- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Evet yaşama gidiyorum ben de ama enfeksiyon çok oluyormuş. Bir de yeni doğan için küvöz imkanı devlette varmış. Galiba ben de devlette yapacağım.
İnşallah hiç gerek kalmaz cnm doğurup hayırlısıyla evimize geliriz bebislerimizleOrda da devlette nakil için vardır küvöz imkanı canım. Allah o duruma düşürmesin ama Iğdır yakın ya oraya sevk ederler seni.
Elif:Alp özge:aysima. Özlem:yekta. Esra(ben): eylül ece. Esra: derin başka kimler vardı kızlarferide :?
Evet cnm haklisin ama bizim burda öyle bi seçeneğimiz yok ki:-( keşke olsa tek düşündüğüm o zaten. Onun için en azından 37 yi tamamlayalim diyorum o zaman küvöze gerek kalmaz hayirlisiyla evimize geliriz inşallahValla canim yenidogan yogun bakim unitesi cok onemli. O yuzden yenidogan bakim unitesi olan yerleri tercih etmekte fayda var
Haklısın canım hele de kışın ve şartların zor olduğu bir şehirde olduğum için devlet daha mantikli geldi bana da. Aman ben de devlette doğmuşum bir şey olmamış turp gibiyim maşallah :)Valla canim yenidogan yogun bakim unitesi cok onemli. O yuzden yenidogan bakim unitesi olan yerleri tercih etmekte fayda var
Oyyy karıştırdım yekta kimindiOzlem: Derin canikom
Benim bebeğim de Yekta canım inşallah :) mesajını yeni gördümEvet cnm haklisin ama bizim burda öyle bi seçeneğimiz yok ki:-( keşke olsa tek düşündüğüm o zaten. Onun için en azından 37 yi tamamlayalim diyorum o zaman küvöze gerek kalmaz hayirlisiyla evimize geliriz inşallah
Eğer normal düşünüyorsan inşallah daha iyi canım. Arkadaşım dün akşam 10' da doğurdu burda devlette. Gece 1'de çıkmış eve gelmisler :)İnşallah hiç gerek kalmaz cnm doğurup hayırlısıyla evimize geliriz bebislerimizle
Evet cnm haklisin ama bizim burda öyle bi seçeneğimiz yok ki:-( keşke olsa tek düşündüğüm o zaten. Onun için en azından 37 yi tamamlayalim diyorum o zaman küvöze gerek kalmaz hayirlisiyla evimize geliriz inşallah
Oyyy karıştırdım yekta kimindipardon cnm
Eğer normal düşünüyorsan inşallah daha iyi canım. Arkadaşım dün akşam 10' da doğurdu burda devlette. Gece 1'de çıkmış eve gelmisler :)
Ben de şaşırdım ama vermemişler normal doğum olunca ve sorun olmayınca. Gece eve göndermişler. Sezaryen de mutlaka yatış veriyorlar ama.Aaa bigun yatis vermiyo mu devlet
Aynen cnm benm annemde devlette yapmis ebe eve gelmiş filanHaklısın canım hele de kışın ve şartların zor olduğu bir şehirde olduğum için devlet daha mantikli geldi bana da. Aman ben de devlette doğmuşum bir şey olmamış turp gibiyim maşallah :)
Hmm yekta senin mi ben karıştırdım hepsiniBenim bebeğim de Yekta canım inşallah :) mesajını yeni gördüm
Hadi ya ne güzel yaaaa darısı bizim başımıza inşallah. Ama bi gece de kalmamış mi kiiEğer normal düşünüyorsan inşallah daha iyi canım. Arkadaşım dün akşam 10' da doğurdu burda devlette. Gece 1'de çıkmış eve gelmisler :)
Canm bende 46 yla hamile kaldım şuan 60.5 olmusum.61 hamile kaldim simdi tartildimmm 69.5 olmusummm ve cokk acikiyorummm
Elif . AlpKızlar benim hafıza gümlediisimleri birbirine karistirmisim özge nerde onun hafizaa daha iyiydi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?