Pamuklulari beyaz programında yikayim o zaman ben de öyle yapayim peluslar aynen ben de yumuşaklığı bozulmasın istiyorum gerçi evde cift kisilik aynı pelus gibi battaniyelerim var atıyorum arada bi daha yumusayip da çıkıyorlarCanim pamuk battaniyeleri pamuk kiyafetlerle attim ama peluslari kisa programda ayrica atmayi dusunuyorum canim
Sitenin adı ne güzelmiş kuzum akakcekara gün içindir tamam bakicam bu siteye
Pamuklulari beyaz programında yikayim o zaman ben de öyle yapayim peluslar aynen ben de yumuşaklığı bozulmasın istiyorum gerçi evde cift kisilik aynı pelus gibi battaniyelerim var atıyorum arada bi daha yumusayip da çıkıyorlar
Aynen o kadar çok eksikleri çıkıyo ki ben böyle olacağını tahmin etmiyodum daha hiç birşey almadık derken bi baktım aldigimi salona dolduruyodum salon dolmuşBak canim ben uni baby islak mendili bakmadan aldim mesela joker baby de 50tl mis ben ebebekten 69 a aldim. 19tl az para degil kizimin baska bi ihtiyacini alirdim aradaki farka
30 derece ideal tamam canım ben de öyle düşünüyodum burda bi konuda kizlar 60da bile yikadiklarini yazmışlar nasil çekmedi diyorum bende zaten minnacık kıyafetlerCanim sakin 30 dereceden yuksek yikama minnosun kiyafetlerini hepsi pamuk oldugu icin ceker mazallah. 30derece ideal. Zaten tozu atsin yeter utuleyince mikrop kalmaz.Yumusaticiyi az koy katkisiz olmasina ragmen koku oluyo baya
Aynen o kadar çok eksikleri çıkıyo ki ben böyle olacağını tahmin etmiyodum daha hiç birşey almadık derken bi baktım aldigimi salona dolduruyodum salon dolmuşanneannesi ve babaannesi de almışlar bayağı birşeyler ormusler..1 nevresim kendim almıştım annemlere de 1er tane diktirmisler 3 oldu
30 derece ideal tamam canım ben de öyle düşünüyodum burda bi konuda kizlar 60da bile yikadiklarini yazmışlar nasil çekmedi diyorum bende zaten minnacık kıyafetler
2 tane yeter canım nevresim benim onların diktirdiginden haberin olsaydı almazdim gerçekten.Allah'tan farklı renklerdelerSagolsunlar Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi. Bende uyku seti aldim onlarida sudan geciricem. Bide english homeda indirim vardi bi tane de yedek takim aldim simdilik yeter
Kısmetli kızımız maşallah Can'ım. olsun çok olsun önümüz tamamen kış her gün kimbilir kaç üst değişeceğiz iyi yapmışsın bende çalışırken yaptım stok daha sonra zor olur diye benim kıyafetimden daha fazla minnak kızımınCanim 30 derece 30 dk da yikadim. Sorma bizim kiz bizim taraftan ilk evlat ilk yigen ilk torun teyzemiz ve anneanemiz biraz abartmis kiyafet durumunu ben de alinca bi ton kiyafet oldu. Hepsi yenidogan degil tabi 0-6ay stok yaptik
Çok iyi yapmışın canım:)))Valla benim aldigim butun kiyafetlerde uyari vardi 30 derecede yikayin diye tek tek baktim ic etiketlerine kadar kestim minnosumu rahatsiz etmesin die
Kısmetli kızımız maşallah Can'ım. olsun çok olsun önümüz tamamen kış her gün kimbilir kaç üst değişeceğiz iyi yapmışsın bende çalışırken yaptım stok daha sonra zor olur diye benim kıyafetimden daha fazla minnak kızımın
Canım ben ayakkabı mağazasında çalışıyordum bende dayanamayıp aldım iş yerindeki arkadaşlarda sağolsun onlar da aldılar 2 sene almayız artık ayakkabı :) kıyafet mecburi çabuk büyüdükleri için ben kafayı yerim herhalde onu giydir onu çıkar yeterki giysin küçülmedenAynen ya valla ayni seyi dusundum. Teyzesi ayakkabi doldurmus bende o kadar ayakkabi yok
Artık onlara çalışacaz kendimizi unutupKısmetli kızımız maşallah Can'ım. olsun çok olsun önümüz tamamen kış her gün kimbilir kaç üst değişeceğiz iyi yapmışsın bende çalışırken yaptım stok daha sonra zor olur diye benim kıyafetimden daha fazla minnak kızımın
Ayakkabı mağazasında ben çalışsam dayanamaz alır dururdum heralde abla ben de mağazanın önünden geçerken bile mıknatıs gibi cekiyolarCanım ben ayakkabı mağazasında çalışıyordum bende dayanamayıp aldım iş yerindeki arkadaşlarda sağolsun onlar da aldılar 2 sene almayız artık ayakkabı :) kıyafet mecburi çabuk büyüdükleri için ben kafayı yerim herhalde onu giydir onu çıkar yeterki giysin küçülmeden
Sen bak işlerine Can'ım grş yineCanımlarim ben çıkıyorum şimdi biraz işler var onları yapayım öptüm hepinizi
Canım ben ayakkabı mağazasında çalışıyordum bende dayanamayıp aldım iş yerindeki arkadaşlarda sağolsun onlar da aldılar 2 sene almayız artık ayakkabı :) kıyafet mecburi çabuk büyüdükleri için ben kafayı yerim herhalde onu giydir onu çıkar yeterki giysin küçülmeden
Canımlarim ben çıkıyorum şimdi biraz işler var onları yapayım öptüm hepinizi
Aynen canım özenerek alıyoruz giysinler diye küçülünce giymeden üzülürüm :) en iyisi her gün değişik değişik giydirmek :)Giydir giydir çıkart canım. Valla annem kardeşim diyo oyuncak bebek gibi giydir çıkart oynarız diyo. Yenidoğan kıyafetler 20-30 gün giyiliyor yine..keyfini tadını ala ala inşallah giydiririz.
Aynen canım özenerek alıyoruz giysinler diye küçülünce giymeden üzülürüm :) en iyisi her gün değişik değişik giydirmek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?