ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Günde en az 3 bez degişse 18 günde 54 bez iyi bence Esra ablanin dediği gibi belki memnun kalmayıp baska bi markaya geçmek istersiniz:))
Prima alacağım inşallah memnun kalırız canım. Bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyormuş sürekli bez değişmek zorunda kalınıyormuş inşallah öyle olmaz bizimkiler

Kilolu doğanlarda yenidoğan küçük geliyormuş. Bizimkiler kaç kilo doğar acaba bilemiyoruz ki :)
Evet canım ama ortalama 3500gr dogsa yeni dogan iyi olur...Benim en küçük kardeşim 4200gr doğmuştu yarın anneme sorup söyleyim

Prima alacağım inşallah memnun kalırız canım. Bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyormuş sürekli bez değişmek zorunda kalınıyormuş inşallah öyle olmaz bizimkiler
Evet benim arkadasimda çok değiştirmiş bebeği pişik oluyomus kiyamam ya.hastaneden huggies vermisler onu denemiş olmamış prima almış şimdi memnun

Maşallah annen ne yemiş içmiş onu da bir sor canım :)
Annem öyle kilolu olsun diye özel bişey de yapmadı tombalak bişey çıktı bizimki ama şimdi ilkokul 2. Sınıfa gidiyor çok zayıf ve kilolu doğan bebekler ilerde büyüdüğünde bağışıklığı zayıf oluyor çabuk hastalaniyir diyorlar kardeşim öyle gerçekten

Kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben artık yatayım da sabaha kadar normal doğum yaptığımı göreyim. Hepinize iyi geceler. Allah'a emanet olun. Bebişlerinize de bol Öpücükler gönderiyorum :)
İyi geceler cnm allah rahatlık versin yavrunla sana öptüm cokk

Kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama ben artık yatayım da sabaha kadar normal doğum yaptığımı göreyim. Hepinize iyi geceler. Allah'a emanet olun. Bebişlerinize de bol Öpücükler gönderiyorum :)
Allah rahatlık versin canım sana ve bebisine öptüm

Cnm pişik için en iyisi bepanthol diyolar.komsunn bebegi pişik olmuş herşeyi denemisler geçmemiş bu krem hemen gecirmis ben ondan alcm
Ben de onu tavsiye ederim bak kardesimden biliyorum onu da annem az kullanmadi desem yalan olur az kullandı çünkü hemen etkisini gosteriyo

İyi geceler Can'ım sende Allah'a emanet ol yarın grş kafana takma dua et :) öptüm seni kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…