ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Aynen canım sen benden tam bir hafta öndesin ama doktor en geç 39 haftada alırım dedi. Sen normal yapacaksan ve 40 haftada yaparsan muhtemelen seninle aynı günlere denk gelecek doğumumuz :)
Evet canım sen,ben,Özlem sonra biri daha vardı unuttum aynı güne dek gelenler :))

Benim de bu geçenlerde aklimdaydi sonra düşündüm doğuran buraya hafta 1 gelirmis
Ayy cnm ya bende bugun dus irkrn aklima ne geldi dedim artik bole keyif yapa yapa dusta alamicaz belli bir sure aman cocuk aglar aman acikir akli kalir surekli insanin dogurana kadarr keyfini cikaralimm

Kizlar Allah yardımcımız olsun artık ocaktan itibaren sanırım her hafta 1 veya 2 kişi resmi olarak anne olucak tabi 2. Anne olacaklar da var :)) insaallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız
Al işte herşeyden haberi var olan canım arkadaşım konuştu :) hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız işallah 2 .anne olanlar şanslı tecrübe konuşur biz acemi :)

Ayy cnm ya bende bugun dus irkrn aklima ne geldi dedim artik bole keyif yapa yapa dusta alamicaz belli bir sure aman cocuk aglar aman acikir akli kalir surekli insanin dogurana kadarr keyfini cikaralimm
Aynen canım banyo yapmak için eşimizi beklememiz gerekecek. Istedigin vakitte duşa gir yok artık :)

Al işte herşeyden haberi var olan canım arkadaşım konuştu :) hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız işallah 2 .anne olanlar şanslı tecrübe konuşur biz acemi :)
Ayy hiç sorma canım ya tecrübesizlik yüzünden kim bilir ne gereksiz şeyler aldım diye düşünüyorum ben de :)

Ben ilk günümüzü merak ediyorum canım kesin o gun herkes bebeğini izlemekten uyuyamaz sonra tam bebiş uyudu derken uyuyalim deriz arkadan bir bebek sesi..kimin bebegi?? filan

Olsun abla acemiliği atarız biz de yakında bugün münevver teyzeyle konuştum bebeğinin gaz sancısı olursa rezene çayı iç dedi şimdiden tüyolari veriyor sağolsun

Ben ilk günümüzü merak ediyorum canım kesin o gun herkes bebeğini izlemekten uyuyamaz sonra tam bebiş uyudu derken uyuyalim deriz arkadan bir bebek sesi..kimin bebegi?? filan
Hele benn surekli karnimi acip izliyorumm esim diyoo iyice kafayi yedin 7 24 karnini izliyon annelik dedimm bide surkli esime bak burda yatcak burda sevcez felan hep bebisimle ilgilii konusuyorummm:) bu arada esim de 7 subata yillik iznini aldi dogurunca yanimdaa kalicak annm gelicek kalicak ama o olsun yanimda hepp esim zaten kv eltim fln ayni apartmandayiz yardim cok ama ben e cokk onu istiyorumm yanimda

Ya hiç sorma bende bunuda alalım annem hayırdır tatilemi çıkıyorsun diye bazılarını çıkarttı
Ay esra ablaa benm cantalarimi goren cok esya koymussun diyolar olsun dedim fazla olsun sanki bn mi tasicam sirtimda dedim araba goturup araba gtrcekk yetsinde az olmasinn

Aynı durum kesin hepimizde var artık tekmeleri belli ya elim karnımda evin içinde geziniyorum :) iyi bari tek kalmayacaksın yardımcın çok tek kalanlara üzülürüm ya

Sanırım birimizden biri o gün girmezse nete kesin doğumda diyeceğiz ve mutlu haber bekleyeceğiz normal de 1 gün sezaryen olan 2 gün Zaman'da geçmez :)
Evet yaa Nagihan abla yok meselâ kac haftalikti doğum yaptı mi aceba .lutfen arkadaşlar merak ediyoz 2 günü geciktirmeden yazalım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…