ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Canım benim ya haklısın Rabbim bir şekilde yolumuzu gösteriyor. Tevekkül etmek gerek belki de.
Öyle tabiki canım sen elinden geleni yaptıktan sonra Allah'a dua et inşaAllah herşey yolunda gider kuzum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın

Bilmiyorum ki cnm ama en azından uzmanı bulmussun ben ne yapaym daha kötü ama yaşar hastanesi iyi diyolar benm bi arkadaşım orda dogm yaptı memnundu doktorundn filan.insallah sana da iyisi denk gelir cnm sikma canini
Memnun kalan da var kalmayan da. Aslında ben orda yapmaya karar vermiştim bir arkadaş kafamı bulandırdı. Doğumu yaklaşan kişilere doktorunu kötülemek hiç hoş değil ya. Durduk yere evham yapıyorum

Ayy sağ ol canım ya valla içimi rahatlattın :) benden 2 yaş büyük 27 yaşında olunca tereddüt ettim :)
Genç yaşta uzman olabilmiş ne güzel gönül rahatlığıyla gidebilirsin inşallah iyi bir doktordur da.Uzmanlik için de çok uğraşıyorlar çünkü

Allah razı olsun cnm eksikleri var ama tamamlicaz inşallah bitmiyo ki bisey yapıyosun yine eksik oluyoen güzeli sizin olsun canmmm
Ben de kraft park yatak aldım ama daha kurmadık. Eksikler benim de hiç bitmiyor canım ya. Aklıma geldikçe internetten siparis veriyorum eksikleri ben de

Memnun kalan da var kalmayan da. Aslında ben orda yapmaya karar vermiştim bir arkadaş kafamı bulandırdı. Doğumu yaklaşan kişilere doktorunu kötülemek hiç hoş değil ya. Durduk yere evham yapıyorum
Bencede cnm hem doktoru hem doğumu kotuluyolar insan zaten hassas oluyo bu dönemde beni zaten çevrede boş konuşanlar korkuttu doğumdan .

Genç yaşta uzman olabilmiş ne güzel gönül rahatlığıyla gidebilirsin inşallah iyi bir doktordur da.Uzmanlik için de çok uğraşıyorlar çünkü
Inşallah canım ya doktordan güven elektriği almak cidden çok önemli. Bakalım nasıl biri çıkacak şansıma. 4 kayıp ve kan sulandırıcı ilaçlara rağmen beni normale zorlamaz gibime geliyor ama hayırlısı

Bencede cnm hem doktoru hem doğumu kotuluyolar insan zaten hassas oluyo bu dönemde beni zaten çevrede boş konuşanlar korkuttu doğumdan .
Her gebelik ve her doğum kişiye özeldir. Insanlar olumsuz yorum yapmaya bayılıyor. Ister istemez etki altında kalıyoruz biz de. Aslında doğum yaklaştıkça kimseyle görüşmemek en iyisi :)

Her gebelik ve her doğum kişiye özeldir. Insanlar olumsuz yorum yapmaya bayılıyor. Ister istemez etki altında kalıyoruz biz de. Aslında doğum yaklaştıkça kimseyle görüşmemek en iyisi :)
Ben zaten anneme soyledim ablam ve senin haricinde kimseyi aramiycm tlfnlarina cevap vermicem dedim.küsende küssün yani ne yapayim doğuma az kaldı herkes korktuğumu biliyo ama saçma yorumlar yapmayida ihmal etmiyorlar.dogurdukran sonra hayirlisiyla ararim dedim şuan olumsuz konuşan hiç kimseyle konusmuyorum

Hiçbirine takılmayın kizlar olumsuz düşünceleri salın bi tarafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…