- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Amin canım. Yok kalmamış ben de şaşırdım :)Hadi ya ne güzel yaaaa darısı bizim başımıza inşallah. Ama bi gece de kalmamış mi kii
Sen ve benden başka esra varmı yoksa benim ecrin :)Elif:Alp özge:aysima. Özlem:yekta. Esra(ben): eylül ece. Esra: derin başka kimler vardı kızlarferide :?
Bir de devlette sürekli doğum olduğu için tecrübe daha fazla :)Aynen cnm benm annemde devlette yapmis ebe eve gelmiş filanbu bölgede devlet daha iyi bence Allah hakkımızda hayırlısni nasip etsin inşallah.
Kızlar anne oldum diye bir yazı okudum hamilelik bölümünde çok duygulandım ne güzel bebeğini almış kucağına sağlıklı bir şekilde darısı bizim başımıza işallah çok amin
Benim de o kadar iyi sayılmaz tatlışımKızlar benim hafıza gümlediisimleri birbirine karistirmisim özge nerde onun hafizaa daha iyiydi sanki
Profilin güzel olmuş bu arada Elif'cim oğluşun adıBence hepimiz ozlem gibii bebislerimizin adini profil yapalimm karistirmayizz
Amin Esra abla darısı inşallah bize olsunKızlar anne oldum diye bir yazı okudum hamilelik bölümünde çok duygulandım ne güzel bebeğini almış kucağına sağlıklı bir şekilde darısı bizim başımıza işallah çok amin
Devlette memuriyet olduğu için işlerini riske atmıyorlar ama kizlar ozelde yeni başlayan tecrübesiz kişiler de oluyor ben burda yattım hastane de 3 gün memnundum doğumda özel oda ayarliycam zaten 1 günBir de devlette sürekli doğum olduğu için tecrübe daha fazla :)
Bizim burda özel oda yokmuş da bir tanıdık bulursam ayarlayıp iki kişilik odada tek kalmak istiyorum :)Devlette memuriyet olduğu için işlerini riske atmıyorlar ama kizlar ozelde yeni başlayan tecrübesiz kişiler de oluyor ben burda yattım hastane de 3 gün memnundum doğumda özel oda ayarliycam zaten 1 günAllah'ın izniyle normal doğum olursa
Saol canim benim evet dedim bende oglusumun adini yapimm:)Profilin güzel olmuş bu arada Elif'cim oğluşun adı
Bu gece kimse yok yorgun düştüler sanırım :) şimdiden iyi geceler dileriz ikinize kızımla ben gece nöbetine devam geç kalkınca uyku olmuyorBugun teyzelerin yok oglusumm neyse yorulmus uyuyordir veya dinleniyorlardirr en iyisii bizde yatalimmm grusrz teyzelerii ve arrkadaslarii oglumun
Oo esra ablasi burdaa evet herhalde bnde uyumadan bakim dedim optuk abla hayirli gecelerrr:*Bu gece kimse yok yorgun düştüler sanırım :) şimdiden iyi geceler dileriz ikinize kızımla ben gece nöbetine devam geç kalkınca uyku olmuyor
Nasıl yapcaz ama ben bilmiyorum:-(Bence hepimiz ozlem gibii bebislerimizin adini profil yapalimm karistirmayizz
Ayyy cnm ben onuda karıştırmisimpardon yaa senin ecrindi demiSen ve benden başka esra varmı yoksa benim ecrin :)
Oo esra ablasi burdaa evet herhalde bnde uyumadan bakim dedim optuk abla hayirli gecelerrr:*
Ben çok karıştırdım hala da karıştırıyorum canım kafalarımız Leyla :)Ayyy cnm ben onuda karıştırmisimpardon yaa senin ecrindi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?