ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Benim kız kesin babasına benzeyecek eşimin gözleri içeri çökük ve renkli resimde görür görmez ben bu dedi gerçekten de babasına benziyor meleğim bakalım senin melek kime benzeyecek :)
Kendilerine benzeyince de bi keyif oluyolar yaaa benimkinin de gözleri renkli olma ihtimali birtek annanneden nasiplenirsek onda var

Yok en son gittiğimde yine aynı sağda kafa solda ayaklar ya ben onu yerim ya seninki doğum pozisyonundaydı zaten erkenden ohh mis yavrum nasılda rahatı biliyor :)
Abla doğum pozisyonu almıştır inşallah senin kız da anlattığın duruma göre öyle gibi geldi bana yerleşme çabasında

Canım bu doktor yapmam derse özele gidip sezaryen olacağım. Zaten en baştan beri özele gidiyorum ama orda enfeksiyon riski çokmuş diyenler oldu çevremden o yüzden devlete karar vermiştim. Randevu aldığım doktor da bu sene uzman olmuş tecrübesiz midir diye düşünüyorum şimdi de.

Canım benim ya haklısın Rabbim bir şekilde yolumuzu gösteriyor. Tevekkül etmek gerek belki de.

Uzman olmadan önce araştırma hastanelerinde uygulamalı operasyonlara giriyorlar canım icin rahat olsun :))

Bilmiyorum ki cnm ama en azından uzmanı bulmussun ben ne yapaym daha kötü ama yaşar hastanesi iyi diyolar benm bi arkadaşım orda dogm yaptı memnundu doktorundn filan.insallah sana da iyisi denk gelir cnm sikma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…