Yedeksiz olmaz valla canım ondan fazla aldık bizim için zor olacaktı neyseki istediğimiz gibi giydirir çıkartırız :)Kimisi yenidoğan kıyafetini çok az alıyo. Bence yenidoğan kıyafeti de cok önemli.ilk günler kusmasıydı sıvı kakasıydı(ilk günler bagırsaklar temizleniyo) leke olayı ileri boyutta oluyo.kıs gününe ara kurutcaz ne ara giydircez. yedeklemekte fayda var
Cnm oraya gelmekte sıkıntı ama yollar çok kötü kalacak yer sıkıntı. Burda hastane pek iç açıcı değil ama doktoru iyi diyolarSen neden merkezde düşünmedin canım doğumu? Orda nasıl hastane durumu
2 kilo 44 cm canım tam 32+0 olduk bugün :)Hic takma canim yapisaldir. Ayrica doktorlar 2haftalik ileri ya da gerilik durumunu normal kabul ediyor. Kac kilo olmus oglus boyu kac
Aynen canım koca kafalı olacak bizim bebişler :)Banada dr dedi Koca kafalı olcak maşallah diye bu sene bebekler böyle demekki dedi ben korktum endişelenme bir sorun yok yapısalmış senin bebeğinide maşallah hiç. Takma kafanı Allah korusun geriden gelenler var şükredelim canım:)
2 kilo 44 cm canım tam 32+0 olduk bugün :)
Masallh cnm alirlarr dahaa tospalarrr kilooo saglIkli olsunda cnm2 kilo 44 cm canım tam 32+0 olduk bugün :)
Bende özelde yapacaktım ama arkadaşım devlette yaptı orayı çok öneriyor karar veremedim.C
Cnm oraya gelmekte sıkıntı ama yollar çok kötü kalacak yer sıkıntı. Burda hastane pek iç açıcı değil ama doktoru iyi diyolargerçekten iyi bi bayan doktor erkekte iyi ben ebeleri merak ediyorum sadece
Çok da kilolu olsun diye takıntım yok zaten canım 3 kilo olsun yeter :) kimisi 4 kilo doğurmak için çabalıyor ama yeter ki sağlığı yerinde olsun bebeklerimizin :)Masallh cnm alirlarr dahaa tospalarrr kilooo saglIkli olsunda cnm
Aynen cnm daha çıkmadan bizi yönlendiriyorlarKizlarrrr farkindamisiniz bizim tanismamis karnimzdaki bebislerimiz sayesinde oldu yaaa ne tuafff hepsi ne kadar uzakta olsa yakinda olsaa karnimizdan bizi yonlendiripp taniatirip kaynastirdilarrr
Aynen canım. Gönül bağı kurduk sayelerinde :)Kizlarrrr farkindamisiniz bizim tanismamis karnimzdaki bebislerimiz sayesinde oldu yaaa ne tuafff hepsi ne kadar uzakta olsa yakinda olsaa karnimizdan bizi yonlendiripp taniatirip kaynastirdilarrr
Aynen Can'ım ya onların sayesinde güzel bir arkadaşlık kurduk :)Kizlarrrr farkindamisiniz bizim tanismamis karnimzdaki bebislerimiz sayesinde oldu yaaa ne tuafff hepsi ne kadar uzakta olsa yakinda olsaa karnimizdan bizi yonlendiripp taniatirip kaynastirdilarrr
Cnm yaşar hastanesi mi ne orası iyi diyolar ama bilemedim.burdaki ozellerle ilgili hiç iyi şeyler soylemiyolar korkuyorum.en iyisi devlet deyip allahin izniyle oraya gidicem inşallah.ozellere doğuda pek güvenmiyorum artık ben ya.2 tane var özel ikisindede olan şeyler gözümü korkutuoBende özelde yapacaktım ama arkadaşım devlette yaptı orayı çok öneriyor karar veremedim.
Aynen cnm sağlıklı olsun hayırlısyla dogdugunda biz onlara kilo aldırırz güzelceÇok da kilolu olsun diye takıntım yok zaten canım 3 kilo olsun yeter :) kimisi 4 kilo doğurmak için çabalıyor ama yeter ki sağlığı yerinde olsun bebeklerimizin :)
Evet yaşama gidiyorum ben de ama enfeksiyon çok oluyormuş. Bir de yeni doğan için küvöz imkanı devlette varmış. Galiba ben de devlette yapacağım.Cnm yaşar hastanesi mi ne orası iyi diyolar ama bilemedim.burdaki ozellerle ilgili hiç iyi şeyler soylemiyolar korkuyorum.en iyisi devlet deyip allahin izniyle oraya gidicem inşallah.ozellere doğuda pek güvenmiyorum artık ben ya.2 tane var özel ikisindede olan şeyler gözümü korkutuo
Ayy hayırlısıyla vakti gelse de bir kucağımıza alsaydık. Çok özledim yaaa :)Aynen cnm sağlıklı olsun hayırlısyla dogdugunda biz onlara kilo aldırırz güzelce
Hadi ya özelde yokmuymus kuvoz olayi ilginç.bende burda devlette yoktur diye düşünüyorum ama sormayı unutuyorum hep ya.bidaha gidisimde sorcam.Evet yaşama gidiyorum ben de ama enfeksiyon çok oluyormuş. Bir de yeni doğan için küvöz imkanı devlette varmış. Galiba ben de devlette yapacağım.
Ayy hayırlısıyla vakti gelse de bir kucağımıza alsaydık. Çok özledim yaaa :)[/QUOTE bendeeeeee cnm .bu arada feride mıydı isim ya ben karıştırdım:)
Orda da devlette nakil için vardır küvöz imkanı canım. Allah o duruma düşürmesin ama Iğdır yakın ya oraya sevk ederler seni.Hadi ya özelde yokmuymus kuvoz olayi ilginç.bende burda devlette yoktur diye düşünüyorum ama sormayı unutuyorum hep ya.bidaha gidisimde sorcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?