ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Tamam canım eşime göstereyim hemen bi de şurubu da yazayım hangisi varsa alsın
Can'ım yinede dr sormadan içme belki senin bünyende farklı bir etki yaratır sen danış hele banada Ağrı'm için neler önerdiler ama dr test yaptı bana verdi ilaç kullanıyorum

Can'ım yinede dr sormadan içme belki senin bünyende farklı bir etki yaratır sen danış hele banada Ağrı'm için neler önerdiler ama dr test yaptı bana verdi ilaç kullanıyorum
Tamam Esra abla eşim bugün de olursa bi acile gidelim dedi sorarım bu ilaçları da :))
Sen utuledin mi hep kızımızın çamaşırlarını

Tamam Esra abla eşim bugün de olursa bi acile gidelim dedi sorarım bu ilaçları da :))
Sen utuledin mi hep kızımızın çamaşırlarını
Oooo ben çoktan 2 hafta olacak yıkadım kuruttum ütüledim herşeyi hazır kızımın teyzesi bekliyoruz şimdi aynen acilde kadın doğuma bakan oluyormu ben birkere gittim yoktu.

Oooo ben çoktan 2 hafta olacak yıkadım kuruttum ütüledim herşeyi hazır kızımın teyzesi bekliyoruz şimdi aynen acilde kadın doğuma bakan oluyormu ben birkere gittim yoktu.
Ne güzel ya siz hallettiniz o işleri daha ben deterjan alıcam memnun kaldın mi abla deterjan ve yumusaticidan ben civilde set görmüştüm onu yarın alayım diyorum :))
Burda direk kadın doğum hastanesi var evime 10 dk acile gidince 2 doktor var

Süper ozaman hemen git benim eski oturduğum yerde de öyleydi bir bölümü sırf kadın doğum du :) ben dalin aldım sıvı ve yumuşatıcı zaten şuan temiz olan ları yıkıyoruz leke yok daha sonra memnun kalırmıyım bilmem ama yumuşatıcı çok hoş kokuyor artık bizim çamaşırlarada ondan koyuyorum eşim yüzünden

Ya pembiş pembiş ev şuan bahar havasında ohh mis gibi oldular annesi uzuna mı attın yoksa kısa programda yıkasaydın biterdi :) ya da hatunun çok fazla kıyafeti var :)

Canim 30 derece 30 dk da yikadim. Sorma bizim kiz bizim taraftan ilk evlat ilk yigen ilk torun teyzemiz ve anneanemiz biraz abartmis kiyafet durumunu ben de alinca bi ton kiyafet oldu. Hepsi yenidogan degil tabi 0-6ay stok yaptik

abla benim eşim de diyo ya bebek gibi ben kızımın sampuaniyla yikanirim diye

Canim 30 derece 30 dk da yikadim. Sorma bizim kiz bizim taraftan ilk evlat ilk yigen ilk torun teyzemiz ve anneanemiz biraz abartmis kiyafet durumunu ben de alinca bi ton kiyafet oldu. Hepsi yenidogan degil tabi 0-6ay stok yaptik
İlk olunca öyle oluyor kim ne varsa alıp dolduruyo sağolsunlar battaniyeleri attınız mi yıkamaya onları ayrı mi yikasaam diyorum benim makine 8kg luk battaniyelerle 1 makine dolar pelus ve pazen

Canim netten fiyatlara bak akakce die bi site var hangi firmada indirim var fiyat karsilastirmasi yapiyolar en uygununu al bosa para verme

İlk olunca öyle oluyor kim ne varsa alıp dolduruyo sağolsunlar battaniyeleri attınız mi yıkamaya onları ayrı mi yikasaam diyorum benim makine 8kg luk battaniyelerle 1 makine dolar pelus ve pazen

Canim pamuk battaniyeleri pamuk kiyafetlerle attim ama peluslari kisa programda ayrica atmayi dusunuyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…