Ben de hala alamadım halbuki o kadar şey aldım bitiremedim eksikleri dahaBenim daha bebek bezi falan yok :)
En iyisi canım. Geçen Nst'ye girdim orda kadının biri beni normal doğum yapmaya zorluyor. Ona ne oluyorsa manyak mıdır nedir dedim :)Ben zaten anneme soyledim ablam ve senin haricinde kimseyi aramiycm tlfnlarina cevap vermicem dedim.küsende küssün yani ne yapayim doğuma az kaldı herkes korktuğumu biliyo ama saçma yorumlar yapmayida ihmal etmiyorlar.dogurdukran sonra hayirlisiyla ararim dedim şuan olumsuz konuşan hiç kimseyle konusmuyorum
Canım çok güzel olmuş fıstığımın odası sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bir akrabam ambulans gelene kadar evde doğurdu geçen sene. Kanepenin üzerinde. Allah öyle kolay doğumlar versin inşallah :)Hiçbirine takılmayın kizlar olumsuz düşünceleri salın bi tarafa
Ne güzel Esra'cım öyle yapmak lazım ama anlamayana moralini bozana cvp vermiyceksinBen zaten anneme soyledim ablam ve senin haricinde kimseyi aramiycm tlfnlarina cevap vermicem dedim.küsende küssün yani ne yapayim doğuma az kaldı herkes korktuğumu biliyo ama saçma yorumlar yapmayida ihmal etmiyorlar.dogurdukran sonra hayirlisiyla ararim dedim şuan olumsuz konuşan hiç kimseyle konusmuyorum
Ben civilden ıslak havlu aldım pamuk ve sudan oluşanlardan. 33 liraya 12 paket bebedorun. Bir bak istersen sitesinden.Benimde yok valla ıslak mendil bebek bezi Biberon filan hiç biri yokçıktığım zaman hepsini tek seferde alcam bitsin
1 numara bebek bezini kimisi az al diyor kimisi iki günde yarısı bitti çok al diyor. Kaçlı alsam ki yenidoğan 1 numaradan?Ben de hala alamadım halbuki o kadar şey aldım bitiremedim eksikleri daha
Benim teyzem de öyle oldu 2. Cocugunda 2009daydi ambulans geliym diye ne kadar bebeğin kafasının çıktığını görünce telastan anne mi çağırdı evleri yakındı..Annem dogurtmusBir akrabam ambulans gelene kadar evde doğurdu geçen sene. Kanepenin üzerinde. Allah öyle kolay doğumlar versin inşallah :)
Kendine arkadaş ariyodurEn iyisi canım. Geçen Nst'ye girdim orda kadının biri beni normal doğum yapmaya zorluyor. Ona ne oluyorsa manyak mıdır nedir dedim :)
Allah razı olsun cnm benim.en güzeli sizin olsunnn insallahhhhh :-*Canım çok güzel olmuş fıstığımın odası sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Yeni doğanlar dan al bir paket zaten fazla almaya gerek yok belki beyenmez poposunu yediklerimin kuzen bile 3 marka değişti1 numara bebek bezini kimisi az al diyor kimisi iki günde yarısı bitti çok al diyor. Kaçlı alsam ki yenidoğan 1 numaradan?
Aynen canm bazen insanlar çok dusuncesiz olabilir maalesefNe güzel Esra'cım öyle yapmak lazım ama anlamayana moralini bozana cvp vermiyceksin
Ben ilk olarak bi az olandan alayım diyorum canım yetmezse yine alırım diyorum ama 2 günde de bitmez heralde ..yeni dogduklarinda daha çok pisletiyolar tabi1 numara bebek bezini kimisi az al diyor kimisi iki günde yarısı bitti çok al diyor. Kaçlı alsam ki yenidoğan 1 numaradan?
Ay annen iyi cesaretli biriymiş canım :)Benim teyzem de öyle oldu 2. Cocugunda 2009daydi ambulans geliym diye ne kadar bebeğin kafasının çıktığını görünce telastan anne mi çağırdı evleri yakındı..Annem dogurtmusAnneme diyorum ki şimdi buraya geldiğinde evde tecrübeli ebe varken hastaneye gitmesem mi
Aaa güzelmiş bakayım cnm sitesinden burda civil yok internetten isterimBen civilden ıslak havlu aldım pamuk ve sudan oluşanlardan. 33 liraya 12 paket bebedorun. Bir bak istersen sitesinden.
Aaa güzelmiş bakayım cnm sitesinden burda civil yok internetten isterimBen civilden ıslak havlu aldım pamuk ve sudan oluşanlardan. 33 liraya 12 paket bebedorun. Bir bak istersen sitesinden.
3. Doğumunu yapacakmış onun doktora da ihtiyacı yoktur artık canım :)Kendine arkadaş ariyodur)
54'lük az gelmez değil mi canim.Yeni doğanlar dan al bir paket zaten fazla almaya gerek yok belki beyenmez poposunu yediklerimin kuzen bile 3 marka değişti
Kilolu doğanlarda yenidoğan küçük geliyormuş. Bizimkiler kaç kilo doğar acaba bilemiyoruz ki :)Ben ilk olarak bi az olandan alayım diyorum canım yetmezse yine alırım diyorum ama 2 günde de bitmez heralde ..yeni dogduklarinda daha çok pisletiyolar tabi1 ayda bile hemen büyüyor diyorlar
Ooo maşallah,3. Doğumunu yapacakmış onun doktora da ihtiyacı yoktur artık canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?