Ohh Afiyet olsunn canım iç bol bol vitamin sana ve bebeşimize kolay gelsin bende onun yoğurtlu haslamasını seviyorum :)Benn burdayimmm portakal aldik bugun pazardan 6 kilo onlari sıktı esim icmeyi cokk seviyorumm simdide corba yapcmm brokoli:)
Ohh Afiyet olsunn canım iç bol bol vitamin sana ve bebeşimize kolay gelsin bende onun yoğurtlu haslamasını seviyorum :)Benn burdayimmm portakal aldik bugun pazardan 6 kilo onlari sıktı esim icmeyi cokk seviyorumm simdide corba yapcmm brokoli:)
Bende bendeYazismayinca sizle ozluyorumm siziii
Saolll cnm hepimizee yedigimizz herseyy bebislerimize yarasinnOhh Afiyet olsunn canım iç bol bol vitamin sana ve bebeşimize kolay gelsin bende onun yoğurtlu haslamasını seviyorum :)
Ayy esracimm gozun aydin besinizin resmini att bizde gorelimm benimkini bende yikadim utuledim iccinin yatagi yapiliyor tamamen tamamlansin aticam size:) Allahtan ben kiyafetlerini coktan hallettim yaa suan yorulurdumm belim felan sirtim agriyor ay Allah yatdimcimz olsun kizlar yerim onlarin minikkkk kiyafetleriniiSlm kizlarrrbende özlüyorum bugün baktım yazmamistiniz çıktım bidaha biz beşiği kurduk odası hazır ama eşyaları yikancak utulencek dolaba yerleştirilecek yavaş yavaş yapıyoruz
Ay evet iyice ağırlaştığımı hissettim bugün sanırım dönüyor galiba :) Zaman su gibi akıp gidiyor sen neler yaptın yemek Nasıl geçti damat Nasıl sıcak kanlımı
Benn burdayimmm portakal aldik bugun pazardan 6 kilo onlari sıktı esim icmeyi cokk seviyorumm simdide corba yapcmm brokoli:)
Slm kizlarrrbende özlüyorum bugün baktım yazmamistiniz çıktım bidaha biz beşiği kurduk odası hazır ama eşyaları yikancak utulencek dolaba yerleştirilecek yavaş yavaş yapıyoruz
Valla Can'ım en zor iştesin yıka kurut ütüle Allah yardımcınız olsun minik minik kıyafet çok zor zevkle yaptım ama gelde bana sorSlm kizlarrrbende özlüyorum bugün baktım yazmamistiniz çıktım bidaha biz beşiği kurduk odası hazır ama eşyaları yikancak utulencek dolaba yerleştirilecek yavaş yavaş yapıyoruz
Amin Can'ım Allah tamamına erdirsin işallah :)Yemek guzel gecti. Sicakkanli efendi bir insan ilk intibasi guzeldi. Hayirlisi olsun diyoruz.
Teşekkür ederim hoşbuldummHoşgeldin aramıza cnm
Saoll cnm bnm hepimize insallahh:)Afiyet olsun yarasin bebisine canim. C vitamini iyidir..
Evde bunalmaca yat kalk :) ohh eşinde yardımcı olmuş işleriniz bitmiş benim allahtan anneme o olmasaydı yanmıştım başla Bebek kıyafetlerine uzun sürüyor yıkaması ütülemesi :) doktor olayınada sevindim şimdiden bulmuşsun ben çantamı çok oldu hazırlayalı eşimin dırdırı sayesinde :)Ne yapıyorsunuz kızlar :) eşim evde olunca temizliğin dibine vurduk bugün. Ben de ev işlerini bitirip bebeğimin kıyafetlerine başlayacağım birkaç hafta içinde. Siz ne zaman hazırladınız çantayı? Bu arada devlet hastanesinde memleketlim bir doktor varmış ona yaptıracağım doğumu galiba. Içim rahatladı biraz doktora karar verince :)
Ne güzel keşke benim annem de yakın olsaydı. Doğuma gelebilecek anca :) doktor buldum da randevu alamıyorum 15 gün boyunca boş yer yokmuş. Bu gidişle evde doğuracağım Allah korusun :)Evde bunalmaca yat kalk :) ohh eşinde yardımcı olmuş işleriniz bitmiş benim allahtan anneme o olmasaydı yanmıştım başla Bebek kıyafetlerine uzun sürüyor yıkaması ütülemesi :) doktor olayınada sevindim şimdiden bulmuşsun ben çantamı çok oldu hazırlayalı eşimin dırdırı sayesinde :)
Ay Allah korusun gerçi çok eskilerimiz evde doğum yapıyorlardı ama şimdi riskli deme öyle rabbim yardımcı olur dr yardımcısına ulaş birde öyle dene ben de çok zorlanıyorum randevuda ama bu taktikle alabiliyorum keşke herkesin annesi yakınında olsa kısmetNe güzel keşke benim annem de yakın olsaydı. Doğuma gelebilecek anca :) doktor buldum da randevu alamıyorum 15 gün boyunca boş yer yokmuş. Bu gidişle evde doğuracağım Allah korusun :)
Canım bende perşembe günü hazırladım yani 32+4 te ufak birkaç eksiğim kaldı onlarıda tamamlıycam allahın izniyle kolay gelsin sanada valla ben tek yapamadım çok zor geldi . Annemle yıkadık bi akşamda görümcem geldi sağolsun ütüledi yerleştirdikNe yapıyorsunuz kızlar :) eşim evde olunca temizliğin dibine vurduk bugün. Ben de ev işlerini bitirip bebeğimin kıyafetlerine başlayacağım birkaç hafta içinde. Siz ne zaman hazırladınız çantayı? Bu arada devlet hastanesinde memleketlim bir doktor varmış ona yaptıracağım doğumu galiba. Içim rahatladı biraz doktora karar verince :)
Canım Ağrı'da inanılmaz bir doğum potansiyeli var. Maşallah aşırı doğurgan buranın kadınları. O yüzden hastanelerde hiç yardımcı olmuyorlar.Ay Allah korusun gerçi çok eskilerimiz evde doğum yapıyorlardı ama şimdi riskli deme öyle rabbim yardımcı olur dr yardımcısına ulaş birde öyle dene ben de çok zorlanıyorum randevuda ama bu taktikle alabiliyorum keşke herkesin annesi yakınında olsa kısmet
Ne güzel canım ya ben gurbet ellerde bir başıma garibanım buralarda :) ben de 33 haftayı geçeyim de yıkayıp ütülerim. Tam yeni yıl gecesi 33 haftalık oluyoruz. Heyecan var ama üşeniyorum yıkamaya falan :)Canım bende perşembe günü hazırladım yani 32+4 te ufak birkaç eksiğim kaldı onlarıda tamamlıycam allahın izniyle kolay gelsin sanada valla ben tek yapamadım çok zor geldi . Annemle yıkadık bi akşamda görümcem geldi sağolsun ütüledi yerleştirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?