CanıımmBugun teyzelerin yok oglusumm neyse yorulmus uyuyordir veya dinleniyorlardirr en iyisii bizde yatalimmm grusrz teyzelerii ve arrkadaslarii oglumun
Kimleri görüyorum kimleritam da düşünüyodum sizin burda olduğunuzu sizi sizi gidiler
İyiyim canım işlerim vardı biraz onları filan yaptım cay saati meyve derken zaman geçmiş genene yapıyosun cnm seni de uyku tutmamış belli
Aynen cnm bizde oyleyiz yarın pazar ya . Bu arada bana bildirim gelmiyo ya neden ki acaba surekli yenilemem gerekiyor yazdığınzi geç görüyorum bu yuzdenİyiyim canım işlerim vardı biraz onları filan yaptım cay saati meyve derken zaman geçmiş genebeni hicbi zaman uyku tutmuyo bebeğim bugün eşim de oturuyo benle
Ben de öyle yapıyorum canım göremedim bugün doğru düzgün internette de sıkıntı var gibi benim çok yavaşAynen cnm bizde oyleyiz yarın pazar ya . Bu arada bana bildirim gelmiyo ya neden ki acaba surekli yenilemem gerekiyor yazdığınzi geç görüyorum bu yuzden
Evet ya bi sıkıntı var bildirim gelmiyo cnm .Ben de öyle yapıyorum canım göremedim bugün doğru düzgün internette de sıkıntı var gibi benim çok yavaş
Mrb canım hoşgeldin ben de 33 oldum tamMerhaba hanımlar 33+0 haftalık oldum oğlum olacak benimde nasipse . Bir selam vermek istedim iyi geceler ☺
Hoşbuldum teşekkürler hayırlısıyla biz ve tüm isteyenn bekleyen herkes kavuşsun inşallah yavrularınaMrb canım hoşgeldin ben de 33 oldum tamAllah sağlıklıca doğum yapmayı nasip etsin canim
Amin canım benim insaallah :) adın neHoşbuldum teşekkürler hayırlısıyla biz ve tüm isteyenn bekleyen herkes kavuşsun inşallah yavrularına
Hoşgeldin oğlunla :) herkes burda birbirine yakınlar bizde kızımla 35+o oldukMerhaba hanımlar 33+0 haftalık oldum oğlum olacak benimde nasipse . Bir selam vermek istedim iyi geceler ☺
Merhaba hanımlar 33+0 haftalık oldum oğlum olacak benimde nasipse . Bir selam vermek istedim iyi geceler ☺
Hoşbuldumm çok teşekkür ediyorum sizin kızınızıda size bağışlasın rabbim kavuşmayı nasip etsin inşallah ☺☺Merhaba hosgeldiniz. Allah bagislasin oglunuzu. Bende 33+0 oldum Kizim olacak Allah in izni ile
Sizede maşallah ya çok şükür şu haftaları görebildik bu arada hoşbuldum çok teşekkür ederim ☺☺Hoşgeldin oğlunla :) herkes burda birbirine yakınlar bizde kızımla 35+o olduk
Gülben canımAmin canım benim insaallah :) adın ne
Ayy esracim ben googleden alp ismi bulup indirip profil resmi yaptm hayatim:)Nasıl yapcaz ama ben bilmiyorum:-(
Hosgeldiniz gulben cim masallah benim de oglusum olucak 34+2 Oldum elif bendr memnun oldum cnmMerhaba hanımlar 33+0 haftalık oldum oğlum olacak benimde nasipse . Bir selam vermek istedim iyi geceler ☺
Ooo masallah ozlemcim erkenden kalkip ise koyulmussunn kolay gelsin cnm bnm ohh aksamda damat adayiyla yemek he iyiymiss hayirlisi olsun cnm haklarinda insaah hersey cok guzel olur:)Gunaydin Hamile dostlarim ve kizimin minnos arkadaslari;
Bugun isimiz cokkkkk. Kalan iki makinayi daha calistiracagim ve kizimin minnos kiyafetlerini utuleyecegim. Bu arada sonunda besigimiz geliyor. Kurulumu yapilicak. Besigimizi sirkeli suyla iyice silip havalandiracagim. Bi de aksam kiz kardesimin erkek arkadasiyla tanisma yemegi yiyecegizcok isimiz var cokk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?