ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Az önce doktordan çıktım bebeğim önden gidiyormuş çok şükür ama kafası 1 hafta 10 gün önde gidiyormuş. Doktor orantısız değil yani bir sorum teşkil etmiyor ama bilginiz olsun dedi. Eşimin ve kardeşimin kafası büyük acaba yapıyla mı alakalıdır? Taktım buna şimdi.

Gunaydin kizlarrr cnm bu arda bak hersey yolindaymis olur bole seyler baska sikintin olmasin cnm Allahin izniyle hic birsey olmass sen icini ferah tuttt

Hic takma canim yapisaldir. Ayrica doktorlar 2haftalik ileri ya da gerilik durumunu normal kabul ediyor. Kac kilo olmus oglus boyu kac

Banada dr dedi Koca kafalı olcak maşallah diye bu sene bebekler böyle demekki dedi ben korktum endişelenme bir sorun yok yapısalmış senin bebeğinide maşallah hiç. Takma kafanı Allah korusun geriden gelenler var şükredelim canım:)

Kizlar ben kiyafetleri yikama isine giristim yavastan valiz olayina giriyorum sabah kasilmalarim cok olunca annem korktu biz hazirlikli olalim diyo
Koş kız koş geç kaldınn ay evin içi Bebek kokusu olacak ben dalin sıvı ve yumuşatıcı aldım yumusatıcıyı çok az damlattım hoş koksun kokoşumunn kıyafetleri şimdi odasına girsem burnum da o koku fena oldum

Valla geç kaldım gibi hissediyorum canım. Bende uni baby sıvı ve yumusatıcı aldım azar azar koydum. Çift durulama yaptım. Salon mis gibi bebiş kokuyor.

Ay çok güzel bir duygu asarken toplarken ütülersen içinde hayal etmek kolay gelsin Canım benim yıka sen bebeğinin eşyalarını evin mis gibi koksun birde eşim bundan sonra bunlarla yıka benim kıyafetlerimi kızım koksun diyordu

Teyzem cok yanlis demiyor normal dogumla kaybetcegimiz kilo dagilimi asagidaki gibi kizlar son cumle moral verici
Ellerinden opucem şimdi teyzenin Özlem'cim senin de yanaklarından ben onu öylesine söylüyor saniyodum tecrübe konuşuyor işte aklınıza takılan varsa sorabilirim

Genetik olarak bir bebek genlerini 7 sülaleden alırmış öyle duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…