ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

İlahi sen abla

Valla canim ben yikama ve utuleme isini bitirdim cantayi hazirlicam yarin oburgun bence sende yavastan basla derim son haftalarda panik olma yavas yavas yap.

Valla canim ben yikama ve utuleme isini bitirdim cantayi hazirlicam yarin oburgun bence sende yavastan basla derim son haftalarda panik olma yavas yavas yap.
Dün bir ebe arkadaş eğer bebeğin önden gidiyorsa doğumun erken olabilir dedi. 8 gün önden gidiyor dedi doktor ama ben niyeyse erken olacağına inanmıyorum o yüzden hep sallıyorum ama haklısın canım bir an önce yapsam iyi olacak.

Kızlar sesiniz çıkmıyor unuttunuz buraları hepinizmi iş yapıyorsunuz yoksa bensiz bir evde toplanıp benimi çekiştiriyorsunuz
Bugün eşim evleri süpürdü ben yoruldum abla yatagi topladim,kahvaltı hazırladım,mutfağı topladım,çamaşırları katladim,toz aldım, banyo yaptım, yemek yaptım, mutfağı topladım çok yorucuydu

Valla normal dogum bu bebisin muzurluklari olabilir sen temkinli ol

Canım Ağrı'da inanılmaz bir doğum potansiyeli var. Maşallah aşırı doğurgan buranın kadınları. O yüzden hastanelerde hiç yardımcı olmuyorlar.
İşte bu kötü o bölge zaten doğum açısından yoğundur rabbim yardımcı olur Can'ım bende dua edeceğim senin için ferah tut içini

Kıyamam sana allahtan eşleriniz size yardımcı gerçi benim eşiminde Hakkı'nı yiyemem ama geç geliyor erkenden ben uyandırmaya kıyamıyorum :)

İşte bu kötü o bölge zaten doğum açısından yoğundur rabbim yardımcı olur Can'ım bende dua edeceğim senin için ferah tut içini
Canım benim ya Allah razı olsun. Ben de dua ediyorum hepimize. Doktor net olmayınca içim rahat değil inşallah bir an önce kesinleşir doğum yapacağım yer ve doktor.

Kizlar Allah yardımcımız olsun artık ocaktan itibaren sanırım her hafta 1 veya 2 kişi resmi olarak anne olucak tabi 2. Anne olacaklar da var :)) insaallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız
Inşallah canım ya hayırlısı ile teker teker doğurdum mesajları atalım :)

Birimiz baslasaydik doğumu yaklaşanlar hayırlısıyla ondan sonra onun heyecanıyla nasil geçtiğini anlamazdik
Aynen canım sen benden tam bir hafta öndesin ama doktor en geç 39 haftada alırım dedi. Sen normal yapacaksan ve 40 haftada yaparsan muhtemelen seninle aynı günlere denk gelecek doğumumuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…