ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Evet yaşama gidiyorum ben de ama enfeksiyon çok oluyormuş. Bir de yeni doğan için küvöz imkanı devlette varmış. Galiba ben de devlette yapacağım.

Valla canim yenidogan yogun bakim unitesi cok onemli. O yuzden yenidogan bakim unitesi olan yerleri tercih etmekte fayda var

Valla canim yenidogan yogun bakim unitesi cok onemli. O yuzden yenidogan bakim unitesi olan yerleri tercih etmekte fayda var
Evet cnm haklisin ama bizim burda öyle bi seçeneğimiz yok ki:-( keşke olsa tek düşündüğüm o zaten. Onun için en azından 37 yi tamamlayalim diyorum o zaman küvöze gerek kalmaz hayirlisiyla evimize geliriz inşallah

Haklısın canım hele de kışın ve şartların zor olduğu bir şehirde olduğum için devlet daha mantikli geldi bana da. Aman ben de devlette doğmuşum bir şey olmamış turp gibiyim maşallah :)

Benim bebeğim de Yekta canım inşallah :) mesajını yeni gördüm

Tabiki Allah cumlemizinkini vaktiyle nasip etsin. Ama temkinli olmakta fayda var

Haklısın canım hele de kışın ve şartların zor olduğu bir şehirde olduğum için devlet daha mantikli geldi bana da. Aman ben de devlette doğmuşum bir şey olmamış turp gibiyim maşallah :)
Aynen cnm benm annemde devlette yapmis ebe eve gelmiş filan bu bölgede devlet daha iyi bence Allah hakkımızda hayırlısni nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…