ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

En iyisi canım. Geçen Nst'ye girdim orda kadının biri beni normal doğum yapmaya zorluyor. Ona ne oluyorsa manyak mıdır nedir dedim :)

Ne güzel Esra'cım öyle yapmak lazım ama anlamayana moralini bozana cvp vermiyceksin

Benimde yok valla ıslak mendil bebek bezi Biberon filan hiç biri yok çıktığım zaman hepsini tek seferde alcam bitsin
Ben civilden ıslak havlu aldım pamuk ve sudan oluşanlardan. 33 liraya 12 paket bebedorun. Bir bak istersen sitesinden.

Bir akrabam ambulans gelene kadar evde doğurdu geçen sene. Kanepenin üzerinde. Allah öyle kolay doğumlar versin inşallah :)
Benim teyzem de öyle oldu 2. Cocugunda 2009daydi ambulans geliym diye ne kadar bebeğin kafasının çıktığını görünce telastan anne mi çağırdı evleri yakındı..Annem dogurtmus Anneme diyorum ki şimdi buraya geldiğinde evde tecrübeli ebe varken hastaneye gitmesem mi

1 numara bebek bezini kimisi az al diyor kimisi iki günde yarısı bitti çok al diyor. Kaçlı alsam ki yenidoğan 1 numaradan?
Ben ilk olarak bi az olandan alayım diyorum canım yetmezse yine alırım diyorum ama 2 günde de bitmez heralde ..yeni dogduklarinda daha çok pisletiyolar tabi 1 ayda bile hemen büyüyor diyorlar

Ay annen iyi cesaretli biriymiş canım :)

Ben ilk olarak bi az olandan alayım diyorum canım yetmezse yine alırım diyorum ama 2 günde de bitmez heralde ..yeni dogduklarinda daha çok pisletiyolar tabi 1 ayda bile hemen büyüyor diyorlar
Kilolu doğanlarda yenidoğan küçük geliyormuş. Bizimkiler kaç kilo doğar acaba bilemiyoruz ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…