Öyle tabiki canım sen elinden geleni yaptıktan sonra Allah'a dua et inşaAllah herşey yolunda gider kuzum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsınCanım benim ya haklısın Rabbim bir şekilde yolumuzu gösteriyor. Tevekkül etmek gerek belki de.
Ayy sağ ol canım ya valla içimi rahatlattın :) benden 2 yaş büyük 27 yaşında olunca tereddüt ettim :)Uzman olmadan önce araştırma hastanelerinde uygulamalı operasyonlara giriyorlar canım icin rahat olsun :))
Büyük resim olarak nasil atiyosun canım bi ben yapamadım onuKızlar bebisimin odası tam bitmedi ama elif resim istemiş gönderdim bende
Allah razı olsun cnm eksikleri var ama tamamlicaz inşallah bitmiyo ki bisey yapıyosun yine eksik oluyoMaşallah ne güzel bir kız odası olmuş. Rabbim içinde yattığı günleri görmeyi de nasip etsin canım :)
Memnun kalan da var kalmayan da. Aslında ben orda yapmaya karar vermiştim bir arkadaş kafamı bulandırdı. Doğumu yaklaşan kişilere doktorunu kötülemek hiç hoş değil ya. Durduk yere evham yapıyorumBilmiyorum ki cnm ama en azından uzmanı bulmussunben ne yapaym daha kötü ama yaşar hastanesi iyi diyolar benm bi arkadaşım orda dogm yaptı memnundu doktorundn filan.insallah sana da iyisi denk gelir cnm sikma canini
Amin canım inşallah sağlıcakla hepimiz kavuşalım. Doğum yaklaştıkça stres de artıyor :)Öyle tabiki canım sen elinden geleni yaptıktan sonra Allah'a dua et inşaAllah herşey yolunda gider kuzum hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Genç yaşta uzman olabilmiş ne güzel gönül rahatlığıyla gidebilirsin inşallah iyi bir doktordur da.Uzmanlik için de çok uğraşıyorlar çünküAyy sağ ol canım ya valla içimi rahatlattın :) benden 2 yaş büyük 27 yaşında olunca tereddüt ettim :)
Canm dosyayı yukluyosun ya altta iki seçenek oluyo küçük resim ve tam mi yaziyo ne büyük olana bas gönder böyle oluyoooBüyük resim olarak nasil atiyosun canım bi ben yapamadım onu
Ben de kraft park yatak aldım ama daha kurmadık. Eksikler benim de hiç bitmiyor canım ya. Aklıma geldikçe internetten siparis veriyorum eksikleri ben deAllah razı olsun cnm eksikleri var ama tamamlicaz inşallah bitmiyo ki bisey yapıyosun yine eksik oluyoen güzeli sizin olsun canmmm
Evet gerçekten canım stresten uyuyamiyoruz zaten sonra da bebisler uyutmiycakAmin canım inşallah sağlıcakla hepimiz kavuşalım. Doğum yaklaştıkça stres de artıyor :)
Bencede cnm hem doktoru hem doğumu kotuluyolar insan zaten hassas oluyo bu dönemde beni zaten çevrede boş konuşanlar korkuttu doğumdan .Memnun kalan da var kalmayan da. Aslında ben orda yapmaya karar vermiştim bir arkadaş kafamı bulandırdı. Doğumu yaklaşan kişilere doktorunu kötülemek hiç hoş değil ya. Durduk yere evham yapıyorum
Ay kız tamam kuzum sağol ben dikkatsiz olduğum için onu farketmedim tabiCanm dosyayı yukluyosun ya altta iki seçenek oluyo küçük resim ve tam mi yaziyo ne büyük olana bas gönder böyle oluyooo
Inşallah canım ya doktordan güven elektriği almak cidden çok önemli. Bakalım nasıl biri çıkacak şansıma. 4 kayıp ve kan sulandırıcı ilaçlara rağmen beni normale zorlamaz gibime geliyor ama hayırlısıGenç yaşta uzman olabilmiş ne güzel gönül rahatlığıyla gidebilirsin inşallah iyi bir doktordur da.Uzmanlik için de çok uğraşıyorlar çünkü
Artık zamanla tamamlariz cnm bitmiyo nede olsaBen de kraft park yatak aldım ama daha kurmadık. Eksikler benim de hiç bitmiyor canım ya. Aklıma geldikçe internetten siparis veriyorum eksikleri ben de
Ay kız tamam kuzum sağol ben dikkatsiz olduğum için onu farketmedim tabi
Her gebelik ve her doğum kişiye özeldir. Insanlar olumsuz yorum yapmaya bayılıyor. Ister istemez etki altında kalıyoruz biz de. Aslında doğum yaklaştıkça kimseyle görüşmemek en iyisi :)Bencede cnm hem doktoru hem doğumu kotuluyolar insan zaten hassas oluyo bu dönemde beni zaten çevrede boş konuşanlar korkuttu doğumdan .
Benim daha bebek bezi falan yok :)Artık zamanla tamamlariz cnm bitmiyo nede olsa
Ben zaten anneme soyledim ablam ve senin haricinde kimseyi aramiycm tlfnlarina cevap vermicem dedim.küsende küssün yani ne yapayim doğuma az kaldı herkes korktuğumu biliyo ama saçma yorumlar yapmayida ihmal etmiyorlar.dogurdukran sonra hayirlisiyla ararim dedim şuan olumsuz konuşan hiç kimseyle konusmuyorumHer gebelik ve her doğum kişiye özeldir. Insanlar olumsuz yorum yapmaya bayılıyor. Ister istemez etki altında kalıyoruz biz de. Aslında doğum yaklaştıkça kimseyle görüşmemek en iyisi :)
Hiçbirine takılmayın kizlar olumsuz düşünceleri salın bi tarafaHer gebelik ve her doğum kişiye özeldir. Insanlar olumsuz yorum yapmaya bayılıyor. Ister istemez etki altında kalıyoruz biz de. Aslında doğum yaklaştıkça kimseyle görüşmemek en iyisi :)
Benimde yok valla ıslak mendil bebek bezi Biberon filan hiç biri yokBenim daha bebek bezi falan yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?