ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Canim pamuk battaniyeleri pamuk kiyafetlerle attim ama peluslari kisa programda ayrica atmayi dusunuyorum canim
Pamuklulari beyaz programında yikayim o zaman ben de öyle yapayim peluslar aynen ben de yumuşaklığı bozulmasın istiyorum gerçi evde cift kisilik aynı pelus gibi battaniyelerim var atıyorum arada bi daha yumusayip da çıkıyorlar

Canim sakin 30 dereceden yuksek yikama minnosun kiyafetlerini hepsi pamuk oldugu icin ceker mazallah. 30derece ideal. Zaten tozu atsin yeter utuleyince mikrop kalmaz.Yumusaticiyi az koy katkisiz olmasina ragmen koku oluyo baya

Bak canim ben uni baby islak mendili bakmadan aldim mesela joker baby de 50tl mis ben ebebekten 69 a aldim. 19tl az para degil kizimin baska bi ihtiyacini alirdim aradaki farka
Aynen o kadar çok eksikleri çıkıyo ki ben böyle olacağını tahmin etmiyodum daha hiç birşey almadık derken bi baktım aldigimi salona dolduruyodum salon dolmuş anneannesi ve babaannesi de almışlar bayağı birşeyler ormusler..1 nevresim kendim almıştım annemler de 1er tane diktirmisler 3 oldu

Canim sakin 30 dereceden yuksek yikama minnosun kiyafetlerini hepsi pamuk oldugu icin ceker mazallah. 30derece ideal. Zaten tozu atsin yeter utuleyince mikrop kalmaz.Yumusaticiyi az koy katkisiz olmasina ragmen koku oluyo baya
30 derece ideal tamam canım ben de öyle düşünüyodum burda bi konuda kizlar 60da bile yikadiklarini yazmışlar nasil çekmedi diyorum bende zaten minnacık kıyafetler

Sagolsunlar Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi. Bende uyku seti aldim onlarida sudan geciricem. Bide english homeda indirim vardi bi tane de yedek takim aldim simdilik yeter

30 derece ideal tamam canım ben de öyle düşünüyodum burda bi konuda kizlar 60da bile yikadiklarini yazmışlar nasil çekmedi diyorum bende zaten minnacık kıyafetler

Valla benim aldigim butun kiyafetlerde uyari vardi 30 derecede yikayin diye tek tek baktim ic etiketlerine kadar kestim minnosumu rahatsiz etmesin die

Sagolsunlar Allah basimizdan eksik etmesin buyuklerimizi. Bende uyku seti aldim onlarida sudan geciricem. Bide english homeda indirim vardi bi tane de yedek takim aldim simdilik yeter
2 tane yeter canım nevresim benim onların diktirdiginden haberin olsaydı almazdim gerçekten.Allah'tan farklı renklerdeler

Canim 30 derece 30 dk da yikadim. Sorma bizim kiz bizim taraftan ilk evlat ilk yigen ilk torun teyzemiz ve anneanemiz biraz abartmis kiyafet durumunu ben de alinca bi ton kiyafet oldu. Hepsi yenidogan degil tabi 0-6ay stok yaptik
Kısmetli kızımız maşallah Can'ım. olsun çok olsun önümüz tamamen kış her gün kimbilir kaç üst değişeceğiz iyi yapmışsın bende çalışırken yaptım stok daha sonra zor olur diye benim kıyafetimden daha fazla minnak kızımın

Aynen ya valla ayni seyi dusundum. Teyzesi ayakkabi doldurmus bende o kadar ayakkabi yok

Aynen ya valla ayni seyi dusundum. Teyzesi ayakkabi doldurmus bende o kadar ayakkabi yok
Canım ben ayakkabı mağazasında çalışıyordum bende dayanamayıp aldım iş yerindeki arkadaşlarda sağolsun onlar da aldılar 2 sene almayız artık ayakkabı :) kıyafet mecburi çabuk büyüdükleri için ben kafayı yerim herhalde onu giydir onu çıkar yeterki giysin küçülmeden

Artık onlara çalışacaz kendimizi unutup bi de şimdikiler bi fenalar ya bi mağazada gezerken 2-3 yaşlarında ikiz çocuklar gördüm biri kız biri erkek maşaallah annelerini cekistiriyolar bunu da alalım diye üstlerine deniyolar hey Allağm ya manken gibi giyip çıkarıyorlar 1 saat onları izliycem diye çıkamadım o gün bıdır bıdır konuşmaları da birbirine karışıyor

Ayakkabı mağazasında ben çalışsam dayanamaz alır dururdum heralde abla ben de mağazanın önünden geçerken bile mıknatıs gibi cekiyolar

Giydir giydir çıkart canım. Valla annem kardeşim diyo oyuncak bebek gibi giydir çıkart oynarız diyo. Yenidoğan kıyafetler 20-30 gün giyiliyor yine..keyfini tadını ala ala inşallah giydiririz.

Giydir giydir çıkart canım. Valla annem kardeşim diyo oyuncak bebek gibi giydir çıkart oynarız diyo. Yenidoğan kıyafetler 20-30 gün giyiliyor yine..keyfini tadını ala ala inşallah giydiririz.
Aynen canım özenerek alıyoruz giysinler diye küçülünce giymeden üzülürüm :) en iyisi her gün değişik değişik giydirmek :)

Aynen canım özenerek alıyoruz giysinler diye küçülünce giymeden üzülürüm :) en iyisi her gün değişik değişik giydirmek :)

Kimisi yenidoğan kıyafetini çok az alıyo. Bence yenidoğan kıyafeti de cok önemli.ilk günler kusmasıydı sıvı kakasıydı(ilk günler bagırsaklar temizleniyo) leke olayı ileri boyutta oluyo.kıs gününe ara kurutcaz ne ara giydircez. yedeklemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…