ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Tekrardan göreceğiz bebişlerimizi birde yarım saat nst var ilk defa gireceğim ve merak içindeyim amaç ne yanı
Evet minnaklari tekrar görücez benimkinin en son suratı asıktı belki düzelmistir bi de doktora ısrar ediyorum 2 dk daha bakiym diye 2 dk geciyo gene aynı

Meselâ sen sancı kasılma hissetmiyosun doktorun Nst sonucunda kasılmanın şiddetine göre varsa eğer sancın başlamış seni yatiralim diyor

Nst'de bebeğin kalp atışları takibi var bir de kasılma ne derecede var onlara bakılıyor abla :))
Yani baksınlar minnaklarımıza söylesinler nezaman geleceklerini :) bu gün benim zor geçti dr soracağım tekmeleri karnımda değilde çok afedersiniz göğüs ve göbek üstünde küçük bir alanda sürte sürte bugün bir hal oldu ovuyorum olmadı bu durumla karşılaştınızmı

Evet minnaklari tekrar görücez benimkinin en son suratı asıktı belki düzelmistir bi de doktora ısrar ediyorum 2 dk daha bakiym diye 2 dk geciyo gene aynı
Bebeğim o doktor un suçu ne yaptı da kızdırdı kızımızı yoksa bizim Prensesimiz asık suratlı değil annesi gibi cıvıl cıvıl :)

Meselâ sen sancı kasılma hissetmiyosun doktorun Nst sonucunda kasılmanın şiddetine göre varsa eğer sancın başlamış seni yatiralim diyor
Bazen demiyor değilim 35 olduk 2 hafta sonra 37 olacağız Allah'ın izini ile ama belki diyorum gelmek ister gitmişken alıp gelsemmi tam 37 olmuyorz ama

Abla onlar normalmis ben 2 kez göğsümde hissettiğimi söyledim doktor geriye yaslanıp otur dedi öne fazla eğilme dedi.. bebek dogum pozisyonunda ,ayakları yukarıda olduğu için salladığı tekmeler oraya ilerliyor

Ben de öyle düşünüyorum canım :) senden fikir alırım yine doğuma yakın :)

Sanırım benimde yavaş yavaş giriyor doğum pozisyonuna ay ay heyecanlandım ya

Devlet hastanesi dr ise bence çok doğum yaptırmış tır uzman da olmuş git görün işallah memnun kalırsın canım ben taktım şimdi kafayı sana
Canım benim ya ne kadar iyisin Allah razı olsun senden de hepinizden de. 3 sene Adana'da görev yaptık orda her imkan vardı ama hep kaybettim. Buraya geldik devam etti gebeliğim çok şükür. Nasip burayaymış. Kafama çok taktım ama az önce düşündüm de Rabbim elbet bir yol gösterecektir. Cuma günü gideyim bakalım. Belki anlayışlı biridir de sezaryen yaparım der.

Teşekkür ederim abla Kizlar babaya benzer diyolar onu çok merak ediyorum acaba kime daha çok benziycek
Benim kız kesin babasına benzeyecek eşimin gözleri içeri çökük ve renkli resimde görür görmez ben bu dedi gerçekten de babasına benziyor meleğim bakalım senin melek kime benzeyecek :)

Canm bende normal doğumdan çok korkuyodm ama bi tanidikla konuştum çok rahatlattı beni.doguran nasıl doguruyo diye biraz sancı cekeceksin ama Allah sana dayanilmiycak sancı vermez zaten Bolbol dua et Allahın izniyle kolay geçer.bide o suyu geldikten sonra 5,6 defa duş almış vücudu iyice rahatlamış kolayca doğurmuş darısı bizim başımıza inş.dogumdan sonra yavrularımıza kavuscaz hep o anı düşün rahatlarsin..sende benim gibi imkanlardan dolayı birazda korkuyosun bence ama Allah büyük cnm yardım edecektir inşallah

Hayatım öncelikle veren de Allah alanda Allah ben okadar zor bir hamilelik geçirdim ki ilk aylarda kv yüzünden ve annem evime bir kez bile gelemedi ben o evden Nasıl taşındım ne ağır işlere kalktım ama hep dua ettim ve bugünlere geldik sanada rabbim yol gösterecek buna emin ol git bir görün anlat durumunu emin kafaya boşuna takmışım diyeceksin senin mutlu haberlerini bekliyor olacağız bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…