya şakacı birisi tam benim kafa teyzeoh oh maşaallah büyüyüp gidiyon dedi sonra da kafaya takma doğumda 15 kg atarsin dedi 15 kg nedir 5 kg çocuk diyo 5 kg suyu diyo 5 kg da eşi diyo aha dedim ihtimal konuştu ama gene de iyi geldi ya benim yerime hesaplamış herşeyi 5 kg çocuk
Senin yakın sayılır canım ya bir uçakla gelir hemen :) bizim kış şartları ve ulaşım maalesef çok kötüEsini birakip kacan bi ben varim kizlarbende ankara dan izmire annemin yanina geldim
Senin yakın sayılır canım ya bir uçakla gelir hemen :) bizim kış şartları ve ulaşım maalesef çok kötü
Ama senin mesafe daha kısa benimki bi uçtan diğer ucaEsini birakip kacan bi ben varim kizlarbende ankara dan izmire annemin yanina geldim
Evet ya ben hastaneye bile giderken doğum sırasında yollar buzlu olur yavaş gideriz diye çok korkuyorum bide köstebek yuvası gibi yollarSenin yakın sayılır canım ya bir uçakla gelir hemen :) bizim kış şartları ve ulaşım maalesef çok kötü
Yetişir canım sen gönlünü ferah tut :) zaten haftada bir kontrole çağırıyorlar açılmana ve sancına göre şu kadar zamanda gelebilir diyor doktor. Mesela arkadaşımın çarşamba günü sancısı vardı 1 cm açıklık olmuş doktor 2-3 güne hazır ol demişti. Cuma günü akşam doğurdu :)Evet canım Ağrı'da ağır kış şartları işiniz zor Allah yardımcınız olsun. Ben panik yapıyorum yetişir mi yetişemez mi diye
Doktor az çok taRih verir diyorum. Eşiminde kendi işi biraz erkende gelse sorrun olmaz
Sen neden merkezde düşünmedin canım doğumu? Orda nasıl hastane durumuEvet ya ben hastaneye bile giderken doğum sırasında yollar buzlu olur yavaş gideriz diye çok korkuyorum bide köstebek yuvası gibi yollar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?