ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ahahh doğru söylüyorsun tek başına da akşama kadar oturulmuyor ki

Bu arada karnım çatladıkça çatlıyor ve çatlıyor artık umursamiyorum çünkü ne yapsam boş senin de hala devam ediyor mu var mi hic çatlak

Canım benimde uykum geldi ya yarın gorusuruz olur mu bu sabahta uyuyamadim şimdi gözlerim kapaniyoo.
Aynen ben de sana diyecektim canim birazdan yarın da yazarsin en sonki sorduğuma yat uyu dinlen hadi Allah rahatlık versin :))

Ginaydin guzel anneler ve bebekleri yeni bir gune merhaba diiyelim dun ben uyurken baya yazismisiniz bende istanbul bu arada:)

Kızlar bisey sorcam sizin bebiste hickiriyo mu hissediyomusunuz.benimki hickiriyo sanırım hemde baya uzun normal mi acaba bu kadar hickirmasi.

Arada benm de hickiriyo canm ama normal herhalde bizim alt kattaki.kiz da hamileyken diyordu elif yarim saat hickirdigini biliyorum suan dogurdu tabi oo:) normaldir cnm bence

Kızlar bisey sorcam sizin bebiste hickiriyo mu hissediyomusunuz.benimki hickiriyo sanırım hemde baya uzun normal mi acaba bu kadar hickirmasi.
Evet hıçkırıyor küçücük bedenden bu kadar hareketli bir hıçkırma beklemezdim

Beni de çok sıcak basıyor ve ev merkezi sistem yaktıkça yakıyorlar abartmıyorum eşim geceleri tişörtle yatıyor

Eşimi örnek verdim bu arada sanki hamile oymuş gibi hey Allamm ne şakacıyım ev eşime bile sıcak geliyorken hamile halimle ben daha kötü oluyorum demek istemiştim

Kızlar hamilelik nasıl geçiyor dahil oldum böyle ama bende asılama yaptırdım sonucunu bekliyorum girdim buraya okudum yazmak istedim inşalah bende bie gün bebişim olursa yazarım :)
Iyi geçiyor canim çok şükür.InsaAllah iyi haberler alırsın Allah herkese nasip etsin :)

Kızlar hamilelik nasıl geçiyor dahil oldum böyle ama bende asılama yaptırdım sonucunu bekliyorum girdim buraya okudum yazmak istedim inşalah bende bie gün bebişim olursa yazarım :)
Rabbim en kisa surede sanada hayirli bir evlat nasip etsin cnm ya insallah asilaman iyi sonuc verir iyi aradda ufak tefek sikintilarmz olsada bunada sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…