ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Yedeksiz olmaz valla canım ondan fazla aldık bizim için zor olacaktı neyseki istediğimiz gibi giydirir çıkartırız :)

C
Sen neden merkezde düşünmedin canım doğumu? Orda nasıl hastane durumu
Cnm oraya gelmekte sıkıntı ama yollar çok kötü kalacak yer sıkıntı. Burda hastane pek iç açıcı değil ama doktoru iyi diyolar gerçekten iyi bi bayan doktor erkekte iyi ben ebeleri merak ediyorum sadece

Aynen canım koca kafalı olacak bizim bebişler :)

C

Cnm oraya gelmekte sıkıntı ama yollar çok kötü kalacak yer sıkıntı. Burda hastane pek iç açıcı değil ama doktoru iyi diyolar gerçekten iyi bi bayan doktor erkekte iyi ben ebeleri merak ediyorum sadece
Bende özelde yapacaktım ama arkadaşım devlette yaptı orayı çok öneriyor karar veremedim.

Bende özelde yapacaktım ama arkadaşım devlette yaptı orayı çok öneriyor karar veremedim.
Cnm yaşar hastanesi mi ne orası iyi diyolar ama bilemedim.burdaki ozellerle ilgili hiç iyi şeyler soylemiyolar korkuyorum.en iyisi devlet deyip allahin izniyle oraya gidicem inşallah.ozellere doğuda pek güvenmiyorum artık ben ya.2 tane var özel ikisindede olan şeyler gözümü korkutuo

Evet yaşama gidiyorum ben de ama enfeksiyon çok oluyormuş. Bir de yeni doğan için küvöz imkanı devlette varmış. Galiba ben de devlette yapacağım.

Evet yaşama gidiyorum ben de ama enfeksiyon çok oluyormuş. Bir de yeni doğan için küvöz imkanı devlette varmış. Galiba ben de devlette yapacağım.
Hadi ya özelde yokmuymus kuvoz olayi ilginç.bende burda devlette yoktur diye düşünüyorum ama sormayı unutuyorum hep ya.bidaha gidisimde sorcam.

Hadi ya özelde yokmuymus kuvoz olayi ilginç.bende burda devlette yoktur diye düşünüyorum ama sormayı unutuyorum hep ya.bidaha gidisimde sorcam.
Orda da devlette nakil için vardır küvöz imkanı canım. Allah o duruma düşürmesin ama Iğdır yakın ya oraya sevk ederler seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…