Hey maşaallah canım bayağı yıkanmış gene ben daha başlamadım daha ütü var bi deDaha iki makine camasir var da onlarda yarina kalicak artik
Tecrube tabi sekerim. 5kilo bebek iyiymis yanlizdirek tosuncuk
Ben yan tarafımı Nasıl ağrıttım zannediyorsunuz 2 saat ütü yaptım minik minik kafayı yiyecem sandım ama şükür öpüp koklaya yaptımKizlar yikamak kolay da utulemesi var
Kızlar ne güzel erken kalkiyosunuz ya bende bi tık yok içerdeki yaramaz uyandırıyor da kalmıyorumGunaydin kizlarrr cnm bu arda bak hersey yolindaymis olur bole seyler baska sikintin olmasin cnm Allahin izniyle hic birsey olmass sen icini ferah tuttt
Ya pembiş pembiş ev şuan bahar havasında ohh mis gibi oldular annesi uzuna mı attın yoksa kısa programda yıkasaydın biterdi :) ya da hatunun çok fazla kıyafeti var :)Daha iki makine camasir var da onlarda yarina kalicak artik
Tamam canım eşime göstereyim hemen bi de şurubu da yazayım hangisi varsa alsınEki Görüntüle 1929472 ozgecim gunaydin mide yanmasi icin arkadasimin hamilelikte kullandigi hap cnm
Can'ım yinede dr sormadan içme belki senin bünyende farklı bir etki yaratır sen danış hele banada Ağrı'm için neler önerdiler ama dr test yaptı bana verdi ilaç kullanıyorumTamam canım eşime göstereyim hemen bi de şurubu da yazayım hangisi varsa alsın
Dün whatsap tan yazacağım demiştin teyze cevap verdimi canım ben meraklı sonuç bekliyorumEllerinden opucem şimdi teyzenin Özlem'cim senin de yanaklarındanben onu öylesine söylüyor saniyodum tecrübe konuşuyor işte aklınıza takılan varsa sorabilirim
Tamam Esra abla eşim bugün de olursa bi acile gidelim dedi sorarım bu ilaçları da :))Can'ım yinede dr sormadan içme belki senin bünyende farklı bir etki yaratır sen danış hele banada Ağrı'm için neler önerdiler ama dr test yaptı bana verdi ilaç kullanıyorum
Oooo ben çoktan 2 hafta olacak yıkadım kuruttum ütüledim herşeyi hazır kızımın teyzesi bekliyoruz şimdiTamam Esra abla eşim bugün de olursa bi acile gidelim dedi sorarım bu ilaçları da :))
Sen utuledin mi hep kızımızın çamaşırlarını
Evet beni aradı arkadaşların normal doğum yaparlarsa 28 ocaktaki 15-20 ocak gibi 6 subattaki de 20-25 gibi hazir olsun dediDün whatsap tan yazacağım demiştin teyze cevap verdimi canım ben meraklı sonuç bekliyorum
Ne güzel ya siz hallettiniz o işleri daha ben deterjan alıcamOooo ben çoktan 2 hafta olacak yıkadım kuruttum ütüledim herşeyi hazır kızımın teyzesi bekliyoruz şimdiaynen acilde kadın doğuma bakan oluyormu ben birkere gittim yoktu.
Süper ozaman hemen git benim eski oturduğum yerde de öyleydi bir bölümü sırf kadın doğum du :) ben dalin aldım sıvı ve yumuşatıcı zaten şuan temiz olan ları yıkıyoruz leke yok daha sonra memnun kalırmıyım bilmem ama yumuşatıcı çok hoş kokuyor artık bizim çamaşırlarada ondan koyuyorum eşim yüzündenNe güzel ya siz hallettiniz o işleri daha ben deterjan alıcammemnun kaldın mi abla deterjan ve yumusaticidan ben civilde set görmüştüm onu yarın alayım diyorum :))
Burda direk kadın doğum hastanesi var evime 10 dkacile gidince 2 doktor var
Ya pembiş pembiş ev şuan bahar havasında ohh mis gibi oldular annesi uzuna mı attın yoksa kısa programda yıkasaydın biterdi :) ya da hatunun çok fazla kıyafeti var :)
Süper ozaman hemen git benim eski oturduğum yerde de öyleydi bir bölümü sırf kadın doğum du :) ben dalin aldım sıvı ve yumuşatıcı zaten şuan temiz olan ları yıkıyoruz leke yok daha sonra memnun kalırmıyım bilmem ama yumuşatıcı çok hoş kokuyor artık bizim çamaşırlarada ondan koyuyorum eşim yüzünden
Ayy ozlemcim masallah yerim ben onun kiyafetleriniiiiDaha iki makine camasir var da onlarda yarina kalicak artik
İlk olunca öyle oluyor kim ne varsa alıp dolduruyo sağolsunlarCanim 30 derece 30 dk da yikadim. Sorma bizim kiz bizim taraftan ilk evlat ilk yigen ilk torun teyzemiz ve anneanemiz biraz abartmis kiyafet durumunu ben de alinca bi ton kiyafet oldu. Hepsi yenidogan degil tabi 0-6ay stok yaptik
Ne güzel ya siz hallettiniz o işleri daha ben deterjan alıcammemnun kaldın mi abla deterjan ve yumusaticidan ben civilde set görmüştüm onu yarın alayım diyorum :))
Burda direk kadın doğum hastanesi var evime 10 dkacile gidince 2 doktor var
Sitenin adı ne güzelmiş kuzum akakceCanim netten fiyatlara bak akakce die bi site var hangi firmada indirim var fiyat karsilastirmasi yapiyolar en uygununu al bosa para verme
İlk olunca öyle oluyor kim ne varsa alıp dolduruyo sağolsunlarbattaniyeleri attınız mi yıkamaya onları ayrı mi yikasaam diyorum benim makine 8kg luk battaniyelerle 1 makine dolar pelus ve pazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?