AhahhEvet ya ondan da çok korkuyorum .bi kere ayağım kaydı arkadaşım tuttu yoksa dusuyodum eşimle çıkıyoruz genelde ama gündüz o calisiyo ben evdeyim ya bazen tek çıkıyorum sıkıntıdan kaplumbağa hızıyla yürüyorum
Evet yaaa sıkıntıdn orgu yapıyorum artıkAhahhdoğru söylüyorsun tek başına da akşama kadar oturulmuyor ki
Aynen ben de sana diyecektim canim birazdan yarın da yazarsin en sonki sorduğuma yat uyu dinlen hadi Allah rahatlık versin :))Canım benimde uykum geldi ya yarın gorusuruz olur mu bu sabahta uyuyamadim şimdi gözlerim kapaniyoo.
Sağol canim öptüm ben de siz de uyuyun güzelce uyutursa annesiniİyi geceler cnm öptüm bebisinle mışıl mışıl uyu
Evet hıçkırıyor küçücük bedenden bu kadar hareketli bir hıçkırma beklemezdimKızlar bisey sorcam sizin bebiste hickiriyo mu hissediyomusunuz.benimki hickiriyo sanırım hemde baya uzun normal mi acaba bu kadar hickirmasi.
Iyi geçiyor canim çok şükür.InsaAllah iyi haberler alırsın Allah herkese nasip etsin :)Kızlar hamilelik nasıl geçiyor dahil oldum böyle ama bende asılama yaptırdım sonucunu bekliyorum girdim buraya okudum yazmak istedim inşalah bende bie gün bebişim olursa yazarım :)
Rabbim en kisa surede sanada hayirli bir evlat nasip etsin cnm ya insallah asilaman iyi sonuc verir iyi aradda ufak tefek sikintilarmz olsada bunada sukurKızlar hamilelik nasıl geçiyor dahil oldum böyle ama bende asılama yaptırdım sonucunu bekliyorum girdim buraya okudum yazmak istedim inşalah bende bie gün bebişim olursa yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?