Cnm icini ferah tut rabbim yardimcin olsun belki hakkinda hayrlisi budur cnmMoralim çok bozuldu canım ya. Gözlerim doldu şu an. Ben normal doğumdan çok korkuyorum. Kürtaj olduktan sonra hiç istemiyorum. Psikolojik olarak yıkıldım şu an
Bende çok korkuyorum ama elimden birşey gelmiyor normal doğum yapanların yazılarını okuyorum korkulacak birşey yok diyorlar tek avuntum bu oluyor birde dr henüz birşey demedi doğum yolu için nasip kısmet sen üzücü bir olay yaşamışsın psikolajın alt üst olmuş ama bebeğini düşün vardır bir hikmet bozma moralini canımMoralim çok bozuldu canım ya. Gözlerim doldu şu an. Ben normal doğumdan çok korkuyorum. Kürtaj olduktan sonra hiç istemiyorum. Psikolojik olarak yıkıldım şu an
İyi geceler Canım yrn grş üzere o tarz haberler okuma boşver başımıza ne gelecek bilmiyoruz şimdiden bunları düşünüp moralini bozma öpüyorum seni KocamanHepinizee cokk tesekkurlerr yarin gorusmekk uzeere kizlarr bide cikmadan bir yazi okudum trend konuda kadin normal dogumda icinde gazli bez unutmuslarr fark etmiss te gtmis allahytan bi tuaff oldumm yaa insan korkuyor basima glrmi diye
Sen sezeryan olmasını kendin mi istiyorsun canım. Devlette şöyle önceden doktorlar rahatlıkla yapıyorlardı ama bakanlıktan uyarı aldıkları için artık hastanın istegine gore sezeryan yasak olduğundan yapmıyorlar canım ..yine de bir arkadaştan duymuştum devlette çalışıyor o da kafasına göre sezeryan yapıyor demişti doktor içinDevlet hastanesinde sezaryen yapmıyorlar dedi bir arkadaş. Ben ısrar etsem doktorun yapmıyorum demek gibi bir şeyi olur muof kaldım bu berbat şehirde. Doğum da yapacak yer yok
Kürtaj kac kez oldun canım gecen yıl ben de olmuştum 13 haftalikti o korku bende de var ama hayırlısı olsun dua edelimMoralim çok bozuldu canım ya. Gözlerim doldu şu an. Ben normal doğumdan çok korkuyorum. Kürtaj olduktan sonra hiç istemiyorum. Psikolojik olarak yıkıldım şu an
Yok canım devlet olmazsa mecbur özele gidip sezaryen olacağım. Ben devlet istiyordum küvöz imkanı var diye.Cnm icini ferah tut rabbim yardimcin olsun belki hakkinda hayrlisi budur cnm
Canım ben iki kez kürtaj oldum ikisi de 2.5 aylık kalbi durdu. Sonra iki kendiliğinden düşük. Rahim filmi ve histeroskopi de oldum. Normal doğumu hiç istemiyorum. Bunları yaşamasam belki böyle olmazdı ama o çatala çıkmak bana hep kürtajlarımı hatırlatacak.Kürtaj kac kez oldun canım gecen yıl ben de olmuştum 13 haftalikti o korku bende de var ama hayırlısı olsun dua edelim
Öyle yapabiliyorlar malesef ve birisi bunun yüzünden 6 ay sonra ölmüş..Bu haberi izlemisinizdir belki..Kadin karin agrisi sikayetiyle gitmiş röntgen sonuçlarında bile anlamamislar 6 ay içinde bağırsakları ne yazık ki enfeksiyon kapmışHepinizee cokk tesekkurlerr yarin gorusmekk uzeere kizlarr bide cikmadan bir yazi okudum trend konuda kadin normal dogumda icinde gazli bez unutmuslarr fark etmiss te gtmis allahytan bi tuaff oldumm yaa insan korkuyor basima glrmi diye
Zorla normal yaptırmak insanlığa aykırı canım ya. Bu tercih meselesi olmalı bence. Ayrıca burda geçen sene psikiyatr bir doktor normal doğum yaparken hayatını kaybetti. Batıda olsam ben de denerdim belki ama burda normal doğum bana riskli geliyor. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum planlı bir doğum benim için daha iyi olacak. Kanama durumunda sorun yaşamamak için. Zaten kış olmasa Erzurum'a giderdim kesin ama tam doğum zamanı yollar bile kapalı oluyor.Bende çok korkuyorum ama elimden birşey gelmiyor normal doğum yapanların yazılarını okuyorum korkulacak birşey yok diyorlar tek avuntum bu oluyor birde dr henüz birşey demedi doğum yolu için nasip kısmet sen üzücü bir olay yaşamışsın psikolajın alt üst olmuş ama bebeğini düşün vardır bir hikmet bozma moralini canım
Çok büyük geçmiş olsun canımCanım ben iki kez kürtaj oldum ikisi de 2.5 aylık kalbi durdu. Sonra iki kendiliğinden düşük. Rahim filmi ve histeroskopi de oldum. Normal doğumu hiç istemiyorum. Bunları yaşamasam belki böyle olmazdı ama o çatala çıkmak bana hep kürtajlarımı hatırlatacak.
Amin canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Cuma gününe randevu buldum başka bir doktordan. Durumu anlatacağım umarım yaparım der. Daha bu sene uzman olmuş inşallah tecrübesiz değildir. Ay ortada kaldım resmen canımÇok büyük geçmiş olsun canımsen sağlıklısın şimdi çok şükür bebeğin olucak Allah'ın izniyle.. Doğuma yakın moralini yüksek tut..Kaybettiğin yavruların sana ahirette sefaatçi olur inşaAllah
Öyle düşünme canım benim..Sen psikolojik olarak normal doğuma hazır olmadığını belirt doktora insaallah istedigin gibi olur canım hayırlısı olsun senin için..Sezeryan olursan spinal anestezi iste ben anestezi teknisyeniyim bu arada ..ben olsam onu seçerdimAmin canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Cuma gününe randevu buldum başka bir doktordan. Durumu anlatacağım umarım yaparım der. Daha bu sene uzman olmuş inşallah tecrübesiz değildir. Ay ortada kaldım resmen canım
Ozaman canım dr la bu konuyu konuşman lazım psikolajini anlatmanın lazım ben dışar göz olarak sana söylüyorum ama sen sorunlar yaşamısınZorla normal yaptırmak insanlığa aykırı canım ya. Bu tercih meselesi olmalı bence. Ayrıca burda geçen sene psikiyatr bir doktor normal doğum yaparken hayatını kaybetti. Batıda olsam ben de denerdim belki ama burda normal doğum bana riskli geliyor. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum planlı bir doğum benim için daha iyi olacak. Kanama durumunda sorun yaşamamak için. Zaten kış olmasa Erzurum'a giderdim kesin ama tam doğum zamanı yollar bile kapalı oluyor.
Esra abla bir sonraki kontrolün ne zamanaOzaman canım dr la bu konuyu konuşman lazım psikolajini anlatmanın lazım ben dışar göz olarak sana söylüyorum ama sen sorunlar yaşamısınözel de yapsan maddi olarak imkanın varsa onlar daha fazla kabul ediyorlar
Devlet hastanesi dr ise bence çok doğum yaptırmış tır uzman da olmuş git görün işallah memnun kalırsın canım ben taktım şimdi kafayı sanaAmin canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Cuma gününe randevu buldum başka bir doktordan. Durumu anlatacağım umarım yaparım der. Daha bu sene uzman olmuş inşallah tecrübesiz değildir. Ay ortada kaldım resmen canım
Tekrardan göreceğiz bebişlerimizi birde yarım saat nst var ilk defa gireceğim ve merak içindeyim amaç ne yanıBen de 3aaa haftayaymış abla
Nst'de bebeğin kalp atışları takibi var bir de kasılma ne derecede var onlara bakılıyor abla :))Tekrardan göreceğiz bebişlerimizi birde yarım saat nst var ilk defa gireceğim ve merak içindeyim amaç ne yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?