ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Aynı durum kesin hepimizde var artık tekmeleri belli ya elim karnımda evin içinde geziniyorum :) iyi bari tek kalmayacaksın yardımcın çok tek kalanlara üzülürüm ya
Evt bnde uzuluyorm abla tek kalanlara Allah yardmcilari olsun bizim yillik izinde tesaduffe geldi ocak ortasiydi subat basina aldik tam dolmus esime diyorm gunduzlerii bebegm uyurkn uyurum sen bize bakarsn gecede sen uyursunn tmm diyio sen kafana takma buinlari diyo saolsunn

Elif'cim yaa sizin bi de kac yıl aradan sonra oldu kuzum sizdeki de ayrı bir heyecanlı bekleyiş : )) karnım benim de seninki gibi sürekli açıkta evet insan annesine karşı daha bi rahat ediyor ama haklısın ne güzel annen de gelsin kalsın bayağı benimki de kardeşimin okulu tatil olur olmaz burda Allah izin verirse :))

hastane cantasi ne zaman hazirlanir kaçıncı haftada
Bence ne olur olmaz hazırda bulundurmak lazım minnaklarımıza belli olmaz hepimiz işallah gününde doğum yaparız ama biliyorsun hiçbirşey organik değil ne olur olmaz sende geç kalma hazırda bulunsun canım

haklisin ne zaman gelecekleri belli değil bende baslarim yavas yavas hazirlamaya

Ayy arzucum ole valla esimde o yuzden com heycanli yillik iznimi onu seeverek gecirim diyor gec olunca beklentilerimz yiksek ozlemimizz cok fazlaa heycan dorukta evet annem gelcek bnm de kiz kardrsom var okullar acilinca mecbur evinde olcak ama yalin annem arabayla on dk gelir kalir yine insallh Rabbim anelerimizi eksik etmesin basimizdan tabi tumm sevdiklerimiziii

Amiinn canım benim Rabbim onları başımızdan eksik etmesin anne olucaz ama hala onlar da bizle küçük çocuk gibi ilgileniyorlar..hep derlerdi demi "kızım anne olunca anlarsın" diye gerçekten öyleymiş kötü oldum şimdi

Ama gercekten insan hamile kalinca bile soledigi cogu seye hak veriyir anne olunca anlarsin lafii gercekten cokk dogruu daha kicamuza almada hak veriyorumm

Evet 36-38 haftalikken o aralarda doğum yapanları biliyorum ben de canım:))
Devlet hastanesinde sezaryen yapmıyorlar dedi bir arkadaş. Ben ısrar etsem doktorun yapmıyorum demek gibi bir şeyi olur mu of kaldım bu berbat şehirde. Doğum da yapacak yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…