ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Can'ım. Ya çok heyecanlı beşik için erken değilmi bizde aldık ama kurdurmadım batıl inançmı bilmem ama :) hayırlı olsun bu arada işallah güzel bir akşam yemeği olur

merhabalar heskese bende ocak sonu gibi ikinci kez anne olucam ilki sezeryandi simdi yine ole olucak nasipse son zamanlar cok zor geciyo hele bide 2 yasinda bir canavar varsa evde :)££
Merhaba canım benim ilk daha heyecan ön safhalarda 2 yaşındaki canavar demişsiniz ama meleğiniz kız erkek şimdiki beklenilen cinsiyet ben kız bekliyorum eğer 9 ay 10 beklerse ocak sonu ama Özge arkadaşım 15 ocağı kafasına taktı bakalım kısmet :)) benim belli değil ama normal düşünüyorum şuanlık

merhabalar heskese bende ocak sonu gibi ikinci kez anne olucam ilki sezeryandi simdi yine ole olucak nasipse son zamanlar cok zor geciyo hele bide 2 yasinda bir canavar varsa evde :)££

Merhaba hosgeldiniz. Ne guzel deneyimli annesiniz. Hele hele 2yasinda bir cocukla ikinci kez annelik cesaret masallah. Biz simdiden yorgunuz sizi dusunemiyorum Allah yardimciniz olsun. Miniginizin cinsiyeti ne? Kilosu boyu nasil?

Kur tabi kuzum. Artik zaman daha da hizli gecicek agirlasmadan halledelim. Nevresimleri yikancak utulencek serilecek daha anca yapariz.
Ay evet iyice ağırlaştığımı hissettim bugün sanırım dönüyor galiba :) Zaman su gibi akıp gidiyor sen neler yaptın yemek Nasıl geçti damat Nasıl sıcak kanlımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…