Can'ım. Ya çok heyecanlı beşik için erken değilmi bizde aldık ama kurdurmadım batıl inançmı bilmem ama :) hayırlı olsun bu arada işallah güzel bir akşam yemeği olurGunaydin Hamile dostlarim ve kizimin minnos arkadaslari;
Bugun isimiz cokkkkk. Kalan iki makinayi daha calistiracagim ve kizimin minnos kiyafetlerini utuleyecegim. Bu arada sonunda besigimiz geliyor. Kurulumu yapilicak. Besigimizi sirkeli suyla iyice silip havalandiracagim. Bi de aksam kiz kardesimin erkek arkadasiyla tanisma yemegi yiyecegizcok isimiz var cokk.
Hoşbuldumm çook tşk ederim sizede maşallah sağlıkla kavuşalım bebişlereHosgeldiniz gulben cim masallah benim de oglusum olucak 34+2 Oldum elif bendr memnun oldum cnm
Aminnnn saolun hepimizz sagsalim kucamiza alalim insallahHoşbuldumm çook tşk ederim sizede maşallah sağlıkla kavuşalım bebişlere
Ooo masallah ozlemcim erkenden kalkip ise koyulmussunn kolay gelsin cnm bnm ohh aksamda damat adayiyla yemek he iyiymiss hayirlisi olsun cnm haklarinda insaah hersey cok guzel olur:)
Merhabalar hoş geldiniz. Biz de 32+1 olduk oğlumla :)Merhaba hanımlar 33+0 haftalık oldum oğlum olacak benimde nasipse . Bir selam vermek istedim iyi geceler ☺
Seni yakında heyecanla uğurlayacağız doğuma canım :)Hoşgeldin oğlunla :) herkes burda birbirine yakınlar bizde kızımla 35+o olduk
Ay işallah Can'ım işallahSeni yakında heyecanla uğurlayacağız doğuma canım :)
Ay çağır canım valla biz de merak ve heyecanla arkandan gelmeyi bekliyor olacağız :)Ay işallah Can'ım işallahsonra arkadan sizleri çağıracağım
Merhaba canım benim ilk daha heyecan ön safhalarda 2 yaşındaki canavar demişsiniz ama meleğiniz kız erkek şimdiki beklenilen cinsiyet ben kız bekliyorum eğer 9 ay 10 beklerse ocak sonu ama Özge arkadaşım 15 ocağı kafasına taktı bakalım kısmet :)) benim belli değil ama normal düşünüyorum şuanlıkmerhabalar heskese bende ocak sonu gibi ikinci kez anne olucam ilki sezeryandi simdi yine ole olucak nasipse son zamanlar cok zor geciyo hele bide 2 yasinda bir canavar varsa evde :)££
merhabalar heskese bende ocak sonu gibi ikinci kez anne olucam ilki sezeryandi simdi yine ole olucak nasipse son zamanlar cok zor geciyo hele bide 2 yasinda bir canavar varsa evde :)££
Teşekkür ederim sağlıkla kavuşalım inşallah ☺Merhabalar hoş geldiniz. Biz de 32+1 olduk oğlumla :)
Hoşgeldin aramıza cnmSizede maşallah ya çok şükür şu haftaları görebildik bu arada hoşbuldum çok teşekkür ederim ☺☺
Can'ım. Ya çok heyecanlı beşik için erken değilmi bizde aldık ama kurdurmadım batıl inançmı bilmem ama :) hayırlı olsun bu arada işallah güzel bir akşam yemeği olur
İyi yaptın canım bizde ocak başı kurarız artık :)Sagol canim. Artik Allah'in izniyle az bi vakit kaldi kuralim bulunsun dedim.
İyi yaptın canım bizde ocak başı kurarız artık :)
Ay evet iyice ağırlaştığımı hissettim bugün sanırım dönüyor galiba :) Zaman su gibi akıp gidiyor sen neler yaptın yemek Nasıl geçti damat Nasıl sıcak kanlımıKur tabi kuzum. Artik zaman daha da hizli gecicek agirlasmadan halledelim. Nevresimleri yikancak utulencek serilecek daha anca yapariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?