Nasıl yazmazsinnn beni nasıl unutursun kizzzEvet bebeğim seni biliyorum 5 Ocak ama nasil yazmam
Kendilerine benzeyince de bi keyif oluyolar yaaaBenim kız kesin babasına benzeyecek eşimin gözleri içeri çökük ve renkli resimde görür görmez ben bu dedi gerçekten de babasına benziyor meleğimbakalım senin melek kime benzeyecek :)
Sıralanıyoruz yine kızlar Özge ben sen ohh ohh
Evet cnm geçen gün internet çok yavaştı girdim sinirlenip çıktımBu arada hoşgeldin Esra'cım konusamiyoz senle bayagdir
Senden bunu duymak hoşuma gidiyor bebeğim ya sen hep dile getiraz daha sabredin anne kız hiçbirşey kalmadı abla bak 15-20 ocak
Evet kuzum sen beni hicbiseyde unutmazkenNasıl yazmazsinnn beni nasıl unutursun kizzzaysima duy kızım annen beni unutmuş
Yok en son gittiğimde yine aynı sağda kafa solda ayaklar ya ben onu yerim ya seninki doğum pozisyonundaydı zaten erkenden ohh mis yavrum nasılda rahatı biliyor :)En son nasıldı abla baş aşağı pozisyon dedi mi doktor:))
Canm benim takiliyorum normal yani şimdi aklımız bebislerimizde olabilir unutkanlıkEvet kuzum sen beni hicbiseyde unutmazkentamam aklımda haftaya kadar
Tamam şekerimSenden bunu duymak hoşuma gidiyor bebeğim ya sen hep dile getir
Abla doğum pozisyonu almıştır inşallah senin kız da anlattığın duruma göre öyle gibi geldi bana yerleşme çabasındaYok en son gittiğimde yine aynı sağda kafa solda ayaklar ya ben onu yerim ya seninki doğum pozisyonundaydı zaten erkenden ohh mis yavrum nasılda rahatı biliyor :)
Kızlar bebisimin odası tam bitmedi ama elif resim istemiş gönderdim bende
Ben de öylesine söylüyorum canımCanm benim takiliyorum normal yani şimdi aklımız bebislerimizde olabilir unutkanlık
Canım bu doktor yapmam derse özele gidip sezaryen olacağım. Zaten en baştan beri özele gidiyorum ama orda enfeksiyon riski çokmuş diyenler oldu çevremden o yüzden devlete karar vermiştim. Randevu aldığım doktor da bu sene uzman olmuş tecrübesiz midir diye düşünüyorum şimdi de.Canm bende normal doğumdan çok korkuyodm ama bi tanidikla konuştum çok rahatlattı beni.doguran nasıl doguruyo diye biraz sancı cekeceksin ama Allah sana dayanilmiycak sancı vermez zaten Bolbol dua et Allahın izniyle kolay geçer.bide o suyu geldikten sonra 5,6 defa duş almış vücudu iyice rahatlamış kolayca doğurmuş darısı bizim başımıza inş.dogumdan sonra yavrularımıza kavuscaz hep o anı düşün rahatlarsin..sende benim gibi imkanlardan dolayı birazda korkuyosun bence ama Allah büyük cnm yardım edecektir inşallah
Ama bu oda çok cok tatlı olmuş annesi güle güle yatsın Eylül Ece'niz beşiği de cok guzel halısı filan da minik kuşun
Canım benim ya haklısın Rabbim bir şekilde yolumuzu gösteriyor. Tevekkül etmek gerek belki de.Hayatım öncelikle veren de Allah alanda Allah ben okadar zor bir hamilelik geçirdim ki ilk aylarda kv yüzünden ve annem evime bir kez bile gelemedi ben o evden Nasıl taşındım ne ağır işlere kalktım ama hep dua ettim ve bugünlere geldik sanada rabbim yol gösterecek buna emin ol git bir görün anlat durumunu emin kafaya boşuna takmışım diyeceksin senin mutlu haberlerini bekliyor olacağız bizde :)
Uzman olmadan önce araştırma hastanelerinde uygulamalı operasyonlara giriyorlar canım icin rahat olsun :))Canım bu doktor yapmam derse özele gidip sezaryen olacağım. Zaten en baştan beri özele gidiyorum ama orda enfeksiyon riski çokmuş diyenler oldu çevremden o yüzden devlete karar vermiştim. Randevu aldığım doktor da bu sene uzman olmuş tecrübesiz midir diye düşünüyorum şimdi de.
Tesekkur ederiz teyzesiiAma bu oda çok cok tatlı olmuş annesi güle güle yatsın Eylül Ece'niz beşiği de cok guzel halısı filan da minik kuşun
Maşallah ne güzel bir kız odası olmuş. Rabbim içinde yattığı günleri görmeyi de nasip etsin canım :)
Bilmiyorum ki cnm ama en azından uzmanı bulmussunCanım bu doktor yapmam derse özele gidip sezaryen olacağım. Zaten en baştan beri özele gidiyorum ama orda enfeksiyon riski çokmuş diyenler oldu çevremden o yüzden devlete karar vermiştim. Randevu aldığım doktor da bu sene uzman olmuş tecrübesiz midir diye düşünüyorum şimdi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?