- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Ben de internet sitesinden alıyorum canım. Mağaza ile karşılaştırma yapıyorum sitesi daha ucuz. Dört kere sipariş verdim hiçbirinde sorun yaşamadım.Aaa güzelmiş bakayım cnm sitesinden burda civil yok internetten isterim
Günde en az 3 bez degişse 18 günde 54 bez iyi bence Esra ablanin dediği gibi belki memnun kalmayıp baska bi markaya geçmek istersiniz:))54'lük az gelmez değil mi canim.
Evet cnm bilsek ona gore alirdik ama çok fazla almayın diyolar çünkü bebeğin cildinin hangisine uyum sağlayacağını bilmiyoruz ya değişim olabilirKilolu doğanlarda yenidoğan küçük geliyormuş. Bizimkiler kaç kilo doğar acaba bilemiyoruz ki :)
Prima alacağım inşallah memnun kalırız canım. Bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyormuş sürekli bez değişmek zorunda kalınıyormuş inşallah öyle olmaz bizimkilerGünde en az 3 bez degişse 18 günde 54 bez iyi bence Esra ablanin dediği gibi belki memnun kalmayıp baska bi markaya geçmek istersiniz:))
Bende öyle yapayim cnm sagollBen de internet sitesinden alıyorum canım. Mağaza ile karşılaştırma yapıyorum sitesi daha ucuz. Dört kere sipariş verdim hiçbirinde sorun yaşamadım.
Evet canım ama ortalama 3500gr dogsa yeni dogan iyi olur...Benim en küçük kardeşim 4200gr doğmuştu yarın anneme sorup söyleyimKilolu doğanlarda yenidoğan küçük geliyormuş. Bizimkiler kaç kilo doğar acaba bilemiyoruz ki :)
Evet canim en iyisi az alayım ben de. Stok yapmadım zaten önceden.Evet cnm bilsek ona gore alirdik ama çok fazla almayın diyolar çünkü bebeğin cildinin hangisine uyum sağlayacağını bilmiyoruz ya değişim olabilir
Maşallah annen ne yemiş içmiş onu da bir sor canım :)Evet canım ama ortalama 3500gr dogsa yeni dogan iyi olur...Benim en küçük kardeşim 4200gr doğmuştu yarın anneme sorup söyleyim
Inşaallah öyle olmaz canım gerçekten dayanamam öyle pisik olmasına felanPrima alacağım inşallah memnun kalırız canım. Bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyormuş sürekli bez değişmek zorunda kalınıyormuş inşallah öyle olmaz bizimkiler
Evet benim arkadasimda çok değiştirmiş bebeği pişik oluyomus kiyamam ya.hastaneden huggies vermisler onu denemiş olmamış prima almış şimdi memnunPrima alacağım inşallah memnun kalırız canım. Bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyormuş sürekli bez değişmek zorunda kalınıyormuş inşallah öyle olmaz bizimkiler
Cnm pişik için en iyisi bepanthol diyolar.komsunn bebegi pişik olmuş herşeyi denemisler geçmemiş bu krem hemen gecirmis ben ondan alcmInşaallah öyle olmaz canım gerçekten dayanamam öyle pisik olmasına felan
Annem öyle kilolu olsun diye özel bişey de yapmadı tombalak bişey çıktı bizimkiMaşallah annen ne yemiş içmiş onu da bir sor canım :)
İyi geceler cnm allah rahatlık versin yavrunla sanaKızlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben artık yatayım da sabaha kadar normal doğum yaptığımı göreyim. Hepinize iyi geceler. Allah'a emanet olun. Bebişlerinize de bol Öpücükler gönderiyorum :)
Allah rahatlık versin canım sana ve bebisine öptümKızlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben artık yatayım da sabaha kadar normal doğum yaptığımı göreyim. Hepinize iyi geceler. Allah'a emanet olun. Bebişlerinize de bol Öpücükler gönderiyorum :)
Ben de onu tavsiye ederim bak kardesimden biliyorum onu da annem az kullanmadi desem yalan olurCnm pişik için en iyisi bepanthol diyolar.komsunn bebegi pişik olmuş herşeyi denemisler geçmemiş bu krem hemen gecirmis ben ondan alcm
Az ama ya aldığımız iyi gelmezse birde o var canım emin olamadığımdan 1 paket aldım birazını çantama birazda evde bakalım54'lük az gelmez değil mi canim.
Evet cnm çok iyi bi krem kesinlikle o :)Ben de onu tavsiye ederim bak kardesimden biliyorum onu da annem az kullanmadi desem yalan oluraz kullandı çünkü hemen etkisini gosteriyo
İyi geceler Can'ım sende Allah'a emanet ol yarın grş kafana takma dua et :) öptüm seni kocamanKızlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben artık yatayım da sabaha kadar normal doğum yaptığımı göreyim. Hepinize iyi geceler. Allah'a emanet olun. Bebişlerinize de bol Öpücükler gönderiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?