ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

İyiyim canım işlerim vardı biraz onları filan yaptım cay saati meyve derken zaman geçmiş gene beni hicbi zaman uyku tutmuyo bebeğim bugün eşim de oturuyo benle
Aynen cnm bizde oyleyiz yarın pazar ya . Bu arada bana bildirim gelmiyo ya neden ki acaba surekli yenilemem gerekiyor yazdığınzi geç görüyorum bu yuzden

Aynen cnm bizde oyleyiz yarın pazar ya . Bu arada bana bildirim gelmiyo ya neden ki acaba surekli yenilemem gerekiyor yazdığınzi geç görüyorum bu yuzden
Ben de öyle yapıyorum canım göremedim bugün doğru düzgün internette de sıkıntı var gibi benim çok yavaş

Gunaydin Hamile dostlarim ve kizimin minnos arkadaslari;

Bugun isimiz cokkkkk. Kalan iki makinayi daha calistiracagim ve kizimin minnos kiyafetlerini utuleyecegim. Bu arada sonunda besigimiz geliyor. Kurulumu yapilicak. Besigimizi sirkeli suyla iyice silip havalandiracagim. Bi de aksam kiz kardesimin erkek arkadasiyla tanisma yemegi yiyecegiz cok isimiz var cokk.

Ooo masallah ozlemcim erkenden kalkip ise koyulmussunn kolay gelsin cnm bnm ohh aksamda damat adayiyla yemek he iyiymiss hayirlisi olsun cnm haklarinda insaah hersey cok guzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…