ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Eşimi örnek verdim bu arada sanki hamile oymuş gibi hey Allamm ne şakacıyım ev eşime bile sıcak geliyorken hamile halimle ben daha kötü oluyorum demek istemiştim
Ya ben bole bir sicak gormedim bizim dogalgaz ve ona ragmen en kisikta yakiyorum ben sifir kolla yatiyorum dayanamiyorum sicaga bide benim salonumu yakmiyorum arada oraya cikip oturuyorum esimde hatta bugun benle oturdu onuda sicak basmis ne guldum ya uyucam diyom oda uyuyor hava aliyom oda benle hava aliyir:)

Iyi geceler kizlar oku oku bitmedi bir kac gun bakamamistim dokturmussunuz...
Haftasonu bende ufak tefek alisverisimi yaptim..ic zibin cok aradim ve buldum ..boyle cok ince penyeden onu acik etrafi sutasi tarzi biyeli atletinde icine giydirilen.ilk haftalar gereken sey...tabii sart da degil ama benim 2. Olunca ilkinde kullandiklarimi ariyorum....oncelikle 2 takim inden citcitli takim aldim kol.kisminda katli bilum cevrilip eldive n.olabiliyor daha once yoktu biyle seyler
Bir kac cift corap,agiz bezi,alttan citcitli atlet..aampuan sabun,pisik.krrmi 125 ml biberon ve damakli emzik...sizler neler aldiniz???

Hamilelikte eşlerimiz de bize uyum sağlıyor aslında:) eşim son 2 ayda 4 kg almış doğum yaklaştıkça bizle birlikte onlar da kilo aliyorlarmis doktor söyledi ne güldüm

Hoşgeldin:)) İç zıbın dediğin acaba uzun kollu birbirinin üzerine kapatılan beyaz şeyler var onu mu dedin aldığım bazı şeylerin adını bilmiyorum da ilk anneligim

Hoşgeldin cnm valla bende aldıklarimin isimlerini bilmiyrum citcitli biseyler var zıbın var atlet uzun kollu biseyler güzel günlerde giysin bebislerimiz inşallah

Benim aldıklarimi söyleyim ilk hamilelik oldugu icin annanne,babaanne de aldi bircok sey ördüler
Besik,hastane çıkışı,battaniyeleri,alt açma şeysi
Ağız mendili,eldiven,şapka,önlükler,tulum ve zibinlar,pijamasıları,çorapları
Daha alınacaklar var biberon,banyo malzemeleri,bezini hiç almadım..portbebe de duruyor :)

Kızlar ben geldimmmm. Gorusmeyeli nasılsınız hıçkırık olayını bende biraz araştırdım size yazdıktan sonra bide siz de normal deyince içim çok rahatladı. benim kızım obur olacak heralde oyy annesinin askiiii

Bende beşik dolap halı perde battaniye bornoz takımi uç beş pijama citcitli biseyler yorgan yastık nevresim takımı alt açma bezi çoraplar filan aldım ama daha alinacaklar varr ya.hastane çıkışı almadim bebek arabası banyo seti hepsi duruyo daha

Daha çıkmadan böyle seviyoruz bebişlerimizi dogunca her tarafını yalar yutariz heralde tabi o hak sadece anneleri olarak bize ait

Bu ay içinde hallederiz canım çoğu bitti azı kaldı

Evet cnm çok şükur allahım hayirlisiyla sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah hepimize.eksiklerini de tamamlicaz artık meleklerimiz gelene kadar

No no no uyumuyorummm kizlar brnom eksiklerim bitti Allaha sukur bebek arabasini almadim yaza dogru alcam insallah simdik iyiyim esra dadedim cok sicak bastida simdi sogittum kendimi:)

Bu arada yaş kaç acaba ona göre hitap edeyim

Kesinlikle arzu katiliyorum sana sadece annelere ait gunler doldukca heycan basiyorr insani rabbim sag saglim kucamoza almayi nasip etsin isteyen herkezede hayitli evlat nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…