İlahi sen ablaMerhaba canım benim ilk daha heyecan ön safhalarda 2 yaşındaki canavar demişsiniz ama meleğiniz kız erkek şimdiki beklenilen cinsiyet ben kız bekliyorum eğer 9 ay 10 beklerse ocak sonu ama Özge arkadaşım 15 ocağı kafasına taktı bakalım kısmet :)) benim belli değil ama normal düşünüyorum şuanlık
Ne yapıyorsunuz kızlar :) eşim evde olunca temizliğin dibine vurduk bugün. Ben de ev işlerini bitirip bebeğimin kıyafetlerine başlayacağım birkaç hafta içinde. Siz ne zaman hazırladınız çantayı? Bu arada devlet hastanesinde memleketlim bir doktor varmış ona yaptıracağım doğumu galiba. Içim rahatladı biraz doktora karar verince :)
Dün bir ebe arkadaş eğer bebeğin önden gidiyorsa doğumun erken olabilir dedi. 8 gün önden gidiyor dedi doktor ama ben niyeyse erken olacağına inanmıyorum o yüzden hep sallıyorum ama haklısın canım bir an önce yapsam iyi olacak.Valla canim ben yikama ve utuleme isini bitirdim cantayi hazirlicam yarin oburgun bence sende yavastan basla derim son haftalarda panik olma yavas yavas yap.
Bugün eşim evleri süpürdü ben yoruldum ablaKızlar sesiniz çıkmıyor unuttunuz buraları hepinizmi iş yapıyorsunuz yoksa bensiz bir evde toplanıp benimi çekiştiriyorsunuz
Dün bir ebe arkadaş eğer bebeğin önden gidiyorsa doğumun erken olabilir dedi. 8 gün önden gidiyor dedi doktor ama ben niyeyse erken olacağına inanmıyorum o yüzden hep sallıyorum ama haklısın canım bir an önce yapsam iyi olacak.
İşte bu kötü o bölge zaten doğum açısından yoğundur rabbim yardımcı olur Can'ım bende dua edeceğim senin için ferah tut içiniCanım Ağrı'da inanılmaz bir doğum potansiyeli var. Maşallah aşırı doğurgan buranın kadınları. O yüzden hastanelerde hiç yardımcı olmuyorlar.
Ben galiba psikolojik olarak hazır değilim canim :) aslında çok sabırsızım ama bir türlü doğuma yaklaşıyormuşum gibi hissedemiyorum :)Valla normal dogum bu bebisin muzurluklari olabilir sen temkinli ol
Ben de özlüyorum kizlar inanın dogurdular mı naptilar bi bakiym diyorumYazismayinca sizle ozluyorumm siziii
Kıyamam sana allahtan eşleriniz size yardımcı gerçi benim eşiminde Hakkı'nı yiyemem ama geç geliyor erkenden ben uyandırmaya kıyamıyorum :)Bugün eşim evleri süpürdü ben yoruldum ablayatagi topladim,kahvaltı hazırladım,mutfağı topladım,çamaşırları katladim,toz aldım, banyo yaptım, yemek yaptım, mutfağı topladım çok yorucuydu
Canım benim ya Allah razı olsun. Ben de dua ediyorum hepimize. Doktor net olmayınca içim rahat değil inşallah bir an önce kesinleşir doğum yapacağım yer ve doktor.İşte bu kötü o bölge zaten doğum açısından yoğundur rabbim yardımcı olur Can'ım bende dua edeceğim senin için ferah tut içini
Geç geliyorsa yazık dokunma uyusun bari bir gün canımKıyamam sana allahtan eşleriniz size yardımcı gerçi benim eşiminde Hakkı'nı yiyemem ama geç geliyor erkenden ben uyandırmaya kıyamıyorum :)
Inşallah canım ya hayırlısı ile teker teker doğurdum mesajları atalım :)Kizlar Allah yardımcımız olsun artık ocaktan itibaren sanırım her hafta 1 veya 2 kişi resmi olarak anne olucaktabi 2. Anne olacaklar da var :)) insaallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız
Insaalh evet atalimm ben merak ederimm kom dogurdu nasil oldu :) bu arada bn hazrlayali iki hafta oldu cantamii hersey hazir bizde :)Inşallah canım ya hayırlısı ile teker teker doğurdum mesajları atalım :)
Birimiz baslasaydik doğumu yaklaşanlar hayırlısıyla ondan sonra onun heyecanıyla nasil geçtiğini anlamazdikInşallah canım ya hayırlısı ile teker teker doğurdum mesajları atalım :)
Ne güzel bir bebek eksik o da vakti gelince kolayca gelsin annesi :)Insaalh evet atalimm ben merak ederimm kom dogurdu nasil oldu :) bu arada bn hazrlayali iki hafta oldu cantamii hersey hazir bizde :)
Insallahh hepimizinn gozui yollardaaa bebislerimizii ozledikkNe güzel bir bebek eksik o da vakti gelince kolayca gelsin annesi :)
Aynen canım sen benden tam bir hafta öndesin ama doktor en geç 39 haftada alırım dedi. Sen normal yapacaksan ve 40 haftada yaparsan muhtemelen seninle aynı günlere denk gelecek doğumumuz :)Birimiz baslasaydik doğumu yaklaşanlar hayırlısıyla ondan sonra onun heyecanıyla nasil geçtiğini anlamazdik
Ben ağrım sızım olmazsa yazarım hemen :)Kizlar ilk musait oldugunuz vakit dogurdugumuzda yazalim muhakakk nasil dogum oldu kac kilo kac cm vs herseyiiiiacaba cokmu sey istedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?