Evt bnde uzuluyorm abla tek kalanlara Allah yardmcilari olsun bizim yillik izinde tesaduffe geldi ocak ortasiydi subat basina aldik tam dolmus esime diyorm gunduzlerii bebegm uyurkn uyurum sen bize bakarsn gecede sen uyursunn tmm diyio sen kafana takma buinlari diyo saolsunnAynı durum kesin hepimizde var artık tekmeleri belli ya elim karnımda evin içinde geziniyorum :) iyi bari tek kalmayacaksın yardımcın çok tek kalanlara üzülürüm ya
Vardı daha onun günü benim gibi ocak ortasıydı sanırım aynen ya her akşam zor da olsa 1 mesaj yazsın herkes biliriz ne olduğunu :)Evet yaa Nagihan abla yok meselâ kac haftalikti doğum yaptı mi aceba .lutfen arkadaşlar merak ediyoz 2 günü geciktirmeden yazalım:
Hosgldnz ben 32 hafrada hazirladim ama erkn hazrladim bn ne olur ne olmaz diyehastane cantasi ne zaman hazirlanir kaçıncı haftada
Elif'cim yaa sizin bi de kac yıl aradan sonra oldu kuzum sizdeki de ayrı bir heyecanlı bekleyiş : )) karnım benim de seninki gibi sürekli açıktaHele benn surekli karnimi acip izliyorumm esim diyoo iyice kafayi yedin 7 24 karnini izliyon annelik dedimm bide surkli esime bak burda yatcak burda sevcez felan hep bebisimle ilgilii konusuyorummm:) bu arada esim de 7 subata yillik iznini aldi dogurunca yanimdaa kalicak annm gelicek kalicak ama o olsun yanimda hepp esim zaten kv eltim fln ayni apartmandayiz yardim cok ama ben e cokk onu istiyorumm yanimda
Çoğu şey kullanılmadan eve geri geliyormuş zaten canim :)Ya hiç sorma bende bunuda alalım annem hayırdır tatilemi çıkıyorsun diye bazılarını çıkarttı
Gelişimini tamamlarsa 36 haftada bile gelebilir canım. Çevremde örnekleri var çünkü :)Ben de şöyle 1-2 hafta erken gelsin istiyorum canımsağlıklıca doğsunlar da bebeklerimiz
Bence ne olur olmaz hazırda bulundurmak lazım minnaklarımıza belli olmaz hepimiz işallah gününde doğum yaparız ama biliyorsun hiçbirşey organik değil ne olur olmaz sende geç kalma hazırda bulunsun canımhastane cantasi ne zaman hazirlanir kaçıncı haftada
haklisin ne zaman gelecekleri belli değil bende baslarim yavas yavas hazirlamayaBaşkan ne olur olmaz hazırda bulundurmak lazım minnaklarımıza belli olmaz hepimiz işallah gününde doğum yaparız ama biliyorsun hiçbirşey organik değil ne olur olmaz sende geç kalma hazırda bulunsun canım
Ayy arzucum ole valla esimde o yuzden com heycanli yillik iznimi onu seeverek gecirim diyorElif'cim yaa sizin bi de kac yıl aradan sonra oldu kuzum sizdeki de ayrı bir heyecanlı bekleyiş : )) karnım benim de seninki gibi sürekli açıktaevet insan annesine karşı daha bi rahat ediyor ama haklısın ne güzel annen annem de gelsin kalsın bayağı benimki de kardeşimin okulu tatil olur olmaz burda Allah izin verirse :))
Ben henüz hazirlamadim ama 1 ay öncesinde hazır olsa iyi olur faydası olur zararı olmazhastane cantasi ne zaman hazirlanir kaçıncı haftada
Amiinn canım benim Rabbim onları başımızdan eksik etmesin anne olucaz ama hala onlar da bizle küçük çocuk gibi ilgileniyorlar..hep derlerdi demi "kızım anne olunca anlarsın" diye gerçekten öyleymiş kötü oldum şimdiAyy arzucum ole valla esimde o yuzden com heycanli yillik iznimi onu seeverek gecirim diyorgec olunca beklentilerimz yiksek ozlemimizz cok fazlaa heycan dorukta evet annem gelcek bnm de kiz kardrsom var okullar acilinca mecbur evinde olcak ama yalin annem arabayla on dk gelir kalir yine insallh Rabbim anelerimizi eksik etmesin basimizdan tabi tumm sevdiklerimiziii
Evet 36-38 haftalikken o aralarda doğum yapanları biliyorum ben de canım:))Gelişimini tamamlarsa 36 haftada bile gelebilir canım. Çevremde örnekleri var çünkü :)
Amiinn canım benim Rabbim onları başımızdan eksik etmesin anne olucaz ama hala onlar da bizle küçük çocuk gibi ilgileniyorlar..hep derlerdi demi "kızım anne olunca anlarsın" diye gerçekten öyleymiş kötü oldum şimdi
Allah rahatlık versin dualarimdasiniz hepiniz de kuzumKizlarr musadenizlee bn yatiuorumm Allaha emmanet olun dualariniza benide katmayi unutmayinn
Devlet hastanesinde sezaryen yapmıyorlar dedi bir arkadaş. Ben ısrar etsem doktorun yapmıyorum demek gibi bir şeyi olur muEvet 36-38 haftalikken o aralarda doğum yapanları biliyorum ben de canım:))
Iyi geceler canım. Tatlı rüyalar.Kizlarr musadenizlee bn yatiuorumm Allaha emmanet olun dualariniza benide katmayi unutmayinn
İyi geceler canımm dualarımız seninleKizlarr musadenizlee bn yatiuorumm Allaha emmanet olun dualariniza benide katmayi unutmayinn
Rabbim yardımcın olur kafana takarsan Bebek'te hissederDevlet hastanesinde sezaryen yapmıyorlar dedi bir arkadaş. Ben ısrar etsem doktorun yapmıyorum demek gibi bir şeyi olur muof kaldım bu berbat şehirde. Doğum da yapacak yer yok
Moralim çok bozuldu canım ya. Gözlerim doldu şu an. Ben normal doğumdan çok korkuyorum. Kürtaj olduktan sonra hiç istemiyorum. Psikolojik olarak yıkıldım şu anRabbim yardımcın olur kafana takarsan Bebek'te hisseder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?